Pantani 0 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Oj Wampis,ja pytałem o przyczyne usterkowosci X360 a nie o porade w ew.sprzedazy,napisałes bez sensu. To ja zdecyduje czy i kiedy sprzedam sprzęt,chce wiedziec cos o czym nie wiem,dlaczego X360 sie tak masowo psuje,bo jak mówie czasem wiedza to potęga. A tak na powaznie juz chyba X360 będzie skazany na moje złosliwosci,chce sprawdzic tak chwaloną FIFE 09 Cytuj
ksips1 32 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Mam taki problem: Ustawiam datę w Xboxie 360, lecz dzień później resetuje się ona i ustawia się na 22 listopada 2005 roku. Można coś z tym zrobić? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 29 stycznia 2009 Opublikowano 29 stycznia 2009 Bawiłem sie w przerabianie dysku. Wszystko fajnie itp, ale potem wogole konsola nie wysyłała obrazu przez hdmi. Nieiwem czy to ma jakiś zwiazek. Do x360 mam jeszcze podłączony kabel z optykiem, który moze puszczac sygnał na euro. On działał, a hdmi nie. Byl tez np sam głos przez optyka, a hdmi ni chu chu. Dopiero za którymś razem zalapał. Ktoś wie ocb? Cytuj
Pantani 0 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 (edytowane) Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a I dobrze robisz. Wyjdzie ci to na dobre z tego co zauważyłem Edytowane 30 stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj
Jared 0 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) Obsługa 1080p po Componencie zależy od TV. Ale jeśli to Full HD, to o ile konsola jest w nowszej wersji lepiej kupić kabel HDMI. Edytowane 31 stycznia 2009 przez Wampis Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Jestem noobem i mam pytanie - otóż konsola nie chce mi wykryć dodatkowych padów - właczam je (konsola w dashu), a ona nic. Działa dopiero gdy wezmę kabelek i każdego pokolei na sekundkę do niej podłączę. Ocb? Tak ma być czy sprzęt wariuje? Jakieś pomysły? Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Pad bezprzewodowy musisz dostroić z konsolą (przyciskami na konsoli i padzie), na przewodowym wcisnąć start. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 (edytowane) Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Słucham? Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p Edytowane 31 stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 31 stycznia 2009 Opublikowano 31 stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Słucham? Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p TO tylko żarty Fisiu. Bez napinki Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 (edytowane) Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda Edytowane 1 lutego 2009 przez wujakamil Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda A ten rozdzielacz do optyka kupiłeś? Działa to to? Cytuj
Jared 0 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Jeszcze pytanie nt. podłączenia xbox'a do monitora, bo znajomy kupuje i mu mówie, że najlepiej kupić sobie kabel VGA ? dobrze mu radzę ? czy jakoś kablami z zestawu można podłączyć ? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Jak ma tylko D-Sub to nie ma wyjścia. Jednak jak ma w monitorze HDMI lub DVI to niech kupuje kabel HDMI Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB. Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety. Czy to standard? Można tu coś zaradzić? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 A nie możesz ich zassać raz jeszcze? Info, że je kupiłeś powinno być przypisane do profilu, tak myślę. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB. Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety. Czy to standard? Można tu coś zaradzić? Zassaj raz jeszcze tak jak ci kroolik radzi. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Gdzieś juz tu o tym problemie słyszałem, ale nie pamietam kogo on dotyczył... Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić??? Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 4 lutego 2009 Opublikowano 4 lutego 2009 Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić??? Gdzieś w ustawieniach jest opcja "automatyczne logowanie" i - o ile mnie wiedze nie myli - odpalenie jej na "on" powinno załatwić sprawę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi