sznurek 10 Opublikowano 12 września 2009 Opublikowano 12 września 2009 o to powiem Ci, że mnie pociszyłeś tak się teraz zastanawiam czy słać ją w poniedziałek do serwisu czy odpuścić, bo jak ostygła to już gra ok, a podobno niektórym te serwisy nic nie dały :\ Cytuj
adi 189 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 Piszę w imieniu kumpla Xbox podłączony do LCD componentem, wszystko dotad było ok az do wczoraj-brak obrazu i dzwieku . Na konsoli pali sie jedna zielona dioda, czyli tak jak zazwyczaj. Zasugerowałem mu podłączenie zwykłymi chinche i sprawdzenie na kanale audio video(oczywiście po przełączeniu na pozycję sd na kablu)-efekt ten sam. Jakieś pomysły? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 13 września 2009 Autor Opublikowano 13 września 2009 jesli na zadnym kablu nie ma wizji i przy tym dzwieku awaria konsoli, do naprawy musi oddac... Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 13 września 2009 Opublikowano 13 września 2009 czy zdarza sie by bład e74 sam sie naprawił? jadę teraz na konsoli pare godzin i nie chce mi franca pokazać artefktów w sumie gwara jest jeszcze do listopada to nie wiem corobic z nia. chyba bede gral i sienie przejmowal az do listopada. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 nic sie nie naprawilo jesli sa popekane luty to sa popekane, tylko w zaleznosci od wyginania sie plyty pod wplywem temp. czy to oziebiania czy podgrzewania to pekniecie laczy sie albo nie, widocznie zlaczylo sie i poki nie wygnie plyta sie w druga strone i rozlaczy to bedzie chodzic Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 14 września 2009 Opublikowano 14 września 2009 a to czy granie na czymś takim z tymi artefaktami moze groźić czymś gorszym czy tylko to sięsypnie juz definitywnie? a czymś gorszym tzn czy zepsuje sie coś na co nie ma trzy letniej gwarancji. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 września 2009 Autor Opublikowano 14 września 2009 mozna grac az padnie calkowicie Cytuj
Jared 0 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Dzisiaj będę kumplowi wgrywać NXE + ten najnowszy update, ale chciałem się was spytać i upewnić jak nagrać tą aktualizację na płytę, czy z katalogiem $SystemUpdate, czy tylko to co w nim jest ? bo sam już nie wiem. I czy ten update ze stronki xbox'a z Anglii - http://www.xbox.com/en-us/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm $SystemUpdate_ Fall08_7371.zip różni się z tym z polskiej - http://www.xbox.com/pl-PL/support/xbox360/system-update.htm $SystemUpdate_ Fall08.zip czy to po prostu ta sama aktualizacja ? I ostatnie pytanie czy będzie miał avatary ? czy to tylko po aktualizacji via xbox live ? W ogole to nagrać jako dane ? iso ? czy mixed data ? Dzięki za pomoc. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 17 września 2009 Autor Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) osobiscie nic nie rozumiem z tego co piszesz na wstepie chcesz zrobic najnowszy update + NXE? przeciez to najnowszy update to jest najnowszy NXE czyli po co robic 2 razy to samo? zrobic po prostu najnowszy update, a to zazwyczaj robi sie przez XBL bo tylko taka forma zawsze daje najnowszy update 9chyba jeszcze w BATMANie w samej grze jest ten najnowszy update, wiec wystarczy wrzucic gre i zrobi sie update, a jesli chodzi o XBL to nie trzeba miec zadnego konta, po prostu robi sie test XBL i w trakcie testu pobierze akutalizacje czyli najnowszy NXE Edytowane 17 września 2009 przez Juchy Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Czy mając NXE można zainstalować każdą grę, czy tylko te które wyszły po NXE/doczekały się odpowiedniego patcha? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 99,9% wszystkich gier mozna instalowac, wyjatkiem jest Crackdown, DoA Xtreme i kilka innych, takie Halo 3 wolniej czyta z HDD w porownaniu do DVD ale mozna to wykonac. Po wyjsciu NXE gry zaczeto robic pon dysk - przykladem jest wlasnie ODST ktory dziala znacznie szybciej z dysku niz plytki. Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 A czy instalacja zmniejsza ryzyko awarii (RoD, e74)? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 Zmniejsza zuzycie lasera Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 września 2009 Opublikowano 21 września 2009 (edytowane) Nagralem demo na DVD+R, root:/Partition3/itp, w menu napedu pokazuje sie 'dysk z roznymi materialami", wchodze w zakladke Gry i demka nie widac. Co robie zle? Juz wiem, Partition 3 bylo wskazowka dla zgrania dema na dysk, Content idzie na plyte edit: nagralem Content na plytke i wciaz nie dziala, olewam to bo nie mam wolnych plytek - pendrive mi robi za DVD RW :> Edytowane 22 września 2009 przez Scorp1on Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 jesli mam taka karte do radiowego neta w jaki sposób najtaniej i najprościej mogę podpiąć xboxa do internetu ? Chodzi mi tylko o ściąganie gier arcade i patchów do gier , nie o granie online . Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 Chyba najlepsza opcja to dokupić zwykłą kartę sieciową z kablem i tak to podłaczyć. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 września 2009 Autor Opublikowano 25 września 2009 raczej nie musi nic dokupywac bo od dawna juz w kazdej plycie montuja sieciowke 10/100 standardowo Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 no mam zwykla sieciówke na plycie glownej . To co wystarczy podpiąć tamtą z xboxem tym zwyklym kablem ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 I udostepnisz polaczenie Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 25 września 2009 Opublikowano 25 września 2009 gdzie tego sie szuka ? Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Witam mam problem . Po podłączeniu xsa kablem hdmi w grach widzę lekkie opóźnienie obrazu denerwuje mnie to strasznie . Podłączyłem xsa kablem vga i wszystko ok 0 spóźnienia . Zdenerwowany kupnem badziewnego kabla podpiłem pc i obraz idealnie 0 zamułki itp. Czy poprostu xbox ma badziewny port hdmi ? czy co jest (xbox jasper z kwietnia / tv brawia full HD 52 cale ) wydaje mi się że to nie wina kabla bo pc nie zmaulał Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Moze wina ustawien TV? Ja zadnych lagow nie mam na TV przez HDMI Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) Na pewnym forum przeczytałem, że anteny WI-Fi firmy Edimax (nie podano dokładnego modelu) współpracują z Xboxem, jako Wirless Adapter. Czy to prawda? EDIT:Proszę o nie pisanie o sposobie na wifi z wykorzystaniem dwóch routerów. Edytowane 26 września 2009 przez m0rr0s Cytuj
pawci0kas 0 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 (edytowane) da się jeszcze poprzez komputer poprowadzić Edytowane 26 września 2009 przez pawci0kas Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Był by ktoś tak dobry i rzucił jakimś linkiem albo napisał w prosty przystępny sposób jak podłączyć 360 do neta radiowego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi