Fisiu 4 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Gdzie ją kupiłeś pochwal się Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Gdzie ją kupiłeś pochwal się Media Expert, Gniezno-ostatni Premium jakiego mieli-zostały same Arcade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czy jest sens zmieniać X360 Premium 20GB bez HDMi na Elita? W Elite interesuje mnie tylko czarny kolor,HDMi i dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Czy jest sens zmieniać X360 Premium 20GB bez HDMi na Elita? W Elite interesuje mnie tylko czarny kolor,HDMi i dysk. Jasne. Jak masz pieniadzę, albo za dobrą cenę to czemu nie Ja od razu kupiłem Arcade, ostatnio dorobiłem sobie dysk 120gb i w porównaniu z 20gb jest bardzo fajnie. Jakość obrazu na lcd też jest lepsza na hdmi niż zwykłym kablu. Nie ma rewelacji, ale jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Akurat z HDMi to się pomyliłem,gdyż nie mam telewizora Full HD,a lepiej mieć podłączone w takim przypadku przez VGA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 a co to zarozncia czy fullhd czy nie to typ zlacza, jak TV ma to mozna podlaczyc, po co kupowac drogie kable VGA (lub tanie chinskie badziewia), hdmi kabel wystarczy najprostszy i juz bedzie najlepszy, aby dzialal.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Infidel 218 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ale niezła ch00jnia jest z rozdziałką i bawieniem się,zeby mieć dźwięk na głośnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 (edytowane) Wchodzę dziś w ustawienia XO>ustawienia dźwięku>cyfrowe wyjście dźwięku i tam są 3 opcje: cyfrowe stereo, Dolby Digital 5.1., i Dolby Digital 5.1 z WMA Pro. Cały czas miałem zaznaczoną opcję DD 5.1 zmieniłem na ta z WMA Pro różnicy w dźwięku nie słyszę ale o co chodzi? Co to jest te WMA Pro, polepsza niby dźwięk czy jak? Edytowane 13 Marca 2009 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Szybkie pytanie: podłączyłem X0 do samsunga le40s71b. Ustawiam w konsoli PAL 50 i jest cacy ale nie wszystkie gry działają pod 50. Gdy przestawiam na PAL 60 wszystko robi się strasznie zamazane i rozmyte. Dlaczego i jak to poprawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 podłączasz scartem czy komponentem ? jak komponentem to nie ma czegoś takiego jak 50 czy 60 Hz. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 (edytowane) Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Edytowane 19 Marca 2009 przez xtomashx Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja tam nei widze zadnej wentylacji powietrze gorace z tylu bedzie musialo isc do przodu-boki a z boku zasysa, wiec w kolo macieju, zasysac bedzie to co przed chwila wyrzucila jak masz na gwarancji to sie nie masz czym przejmowac, a jak nie ma gwary to raczej zmien to, najlepiej jakby stala luzem gdzies na polce bez zabudowy... Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 z tylu jest otwor na kable... konsola jest na gwarancji nie przerobiona jednak chcialbym zeby jak najdluzej posluzyla Cytuj Odnośnik do komentarza
ironspider 0 Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Slabo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fernando 0 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Jak chcesz zeby posluzyla to wyjmij ja z tamtad bo sie upiecze predzej czy pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Słuchaj się ludzi, którzy ci odpowiedzieli powyżej bo inaczej będziesz kolejnym kolesiem narzekającym na awaryjnośc Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 co sadzicie o tym sprzecie? http://allegro.pl/item578992437_steelserie...owe_gwar24.html warto kupic? potrzebuje do grania w CoD4 bo na glosnikach nie slysze przeciwnikow, gdy chodza gdzies w poblizu, do wydania mam 300zl i wlasnie szukam jakiegos w miare dobrego headsetu 5.1 lub sluchawek 5.1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) co sadzicie o tym sprzecie? http://allegro.pl/item578992437_steelserie...owe_gwar24.html warto kupic? potrzebuje do grania w CoD4 bo na glosnikach nie slysze przeciwnikow, gdy chodza gdzies w poblizu, do wydania mam 300zl i wlasnie szukam jakiegos w miare dobrego headsetu 5.1 lub sluchawek 5.1. Boskie, ja bym sobie kupił na twoim miejscu. A jeszcze lepiej zrobisz jak sobie kupisz headset 5.1 albo 7.1. Wtedy będziesz miał dopiero "ogień, dym". Edytowane 20 Marca 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 no wlasnie headset znajomi z cod4 polecaja sharkoon x-tactics 5,1 tylko nigdzie w polsce nie moge ich znalezc do kupienia, podobno odwalony headset ale cena tez sroga ~500zl Cytuj Odnośnik do komentarza
wielad 0 Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 ja mam maly pokoj, gram na monitorze i w wiekszosci w nocy wiec kino domowe odpada, audio filem nie jestem, wlasciwie to nie przywiazuje do tego wagi do tej pory ixa mam podlaczonego pod glosniczki za 30zl i jakos sie gra chyba poslucham gooralesko i wezme te co pokazywalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
porschman 3 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 (edytowane) Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Mam bardzo podobnie jak Ty ustawioną konsolę i podobnie jak Ty miałem z tym problem. Gdy włożyłem dłoń w tą "wnęke" w której stoi konsola było czuć dużo wyższą temp. wywaliłem całkowicie tą dykte z tyłu i temp. jest prawie taka sama jak ta w pokoju ^_^ meblościanka stoi z 7-10cm od ściany ciepło jest odprowadzane do tej szczeliny (chyba ). Wywal dyktę z obu stron z sprawdź różnice u mnie dało dużą. Edytowane 21 Marca 2009 przez porschman Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja też miałem podobnie i rzeczywiście, temperatura dookoła konsoli była dużo wyższa, ale jednak zdecydowałem się ją postawić na samej górze, koło TV. Niech sobie oddycha Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak podłaczyć bezprzewodowego pada do PCta? Wiem, że potrzebuję jakieś stery, ale co aby go połaczyć z kompem? Mam przy PC Bluetooth którym łaczę się z telefonem, ale to pewnie nie zadziała? M$ ma tam podobno jakies ustrojstow, ale trochę drogie to jest, jest jakaś alternatywa? Ewentualnie kablem jakoś to połaczyć, bo przy kompie mi na bezprzewodowości tak nie zalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...ver/default.htm Albo kup pada przewodowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Mam pytanie... konsole trzymam w szafce pod tv... jest ona po bokach obudowana a z tylu na ciekiej plycie ma dzire na kable... czy taka wentylacja wystarczy czy np zrobic jeszcze z 2-3 dziury dla poprawienia chlodzenia ?? Mam bardzo podobnie jak Ty ustawioną konsolę i podobnie jak Ty miałem z tym problem. Gdy włożyłem dłoń w tą "wnęke" w której stoi konsola było czuć dużo wyższą temp. wywaliłem całkowicie tą dykte z tyłu i temp. jest prawie taka sama jak ta w pokoju ^_^ meblościanka stoi z 7-10cm od ściany ciepło jest odprowadzane do tej szczeliny (chyba ). Wywal dyktę z obu stron z sprawdź różnice u mnie dało dużą. jutro tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi