Abdul 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 nie opłaca. już niedługo ma wyjść następna część , xbox720 . będzie miał lepszą grafikę i więcej pamięci i szybszy dżojstik. lepiej poczekać i wtedy zaatakować.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Mam nadzieje, że abdul mówił to ironicznie... :E Cytuj Odnośnik do komentarza
cyter666 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Fisiu z tymi windowsami to się nie oszukujmy... każdy ma pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Przyznajmy się, ja mam XP i jeszcze nie miałem nieoryginalnego systemu... Cytuj Odnośnik do komentarza
cyter666 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 masz szczęście! bo już miałem zadzwonić po zomo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Janish 0 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Warto inwestować w intercoolera ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Pytanie tylko po co? Masz przerobioną, że się boisz, że z GPU naleśnik się zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 8 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2008 Moj X jest uposledzony chyba. Po kazdorazowym wylaczeniu konsoli wraca do ustawien fabrycznych w kwestii zegarka. Nie kumam dlaczego tak sie dzieje. Nie mam dysku twardego jeszcze ale to chyba na ma zwiazku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 bylo nie raz, jak odpinasz kabel zasilajacy to tracisz czas bo X nie ma bateryjki by trzymala go, po podlaczeniu do live czas sie zaktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 bylo nie raz, jak odpinasz kabel zasilajacy to tracisz czas bo X nie ma bateryjki by trzymala go, po podlaczeniu do live czas sie zaktualizuje Po odłączeniu RJ przecież traci zegarek i odłączeniu od prądu. Gdy odłączysz od prądu, ale zostawisz kabel podłączony to zegar się zaktualizuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) przeciez signap prawde pisze, a Ty jakis kolejny spam do nabijania postow i mieszania ludzia w glowac, fisiu, nie fisiuj... jak po odlaczeniu sieci traci zegarek?? przeciez wyraznei napisal ze data-godzina zaktualizuje sie sama jak sie podlaczy do netu konsole, jak sie zaktualizuje jzu mzoesz sie odlaczyc od XBL i nic nie tracisz tak samo o jaki kabel chodzi ze jak bedzie to nie straci sie ustawien zegarka-daty? ile razy mozna walkowac tak banalne do zrozumienia sprawy? konsola nie ma podtrzymywania ustawien czasu wiec kazde wylaczenie konsoli od zasilania te ustawienia zeruje (ustawia date zadana w moim przypadku z 2005roku) i teraz jest pytanie jak latwo mozna ustawiac ta date i godzine automatycznie po tym "zerowaniu"?, i do tego wlasnei sluzy polaczenie z XBL, ale to trzeba sie polaczyc z XBL a nie tylko miec wlozony kabel od netu. Laczac sie do XBL automatycznei zostanie zaktualizowana data na aktualna (po to wlasnei ustawia sie strefy czasowe itd, zeby konsola ustawila prawdilowy czas), pozniej mozna sie odlaczac od XBL i data sie nie wyzeruje, zeruje tylko odlaczenie od pradu konsoli... Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) A no widzisz - no to źle zrozumiałem twój post z poprzednich stron - bo był temat wałkowany. Tylko jakby nie patrzeć dobre miałem intencje. Podłączając kabel (i zalogowanie do XBL) automatycznie akutalizuje się data. No mnie o to chodziło, a że co innego wyszło. Napisałem wyraźnie, po odłączeniu kabla i prądu traci się godzine (od prądu ale mniejsza o to), ale podłączając się do XBL mamy automatycznie ustawioną godzinę, czyż nie? Logicznie myśląc nie podłączając kabla musimy ustawiać sami... Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) napsiales po odlaczeniu RJ i pradu, rjotka to walsnei jest wtyczka od netu a dokladnie rj45, to tak jakbys nei wiedzial o czym sam piszesz... po za tym odlaczenie konsoli od pradu to wlasnie odlaczenie kabla zasilajacego wiec pisanie dwoch rzeczy(czynnosci) ktora tyczy sie jednej czynnosci to jakas parodia, fisiujesz dalej... o ustawianiu daty i godziny z XBL automatycznie przeciez masz napsiane juz wyzej wiec po cholere zadajesz pytanie na ktore masz odpowiedz post wyzej? maslo maslane... pozostawienie kabla sieciowego w konsoli nie aktualizuje daty i zegara, TYLKO I WYLACZNIE po zalogowaniu do XBL a to robi WIELKA roznice... ale signap przeciez wszystko napisal co bylo do napisania tylko Ty zaczales fisiowac... Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) napsiales po odlaczeniu RJ i pradu, rjotka to walsnei jest wtyczka od netu a dokladnie rj45, to tak jakbys nei wiedzial o czym sam piszesz...Każdy homo-sapiens powinien zrozumieć przesłanie. No, ale fakt, wyjęcie wtyczki - głupio wyszło. koledzy, ale bez zbędnego sarkazmu i wzajemnego taunt'owania proszę - jedna wojna na weekend wystarczy... ;-)[senti] o ustawianiu daty i godziny z XBL automatycznie przeciez masz napsiane juz wyzej wiec po cholere zadajesz pytanie na ktore masz odpowiedz post wyzej? maslo maslane...No fakt, ale gdybyś się pytał czegoś, czego nie pojmujesz to będziesz się opierał WYŁĄCZNIE na jednym poście? pozostawienie kabla sieciowego w konsoli nie aktualizuje daty i zegara, TYLKO I WYLACZNIE po zalogowaniu do XBL a to robi WIELKA roznice...Napisałem to w nawiasie. po za tym odlaczenie konsoli od pradu to wlasnie odlaczenie kabla zasilajacego wiec pisanie dwoch rzeczy(czynnosci) ktora tyczy sie jednej czynnosci to jakas parodia, fisiujesz dalej...Tego to nie pojmuje, pisanie o dwóch czynnościach. Wytłumaczysz? Nabijanie postów? Jest tu w ogóle licznik? Ale mam ochotę skopać Ci tyłek w Gearsach :E Edytowane 9 sierpnia 2008 przez sentinel prośba moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMODO 66 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 Dzieki za pomoc. Xa mam od niedawna, jeszcze nie podlaczalem go do neta. Szczerze mowiac nie mialem pojecia ze az tak poszli po kosztach, ze nawet zegarka po odlaczeniu nie podtrzyma. Damn shame. Cytuj Odnośnik do komentarza
Z4PSu 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) Czy to jest napęd Benq?? Produkcja 12 kwietnia 2008. LINK DO ZDJĘCIA Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Z4PSu Cytuj Odnośnik do komentarza
Janish 0 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 y, tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 No jakby nie patrzeć, w dziurze siedzi kabel biały. Naklejka między memorkami niby jest. Mnie również wydaje się, że Benq. 12 kwietnia... Liteony ładują od 25 kwietnia gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 Kumpel kupił przerobionego Xbox-a 360 Elite, ale boi się, że dostanie bana. Chciałby go odflashować bo i tak będzie grał na oryginałach. Czy jest taka możliwość ? Gdyby dało rade to czy ma gwarancje na to, że nie dostanie bana od M$ ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 Ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) Jak można kupić konsole za 1500 zł by grać na oryginałach i do tego jeszcze bez gwarancji? Zaliczyłem klasycznego rotfla. Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 Konsole kupił za niecałe 1000 zł, więc się opłacało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 Jak 65nm to ja bym się nie zastanawiał tylko opchnął ją spowrotem na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 po co? To jakbys kupil przerobionego Arcade - awaryjnosc niska,itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2008 (edytowane) Skoro chce on grać na oryginałach - to logicznie myśląc, potrzebuje kasy na gry - elite + 65nm + przerobiony = darmowe 300 zł... Powiedzmy, że zrobiłem to samo, ale wieje nudą jak c**j... Edytowane 9 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi