milekp 78 Opublikowano 24 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2008 Czy za każdym razem po pobycie X360 w serwisie dostaje się darmowego golda bądź innym prezent ? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2008 Interesuje mnie zakup Xboxa tylko w najlepszej wersji. Możecie mi powiedzieć czy Elite faktycznie jest taka wypaśna, czy lepiej poczekać na nowszy premium, który podobno ma mieć mniejszy 60 gb dysk, ale lepsze bebechy. To prawda? Raz koleś z jednego sklepu powiedzial mi, że na początku Elite'y miały najsłabsze części. Nie wiem czy to prawda, nie interesowałem się zbyt nextgenami. W każdym razie czy obecne wersje Elite są porządne? Jak jest z prockiem i chłodzeniem? Podobno miały wejść konsole z częściami w nowej wersji, czy jest ona w Elite czy dopiero wejdzie w nowej wersji premium? Sorry jak podobne pytania były, ale musiałem zadać po swojemu Po prostu poradźcie mi, które xpudło wybrać, które jest ogólnie lepsze. Z góry thx. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 25 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2008 Interesuje mnie zakup Xboxa tylko w najlepszej wersji. Możecie mi powiedzieć czy Elite faktycznie jest taka wypaśna, czy lepiej poczekać na nowszy premium, który podobno ma mieć mniejszy 60 gb dysk, ale lepsze bebechy. To prawda? Raz koleś z jednego sklepu powiedzial mi, że na początku Elite'y miały najsłabsze części. Nie wiem czy to prawda, nie interesowałem się zbyt nextgenami. W każdym razie czy obecne wersje Elite są porządne? Jak jest z prockiem i chłodzeniem? Podobno miały wejść konsole z częściami w nowej wersji, czy jest ona w Elite czy dopiero wejdzie w nowej wersji premium? Sorry jak podobne pytania były, ale musiałem zadać po swojemu Po prostu poradźcie mi, które xpudło wybrać, które jest ogólnie lepsze. Z góry thx. Kup sobie Premiuma z HDMI z datą produkcji 2008 i to będzie dobry wybór. Elite z tego samego rocznika różni się jedynie wielkością HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Mam dwa drobne problemy: 1.Cały czas resetują mi sie ustawienia czasu w konsoli gdy tylko ja wylącze ;( Czyzby baterja na płycie głównej sie wyczerpa?? 2.W niektórych grach a tak dokładniej w N3 i Lost Odyssey achivmenty wyswietlaja mi sie po japońsku ;/ moze miał ktos taki poroblem? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Interesuje mnie zakup Xboxa tylko w najlepszej wersji. Możecie mi powiedzieć czy Elite faktycznie jest taka wypaśna, czy lepiej poczekać na nowszy premium, który podobno ma mieć mniejszy 60 gb dysk, ale lepsze bebechy. To prawda? Raz koleś z jednego sklepu powiedzial mi, że na początku Elite'y miały najsłabsze części. Nie wiem czy to prawda, nie interesowałem się zbyt nextgenami. W każdym razie czy obecne wersje Elite są porządne? Jak jest z prockiem i chłodzeniem? Podobno miały wejść konsole z częściami w nowej wersji, czy jest ona w Elite czy dopiero wejdzie w nowej wersji premium? Sorry jak podobne pytania były, ale musiałem zadać po swojemu Po prostu poradźcie mi, które xpudło wybrać, które jest ogólnie lepsze. Z góry thx. Kup sobie Premiuma z HDMI z datą produkcji 2008 i to będzie dobry wybór. Elite z tego samego rocznika różni się jedynie wielkością HDD. i kolorem czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 26 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 i tym ze jest dodatkowo zestaw kabli HDMI microsoftu (hdmi + optyczne-analog) o wartosci 150-200zl Mam dwa drobne problemy: 1.Cały czas resetują mi sie ustawienia czasu w konsoli gdy tylko ja wylącze ;( Czyzby baterja na płycie głównej sie wyczerpa?? 2.W niektórych grach a tak dokładniej w N3 i Lost Odyssey achivmenty wyswietlaja mi sie po japońsku ;/ moze miał ktos taki poroblem? 1. nie ma zadnej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Interesuje mnie zakup Xboxa tylko w najlepszej wersji. Możecie mi powiedzieć czy Elite faktycznie jest taka wypaśna, czy lepiej poczekać na nowszy premium, który podobno ma mieć mniejszy 60 gb dysk, ale lepsze bebechy. To prawda? Raz koleś z jednego sklepu powiedzial mi, że na początku Elite'y miały najsłabsze części. Nie wiem czy to prawda, nie interesowałem się zbyt nextgenami. W każdym razie czy obecne wersje Elite są porządne? Jak jest z prockiem i chłodzeniem? Podobno miały wejść konsole z częściami w nowej wersji, czy jest ona w Elite czy dopiero wejdzie w nowej wersji premium? Sorry jak podobne pytania były, ale musiałem zadać po swojemu Po prostu poradźcie mi, które xpudło wybrać, które jest ogólnie lepsze. Z góry thx. Kup sobie Premiuma z HDMI z datą produkcji 2008 i to będzie dobry wybór. Elite z tego samego rocznika różni się jedynie wielkością HDD. i kolorem czarnym A możecie mi powiedzieć kiedy ten nowy premium wychodzi? Bo obecny 20 gb mnie nie interere. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) Po 1. Nowy Premium juz wyszedl Po 2. Nie ma Premiuma z wiekszym dyskiem niz 20GB Elite ma dysk 120GB Po 3. Jesli chodzi o Premiuma z 60GB dyskiem to nie wiem czy ktos wie na forum Edytowane 26 lipca 2008 przez dx36 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Po 1. Nowy Premium juz wyszedl Po 2. Nie ma Premiuma z wiekszym dyskiem niz 20GB Elite ma dysk 120GB Czytaj ze zrozumieniem Mi chodzi o to kiedy ten nowy MA WYJŚĆ. Bo podobno Micro wypuści nowy model 60 gb. I zastnawiałem się czy czekać czy lepiej zgarnąć Elite. A jeśli nie będzie tego 60 gb to wtedy biorę Elite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 W EU to będzie chyba najwcześniej na jesieni. Na razie oficjalnie wychodzi tylko w Ameryce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 W EU to będzie chyba najwcześniej na jesieni. Na razie oficjalnie wychodzi tylko w Ameryce. Ok. Czyli będzie. A będzie różnił się tylko dyskiem? Bo w końcu nie wiem czy czekać, ale wezmę Elite jeśli różnica polega tylko na HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Po 1. Nowy Premium juz wyszedl Po 2. Nie ma Premiuma z wiekszym dyskiem niz 20GB Elite ma dysk 120GB Czytaj ze zrozumieniem Mi chodzi o to kiedy ten nowy MA WYJŚĆ. Bo podobno Micro wypuści nowy model 60 gb. I zastnawiałem się czy czekać czy lepiej zgarnąć Elite. A jeśli nie będzie tego 60 gb to wtedy biorę Elite. A tobie chodzi o kupno Xboxa z większym HDD niż 20GB tak? Jeśli tak jest to faktycznie nie ma się co zastanwaić i brać Elite. Ja bym nie czekał na nowego Premiuma 60GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Mam dwa drobne problemy: 1.Cały czas resetują mi sie ustawienia czasu w konsoli gdy tylko ja wylącze ;( Czyzby baterja na płycie głównej sie wyczerpa?? 2.W niektórych grach a tak dokładniej w N3 i Lost Odyssey achivmenty wyswietlaja mi sie po japońsku ;/ moze miał ktos taki poroblem? 1. nie ma zadnej baterii Jeśli nie ma baterji to co innego mogło by byc odpowiedzialne za resetowanie sie zegara?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 wlasnie ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 26 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Jeśli nie ma baterji to co innego mogło by byc odpowiedzialne za resetowanie sie zegara?? jedynie Ty jestes odpowiedzialny za resetowanie sie zegara bo odlaczasz konsole od zasilania jak sie nie chce resetowania to musi byc ciagle podlaczona lub podlaczona do netu, z netu automatycznie odswieza po resecie date... Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Mimo to konsola trzyma pare godzin czas i date po odlaczeniu od pradu. Jak z nia jechalem kiedys do kumpla, to po ponad 2h dalej trzymala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 A są ludzie którzy odłączają konsolę od prądu gdy nie grają? Przecież to trochę dziwne jest, a prądu i tak duzo się nie oszczędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 (edytowane) A są ludzie którzy odłączają konsolę od prądu gdy nie grają? Przecież to trochę dziwne jest, a prądu i tak duzo się nie oszczędzi. Ja zawsze wyciagamkabel bo denerwuje mnie te brzeczenie czy co tam jest zasilacza Edytowane 26 lipca 2008 przez signap Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Zasilacz ci brzęczy?!? Hmm... dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
dx36 2 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Ja zawsze jak nie gram wyciągam kabel z prądu od zasilacza bo za duzo sie nasluchałęm o pozarach itp z uzyciem zasilacza od x`a a pozatym co to za roznica ciezko sie schylic czy gdzie tam macie przedluzacze i wsadzic wtyczke ? Nie wydaje mi sie. A prad swoja droga tez czerpie dioda malo bo malo ale w miesiacu zawsze cos przybedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Dziwnie się zachowujecie panowie z tym wyciąganiem wtyczki z prądu. Normalnie jakaś paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza
marycha 1 Opublikowano 26 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2008 Ja mam cały sprzet podłączony pod jedna "listwe" dlatego wyłaczenie/odłaczenie to kwestja nacisniecia jednego przycisku i nierobie tego z oszczednosci czy obawy przed pożarem... mnie poprostu denerwóją świecące sie w ciemnosci diody na konsolach i tv W kazdym razie to tłumaczy dlaczego zegar sie resetuje teraz jeszcze tylko musze dojść o co chodzi z tymi wyswietlajacymi sie po japońsku achiwmentami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 o co chodzi z tymi wyswietlajacymi sie po japońsku achiwmentami... Niektóre gry tak mają. Ja miałem COD 2, język w grze angielski a i tak achievementy były opisane hieroglifami. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 27 lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 Hmm, może to domena gier importowanych z Azji? Tych RF oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 27 lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2008 (edytowane) Mimo to konsola trzyma pare godzin czas i date po odlaczeniu od pradu. Jak z nia jechalem kiedys do kumpla, to po ponad 2h dalej trzymala. to sprawdz to sobie jeszcze raz, bo cos mi sie zdaje ze piszesz nieprawde (chociaz wolalbym uzyc mojego ulubionego zwrotu, BZDURA ) (tak bylo z xboxem 1 bo mial 1F kondensator w X0 nic nie ma i nie ma zadnego podtrzymywania godziny po odlaczeniu od zasilacza) maly test zrob w wolnej chwili odlacz kosnole od netu, ustaw sobie dowolna date np 2007, wylacz kosnole, wyjmij wtyczke z konsoli od zasilacza, odczekaj 30sek. podlacz i sprawdz date (oczywiscie bez podlaczania netu), masz zresetowana na 2005... niech sobie kazdy tak zrobi i Ci zda relacje co mu wyszlo... Edytowane 27 lipca 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi