Scorp1on 8 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Any help? Mozemy sie wymienic bezprze za przewodowy :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 To szkoda :confused: Mam strasznie niereformowalnego brata, który ni cholery nie chce grać u mnie na Xbox'ie właśnie z powodu pada. Przejściówka na pada od PS3 byłaby idealnym rozwiązaniem. Swego czasu były takie wynalazki na pierwszego X'a, szło wtedy podłączyć pada od PS2. Tylko lipa była z tym, że nie szło skonfigurować jak należy wszystkich przycisków, i lag był niemiłosierny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 teraz tez niby mozesz podlaczyc pada od PS2 do X0 przez XFPS ale drogie to dziwie sie czemu jeszcze nikt nie wpadl na pomysl by wyprodukowac pada do X0 o ksztalcie i funkcjonalnosci pada z PS3 i na odwort dla tych ktorzy maja jakies przyzwyczajenia, a jednak chcieli pograc na konkurencyjnej konsolce... Cytuj Odnośnik do komentarza
matrix_dk 1 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Pytanko Kupiłem nowa konsolkę XO Arcade z wewnętrzną MU, mogę na to MU nagrać save, profil, tapety itp itd ale dziwi mnie taka oto sytuacja. Odpalam 1szy raz GTA4 wiadomo aktualizacja, spoko tylko dlaczego na drugi dzień przy odpaleniu GTA4 znowu ma miejsce AKTUALIZACJA? Sytuacja taka ma miejsce z każdą grą którą odpalam na tej konsoli. Jakieś sugestie, porady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pociemku 1 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 (edytowane) Szukam ale znaleźć nie mogę a pewnie gdzieś było... Jak by mi mógł ktoś życzliwy odpowiedzieć byłbym kontent. Mam xboxa360 z dyskiem 20 gb, odpinam z niego dysk i podpinam dysk do nowego x-a360.. I tu klops bo nagle wszystkie gry pobrane z marketplace pokazuje mi jako dema... Oczo chodzi? Jak zrobić by działały? Edytowane 11 Grudnia 2009 przez Pociemku Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 to nie kwestia dysku a konsoli jak polaczysz sie do XBL to beda jako full a zeby offline byly tez full to trzeba przeneisc licencje http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/licensemigration/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Da się jakoś zrzucić na pendrive save'y z X'a 360? Bo zamierzam nowy dysk sobie zafundować i chciałbym móc to przerzucić Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nie, kabel badz rozkrecasz dysk, wpinasz do PC, zgrywasz, wpinasz wiekszy wgrywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tigro 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ale dysk ma chyba plomby gwarancyjne, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgadza sie, jesli kupujesz oficialny od MS to chyba tylko memorka/kabel ale przy memorce masz spore ograniczenia jak i monotonne zajecie - kopiuj/wklej x kilkanascie razy. Jesli bedzie to BEVS to wybor zalezy od ciebie czy rozkrecic czy pobawic sie memorka badz kablem jesli swoja orginalna 20 chcesz sprzedac jako nieotwierana Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jak kupujesz oryginalnego Elite'a lub wogle oryginalny dysk to powinienes zadzwonic do MSu i poprosic o transfer cable (o ile go nie bedizesz mial w zestawie). Na zachodzie ludzie sie po prostu kulturalnie nimi wymieniaja za darmo, a tutaj chyba bedziesz musial go kupic sam i sprzedac ponownie... A jak sprzedajesz 20ke, kupujesz BEVxa to olej ta gware, wpinaj do PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Jezeli naped rysuje plyty, to robi to TYLKO w ten sposob, tzn poprzez regularne geometrycznie i dosc grube/glebokie rysy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tak, jak rysuje to okręgi idealne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Czyli reszta to latanie plyty w pudelku w trakcie transportu, tudziez niedbanie o jej stan. Dzieki Juchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja mam pytanie zwiazane z zestawem X0 Elite+Pure+Lego Batman który mozna nabyc w tym roku w sklepach - kumpel sobie to dzisiaj kupil i nie było w środku ani HDMI, ani componenta - czy to normalne? Kupił w Saturnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja jak swojego Elite kupowałem to miałem chinche i przejściówkę euro. Wiem, że są/były też wersje z HDMI w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Byly, obnizka ceny Elita zaowocowala tez cieciami w zawartosci kartonu z konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Lol jak oni to nazywaja obniżką ceny, skoro robią to kosztem akcesorii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 (edytowane) rzeczywiscie kable z ktorego tylko wykorzystywało sie HDMI obcieli, i cena spadla przez to 200zl (50Euro), te kable ich kosztowaly 200zl? hahaha niech w PS3 nie daja krotkiego kabla do ladowania pada ktory psu na bude i niech obniza 100zl i nazywaja sobie to jak chca ta obnizke obnizka Elite byla i dobre posuniecie ze wywalili kable ktore i tak byly niepotrzebne, a przy tym zapewne jeszcze mogli cene lepsza zrobic, zapewne wywalenie kabli to ich kosztowalo grosze i jakbys chcial realnie znac cene tych kabli ile za to placa to bys spiewal innym glosem, obnizka ceny konsoli byla realna i kable nic do tego nie maja, a obnizka byla po to zeby Elite wskoczyl na miejsce premiuma, a nowy elite z 250GB na miejsce dotychczasowego Elite 120GB. co by nie pisac, dla Nas dobrze... Edytowane 23 Grudnia 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Te kable wywalili pewnie tylko dlatego, że liczyli na to iż jakiś odsetek klientów zakupi ich oryginalne kable do konsoli po wysokich cenach bo będą myśleli, że są lepsze. Znam takich oszołomów co zamiast kupić kabel HDMI za 5-10zł do PS3 to kupowali po 200-300zł bo zaje.bistość Cella w ich mniemaniu nie poszłaby po kablu z Biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
dzesiino 2 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Witam mam pewien problem , posiadam arcade z 256 mb pamieci i mam gre piraci z Karaibów na xbox1 i za kazdym razem jak chce odpalic gre pokazuje mi komunikat ze jest mi potrzebny dysk twardy pytanie po co czy bez dysku ta gra nie bedzie działać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie bedzie dzilac bez HDD, do emulacji jest on niezbedny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nie tylko HDMI tam nie ma. Componenta też brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 No spoko, ale po co maja to wpychac jak mozesz sobie kupic odpowiedni kabel wedle swoich preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hipolos 23 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Pytanie jest następujące: Jeśli przełożę ze starego Xboxa premium /zepsutego/ dysk twardy do nowej sztuki arcade, to wszystko zadziała bezboleśnie, bez żadnych kombinacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi