michelo 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Mam pytanie. Czy wie ktoś ile w końcu wynosi gwarancja Microsoftu? Ponieważ mam zamiar kupić konsolę i nie wiem czy jest to 2 lata czy 1 rok (na różnych forach różnie pisze). Wiem jedynie, że na 3RoD jest 3 lata, ale co z resztą awarii? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Xbox 360 ma 2 lata gwarancji (24 miesiace), Na ring of death jest 3 lata pozdrawiam Cytuj
michelo 0 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Widzę, że Twoja konsola orion50 była w naprawie. Czy to ten starszy model konsol czy już Falcon? Jaka była awaria, RoD? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 (edytowane) Jest temat stworzony specjalnie do tego by wypisywać co się stało z konsolą i kiedy - ostatnia strona tamtego tematu - rusz głową człowieku. Edytowane 29 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 witam pytanie takie mam. jaki dokładnie kabel do podłączenia do tv ma xbox 360 arcade? czy to jest ten kabelek który ma trzy końcówki: żółtą dla video i biała+czerwona dla audio? ps. mam nadzieje że trafiłem w temat odpowiedni Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Mam takie pytanie podłączam pendrive do Xbox 360 ale Xbox go nie widzi czy trzeba go jakoś specjalnie formatować?Pendrive ma 2gb Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 witam pytanie takie mam. jaki dokładnie kabel do podłączenia do tv ma xbox 360 arcade? czy to jest ten kabelek który ma trzy końcówki: żółtą dla video i biała+czerwona dla audio? ps. mam nadzieje że trafiłem w temat odpowiedni Tak, ma dokładnie ten kabel. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Mam takie pytanie podłączam pendrive do Xbox 360 ale Xbox go nie widzi czy trzeba go jakoś specjalnie formatować?Pendrive ma 2gb A co masz na tym pendrive? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 (edytowane) Demo i 2 seriale w avi Edytowane 29 sierpnia 2008 przez zaq123456 Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Dema nie odpalisz z pendrive'a. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 To jeszcze zadam 2 pytania: 1.Czy z pendrive odpalę seriale lub filmy w AVI czy tylko wmv? 2.A czy na nie przerobionym Xbox 360 da się odpalić filmy nagrane na płytę w formacie VCD lu VDVD? Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Pliki w formacie avi chodzą tylko musisz połączyć się z Live i po odpaleniu filmu pobiorą się kodeki. Cytuj
men69 0 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Pliki w formacie avi chodzą tylko musisz połączyć się z Live i po odpaleniu filmu pobiorą się kodeki. dołączam się do tematu. Próbowałem ostatnio odtworzyć na swoim X360 film w formacie avi, pobrałem aktualizację kodeków, jednak niestety filmów oglądać dalej nie mogę. Słychać jedynie dźwięk, a jedyne co widzę to czarny ekran... i co teraz mam zrobić? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 różnie to z tym jest. avi. Xbox chyba nie odtwarza z tego co wiem Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Avi to tylko format pliku, jeszcze dużo zależy od kodowania. Panowie z M$ trochę pokpili sprawę z kodekami, dlatego też nie wszystkie filmy .avi działają tak jak powinny. Najczęstszym problemem jest brak obrazu, a czasami brak dźwięku. Cytuj
michelo 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Mam głupie pytanie, ale akurat mi jest potrzebne. Ile wynosi długość kabla do telewizora (wejscie euro)? Poniewaz mam telewizor wysoko umieszczony i nie wiem czy mi wystarczy Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 kupiłem dziś dysk. miał to być dysk 20gb. tymczasem konsola pokazuje 13,9 gb wolnego miejsca po sformatowaniu. czy te dyski są 20-gigowe tylko z nazwy czy z tym moim jest coś nie tak? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 5 września 2008 Opublikowano 5 września 2008 te dyski takie są bo konsola potrzebuje te 8gb dla siebie do emulatorów itp. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 11 września 2008 Opublikowano 11 września 2008 Moja kolej na pytanie Wiecie gdzie można jeszcze dostać coś takiego? : http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...360_Sprzet.html Gekon i Ultima już nie mają, na Allu też bieda. Ewentualnie jakieś inne propozycje? Zależy mi na HS zakładanym tylko na ucho. Mam przejściówkę żeby podłaczyć zwykły HS od pc pod pada ale nie chce mi się tym bawić więc najlepiej jakby było coś dedykowanego do X360. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 Witam niedawno sobie zakupiłem konsole i juz sporo przeczytałem tematów w tym dziale, ale mam jeszcze parę pytań 1. Jak mozna z aktualizować konsole, aby mogła odczytać filmy itp 2. Jak gram sobie w jakąś gre i sporo się dzieje na arenie to mam wrażenie jakby mi sie gra przycinała. Od czego to może być? 3. Trzeba aktualizować gre jak się wkłada ją pierwszy raz do konsoli bo jakieś okineko wyskakuje 4. Jak ściągać patche do gier i gdzie to jest? Dziękuje bardzo za pomc. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 16 września 2008 Opublikowano 16 września 2008 1. Zalogować się do Xbox Live. Nie wiem, czy tylko u mnie występuje taka dziwna sytuacja, ale będąc offline za każdym razem gdy odpalam "film", X360 woła o kodeki, bo inaczej dupa. 2. Od tego w jaką grę grasz, bo chyba nikt nie ma tutaj zdolności jasnowidztwa i nie wie w jakiej grze masz takowe zwolnienia. 3. Nie zaktualizujesz = nie pograsz przez neta. 4. Nigdzie. Zresztą skoro pytasz się o to wyżej, to już chyba znasz odpowiedź jak ? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 nie mam siły do tego sprzętu, naprawdę tracę już cierpliwość. owszem, czytałem wcześniej że jest głośny ale nigdy nie przypuszczałem ze tak bardzo. mój 5-letni komp z toną kurzy na wiatrakach i otwartą klapą chodzi dużo ciszej. mam pytanie własnie z tym związane. jak xbox stoi w pionie nie da się grać praktycznie. wkładam płytę i po jakimś czasie odgłos tego co tam się dzieje przypomina elektryczną golarkę albo szczoteczkę do zębów, przy czym decybelami bliżej mu do tego pierwszego. jak położe go w poziomie to już tego 'pierdzenia' nie ma ale wcale wiele ciszej nie jest. i do tego mam wrażenie jakby nie czytał tej płyty 'płynnie'. co chwile są trzaski podobne do tego jak stare komputery odczytują dane z dysku twardego. to jest już moja druga konsola, pierwszą oddałem po jednym dniu użytkowania bo rysowała płyty. i właśnie w pozycji pionowej też miałem 'efekt golarki'. ale ten egzemplarz płyt nie rysuje. stąd pytanie. czy z czymś takim mogę reklamować sprzęt? bo włąściwie nie mam porównania, nie wiem jak to powinno chodzić. przecież konsola jest zaprojektowana do pracy w pozycji pionowej. ja nie mam za bardzo możłiwości trzymać jej w poziomie. ale te odgłosy... grać się odechciewa. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 czy z czymś takim mogę reklamować sprzęt? Nie. Hałas nie jest usterką gwarancyjna, nie zareklamujesz też jako towaru niezgodnego z umową, bo nigdzie w umowie nie ma o ciszy urządzenia. I jest to normalne - konsola jest głośna. Mam nadzieję, że nowy dash i możliwość instalacji na HDD ograniczy hałas płyty w napędzie. Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 ja również licze na nowego dasha bo grać nie moge. i moja dziewczyna szału dostaje jak włączam konsolę o graniu w nocy mowy nie ma.... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 września 2008 Opublikowano 19 września 2008 takie pytanie - czemu recover mojego konta dlugo trwa (ze 30min)? Niemam zadnych gier czy dodatkow za msp a dlugo sie laduje? Kiedy to robilem mialem lacze 5mb (w nocy jest 10mb) ale to i tak wolno szlo - troche dem pobralem lub dalem do pobrania ale nie dokonczylem. To powinno sie robic tylko pare minut jak pisze na ekranie a nie polgodziny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi