Aramis 10 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Jak to możliwe, ze znajoma z Węgier grająca tylko na oryginałach i nigdy przed premierą dostała BANa na konsolę? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 4 listopada 2009 Opublikowano 4 listopada 2009 Albo cię wkręcała, albo MS się pomylił. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 5 listopada 2009 Autor Opublikowano 5 listopada 2009 (edytowane) kiedys takie pomylki przy banach byly, ze i nieprzerabiana potrafili zbanowac... ale nic nie straci, przedzowni do MS i wyjasnie sprawe i zapewne odbanuja... Edytowane 5 listopada 2009 przez Juchy Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 a więc dostałem bana i myślę nad nową konsolą (tym razem bez flasha) czy grając na starym profilu mogą mi zbanować nową konsole że niby będą widzieli że mam w profilu te gry ????????? i czy można grać na zbanowanej i z dyskiem iść na xsa bez flasha ????? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 8 listopada 2009 Autor Opublikowano 8 listopada 2009 profil nie ma nic do banowania, teraz i tak musisz profil sciagnac z XBL nie mozna dysku przekladac miedzy takimi konsolami bo profil ulegnie uszkodzeniu na zbanowanej o czym masz obszernie pisane w watku o piractwie Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 Panowie, pytanie natury technicznej. Czy będzie jakaś widoczna różnica przy podłączeniu konsoli kablem SD dołączonym do niej (kompozytowym - 3 wtyczki, 2 audio, 1 video), czy też kablem komponentowym (5 wtyczek, rgb + audio) przy podłączeniu do telewizora kineskopowego. Nie proszę o teorię, a o odpowiedź z autopsji, wiem, że powinno być lepiej na komponencie, ale dobrze by było, gdyby ktoś to potwierdził. Nie mam ochoty kupować kabla, który będzie leżał na półce. Z góry dziękuję za wszelkie sensowne odpowiedzi. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Panowie kupilem punkty mikosoftu i nie moge ich sobie wplacie wyskakuje komunikat ze kod pocztowy jest nie zgodny z regionem czy z krajem jakos tak?co ja mam zrobic???zmienic region konsoli i analesc jakis adres oto chodzi?? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 są dwie różne zdrapki - jedna dla Europy, druga dla US&A. być może kupiłeś zdrapkę dla nie swojego regionu. tutaj mam na myśli na jaki adres rejestrowałeś konto, a nie jaki kraj w dashu masz wybrany. Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Kupilem zdrapke dla europy Polska jest w europie.Musze zmienic na anglie? i szukac adresu zeby to przeszlo bo nie wiem co mam robic.Narazie zadne adresy mi nie przechodza Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 na xbox.com zobaczylem,ze w rubryce kraj mam wpisane Stany Zjednoczone czyli,ze konto mam na USA? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 @Za(pipi)isty jak zakładałeś konto na xbl, to jaki adres podawałeś ? @Damian o której rubryce mówisz ? tej przy avatarze na głównej stronie ? czy na podstronie 'my account' ? Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 wchodze w moje konto -> dane kontaktowe i tam to pisze Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 to w takim razie masz konto na USA. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 wiec bede mogl pobrac mapki do girsow? Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 (edytowane) juz nie wazne Edytowane 12 listopada 2009 przez Damian312 Cytuj
Zajebisty2 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 @Za(pipi)istyjak zakładałeś konto na xbl, to jaki adres podawałeś ? Dobra juz mam wszystko chodzi zmienilem na anglie podalem jakis adres przeszedl i chodzi.Co by sie teraz stalo jakbym zmienil kraj spowrotem na Polska? Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 jakie są obawy zbanowanej konsoli? to że nie łączy się z netem to wiem:P ale czy jeszcze coś pisze w profilu lub wyskakuje jakiś specjalny kod jak sprawdza się stan połączenie na Y. bo chyba dostałem bana za free :confused: Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Uruchom gre ktore masz na dysku - jesli pojdzie z plyty to masz bana zapewnie Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 o k<rwa mialem na dysku zainstalowanego odst i idzie z plyty to jest 100% pewne ze to ban? z netem nie laczy mi sie na ostatnim zielonym pasku jak to jest faktycznie ban to niewiem za co :confused: nie mam przerobi0onej konsoli :confused: Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 14 listopada 2009 Autor Opublikowano 14 listopada 2009 jak gra idzie z plyty i jeszcze nie laczy sie z netem to ban jesli jestes niewinny to dzwon do MS niech wyjasnia za co masz bana, jak przez pomylke to powinni zdjac... Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Jeżeli masz bana to masz o tym informacje, jeżeli przy starcie konsoli nie łączy Ci się z XBL a następnie ręcznie próbujesz się z nim połączyć wyskoczy Ci informacja że konsola została zablokowana z powodu złamania regulaminu itp, itd. Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 14 listopada 2009 Opublikowano 14 listopada 2009 Wie ktoś dlaczego po ustawieniu ręcznie IP na konsoli (wcześniej było auto) by odblokować sobie porty i mieć NAT open, konsola nie chce połączyć się z Live po włączeniu? Muszę zrobić test, wtedy wszystko jest ok i mogę się zalogować. Oczywiście mam ustawione automatyczne logowanie do Live. Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Dziwna sprawa. Zostawiłem grę włączoną, a sam szukałem czegoś w necie. Konsola świeżo włączona, chłodna. Nagle ten okrąg na Xie zapalił się na czerwono. Wyłączyłem i włączyłem konsolę, i wszystko działa. Mam Xa Elite. Ktoś miał coś podobnego? Konsolę mam raptem miesiąc i nie wiem czy się martwić, czy olać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi