Wallerot 5 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2008 Ta kierownica: Logitech DriveFX ,jest przeznaczone do xboxa ale czy będzie działać także z PC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 (edytowane) Jutro prawdopodobnie będę kupował X360 (nareszcie) i tu mam pytanie. Jak można sprawdzić czy konsola jest 65nm? Wiem, że to raczej mało prawdopodobne by trafić na stary model ale nie chciałbym mieć później z nią problemów. Edytowane 19 sierpnia 2008 przez Neoman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Jaką wersję kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Jutro prawdopodobnie będę kupował X360 (nareszcie) i tu mam pytanie. Jak można sprawdzić czy konsola jest 65nm? Wiem, że to raczej mało prawdopodobne by trafić na stary model ale nie chciałbym mieć później z nią problemów. Na twoim miejscu poczekałbym, aż wyjdzie wersja 60 gb. Kosztuje tyle samo co premium 20 gb, a ma większy dysk. Wychodzi 15. Kilka dni chyba wytrzymasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Masher: o czym Ty piszesz? mamy dzis 19 wiec na co ma czekac? 15 juz dawno byl, a konsole z 60Gb sa od 13 sierpnia juz w sprzedazy... wszsytkie konsole z 2008 roku to 65nm wiec nie ma co sprawdzac jesli data produkcji to 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Chcę kupić Xboxa Premium w promocji. Za 999zł dostanę konsolę + 4 gry. Promocja obejmuje konsole tylko z dyskiem 20 gigowym (z tego co wyczytałem). Jeśli tak jest to trudno. Wiem, że ta nowa wersja ma 60GB i jest trochę mniejsza ale coś za coś. Mam nadzieję, że data produkcji jest na tym pudle? Sprzedającego nie będę pytał bo pewnie nie będzie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nie patrz na datę produkcji której zresztą tam nie ma, tylko co było wielokrotnie pisane na zasilacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Zasilacz? Możesz konkretniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Nie patrz na datę produkcji której zresztą tam nie ma, tylko co było wielokrotnie pisane na zasilacz. jak ma zobaczyc zasilacz, przeciez jest tak samo w pudle jak konsola, juz latwiej w konsoli zerknac bo przez otwor widac wszsytko , po to on jest w pudle... Cytuj Odnośnik do komentarza
honor 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 Do znudzenia można pisać: zasilacz 175W -65nm i nowe chłodzenie. Zasilacz 203 stare chłodzenie i 90nm. Wystarczy przejrzeć byle jaki temat z pytaniami o x pudło. Info masz na naklejce znajdującej się na kartonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 widzisz honor, mozna pisac do znudzenia ale to co teraz napisales juz od dluzszego czasu jest nieaktualne na opakowaniach nie pisza juz ile Wat pobiera konsola, wiec mozesz sobie szukac i nic nie znajdziesz... pisalem juz, date produkcji zerknac przez okienko i tyle, jak 2008 rok to na pewno Falcon a innych konsol to teraz juz nie kupimy jak tylko z 2008r bo wszelkie starsze wersje wykupili Ci co chcieli przerobic bo nowe nieprzerabialne Cytuj Odnośnik do komentarza
honor 0 Opublikowano 19 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2008 W takim razie zwracam honor . Z ciekawości zerknę na pudla/naklejki jak będę w jakimś sklepie "nie" dla idiotów . Można nawet trafić z 2006 roku, kupiłem taki okaz miesiąc temu w ultimie. Tylko wtedy po cenie widać co to może być... Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 bo nowe nieprzerabialne A czemu nie przerabialne? Sory za pytanie ale nigdy się tym nie interesowałem a jakbym sprzedawał swoją konsolę z 09.2006 to może zachwalałbym jako taką, którą można przerobić? Chociaż była w naprawie, na początku tego roku i wymienili jej prawdopodobnie płytę główną. A teraz siedzi biedaczka w Niemczech i chyba wymienią jej napęd, który nie czytał płyt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Jak teraz biedaczka siedzi w Niemczech, to po zawodach (w założeniu). Jeżeli Ci wsadzą nowy napęd (LITEON) to takiego nie przerobisz. Jedynie stare samsungi, hitachi i benq. Wątpie czy Ci nie wsadzą w konsole "Lidkę". Kojarzysz już tą akcje co Ci opowiadałem ze sprzedażą konsoli? :E Koniec piractwa na wielką skalę? Zobaczymy na jak długo... Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 Ja mam nadzieję, że dostanę Liteona i płytę główną zmienią na FALCONA pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 Orion zerknij na temat KRONIKI ZGONOW i popraw date produkcji bo jak to mozliwe zebys mial konsole z 2008 z sierpnia nie wiem co tam im wyslales, ale jak wersje bez HDMI to nie dostaniesz falcona (jak juz to OPUSA) jak z HDMI to na pewno FLACONA jak nie juz tej nowej z 4 koscmi pamieci zamiast 8... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 z HDMI i mam nadzieję, że wreszcie dostanę konsolę, która nie będzie płatać figli, już poprawiam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 Czy 65NM to zawsze jest Falcon?? Planuje kupic wersje Arcade i chciałbym wiedzieć czy każda konsola ma Falcona?? No i czy to prawda, że ta wersja jest praktycznie bezawaryjna?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Falcon to nazwa plyty glownej wlasnie 65nm z HDMI wiec jes nie bedzie 65nm to nie bedzie falcon Falcon to wlasnie 65nm z HDMI, 90nm z HDMI to zephyr ale tego nikt nigdzie w konsoli nie pisze to jest nazewnictwo szczegolowe-techniczne rozpoznaje sie technologie wykonania a pozniej sie tonazywa ze to falcon czy inny a nie na odwrot... PS. a odpowiadajac w prost to nie kazda 65nm to Falcon jest jeszcze OPUS, to jest 65nm bez HDMI ale w ARCADE moze tylko byc zephyr lub falcon bo to wersja z HDMI... na Twoim miejscu jak teraz kupujesz to nie masz sie co martwic na co trafisz, daje Ci 100% ze dostaniesz po tych cenach co chodza 769zl itp. tylko falcona z liteonem... Edytowane 20 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 20 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2008 (edytowane) Wczoraj była sztuka na allegro - za 690 zł, przerobiona arcade - aż mnie korciło kup teraz w ciemno :E EDIT: Kilka dni temu Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 byla, to podaj link w zakonczonych nic takiego nie ma wyszukanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) Wczoraj, nie wczoraj. Była i jestem tego pewien. Wiele osób sprzedaje konsole z benq nie wiedząc o tym. Elite licytacja benq z marca jest, ciekawe za ile pójdzie. Na szybkiego: http://www.allegro.pl/item390244552_xbox_360_arcade.html http://www.allegro.pl/item401368684_nowy_x..._przerobka.html http://www.allegro.pl/item404221653_xbox36...super_stan.html Mam dalej linkować? Była za 600 z groszami. Wczoraj - przegiąłem, trochę dni temu. Ale do kupienia na pewno są Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) pisales ze wczoraj byla, nawet troche dni temu nie widac nic takiego... w zakonczonych nie ma, linki zapodajesz z tamtego meisiaca, a ja nie pytam co bylo meisiac temu tylko wczoraj to ze raz na jakis czas trafi sie ktos co nie wie co sprzedaje to w to nie watpie, ale na takiego czeka wiele osob juz na allegro... Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) No wybacz, że napisałem wczoraj. Też teraz nie popatrzyłem na datę - walnąłem pierwszą lepszą stronę i zalinkowałem. Samemu udało mi się sprzedać arcade za ponad 1000 zł (uff :E), ale nawet w moim otoczeniu są osoby, które sprzedałyby takie konsole za grosze. Przeminęło z wiatrem Juchy. Są też okacje na forach internetowych poświęconych najróżniejszym rzeczom. Dobrze, że są na tym świecie ludzie niedoinformowani :E Teraz lepiej poszukałem, aukcja 2 dni temu. http://www.allegro.pl/item422056817_arcade...ni_rozruch.html - i powiedzcie mi, żebyście jej nie wzięli... A to już moja... http://www.allegro.pl/item413591714_xbox_3...rzerobiony.html Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2008 (edytowane) zobacz kto to wykupuje znany mumis od walkow czyli sprzedawca sprzedajacy uzywki pod haslem NOWE otwarte tylko w celu zrobienia flasha ale juz nie dlugo skonczy sie to i wszystko wroci do normy ciii... Edytowane 21 sierpnia 2008 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi