D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 http://allegro.pl/item974697819_wireless_headset_bezprzewodowy_okazja.html co o tym sadzicie? ma to ktos? nie gubi polaczenia? Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 (edytowane) ja z takiego korzystam już ładnych kilka miesięcy i jestem zadowolony. wygodniejszy, lepsza jakość dźwięku w słuchawce, mnie lepiej słuchać, mikrofon jest czulszy. połączenie czasami mi gubi na sekundę lub dwie kiedy bateria już siada ale kiedy jest naładowany wszystko jest ok. według mnie bierz śmiało bezprzewodówkę, ja tam nie żałuje ani trochę. @ down - nie będziesz żałował właśnie ogarnąłem że w sumie mam go już ponad rok a bateria nadal elegancko trzyma. Edytowane 3 kwietnia 2010 przez Colin84 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 U mnie też brak problemów po dwóch latach już. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi