sznurek 10 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No w sumie to troche bezsensu, ale leniwy jestem i często zapominam nastawić czas, a czasem można się zdziwić Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zawsze możesz przestać odłączać ją od prądu, albo podłączyć się do Live. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Zawsze możesz przestać odłączać ją od prądu, albo podłączyć się do Live. Tutaj to już elektrycy dziają i nawet jak nie ma burzy, ale słychać ją gdzieś dlaleko to potrafia sobie mignąć dla sportu, a Liva nie mam. Jakoś się pomęcze najwyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Możliwe jest ,że konsola po powrocie z serwisu grzała się bardziej niż przedtem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Możliwe jest ,że konsola po powrocie z serwisu grzała się bardziej niż przedtem ? A wiatraki chodzą ciszej? Włożyłeś ją w może inne miejsce np ładna zabudówka po bokach, z tyłu, na górze i dole? Jeśli odpowiedź jest twierdząca na jedno, drugie lub obydwa to owszem może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) tak jak Wy oceniacie grzanie sie konsoli to jest po prostu smieszne, zapewne po powietrzu z tylu obudowy badz samej obudowy? mierzy sie temperature na rdzeniu a nie obudowy czy powietrza wychodzacego, trzeba troche pomyslec logicznie kazda konsola tego samego typu ma taka sama ilosc ciepla do odprowadzenia z ukladow glownych wiec najwazniejsze jest nie to by obudowa byla zimna bo to bzdury do kwadratu a to zeby GPU-CPU mial najnizsza temp. idac dalej, jesli obudowa przejmuje cieplo na siebie to tym samym staje sie pasywnym radiatorem dodatkowym i to przeciez logiczne ze to pozytyw a nie negatyw ogolnie to najwazniejsze jest aby konsola i system chlodzenia jak najwiecej ciepla wyprowadzil z konsoli a nie zeby byla zimna i kumulowala na rdzeniach wysoka temp. dodatkowo automatyczny system regulacji powietrza-wiatrakow reaguje plynnie na przegrzewanie sie ukladow i jak cos sie komus przegrzewa to wlasnie tylko slychac po wiatrakach a nie po zadnej cieplocie obudowy i innych bzdurach... po za tym co Wy tak ciagle z tym przegrzaniem konsoli swirujecie skoro tak na prawde awarie nie sa powodem zadnego przegrzania, (przegrzanie konsoli to 2 czerowne diody), tak samo jak system automatycznej regulacji nie pozwala na przegrzanie wmawiacie sobie jakies brednie ktore pisza i rozpowszechniaja dzieci neostrady nie myslac przy tym w gole co moze byc prawda a co bzdurami... Edytowane 6 Lipca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Juchy nie gorączkuj się tak. Nie ma potrzeby. Za dużo się ekscytujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 jak masz pisac jak dres to w gole do mnie nie pisz, bo na osobe swojego pokroju nie trafiles bez odbioru... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) Jak dres? Nie wiem jak się dresy do siebie odzywają bo nie przebywam wśród takich ludzi. Masz mylne wyobrażenie mojej osoby. A poza tym to prawda. Za dużo się ekscytujesz tutaj czy np. w dziale PS3. Teraz bez odbioru. Edytowane 6 Lipca 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 (edytowane) jak na razie to Tylko Ty sie ekscytujesz, forum uslane tym, wystarczy spojrzec na Twoje warny by wiedziec z kim ma sie do czynienia... jak nie potrafisz rozmawiac na temat i nie masz nic sensownego do opowiedzenia w danym temacie to po co piszesz? co Twoje posty wnosza? jak widac tylko potyczki slowne Cie interesuja i bluzgi (jaki rodzaj osob ma taki typ zachowawczy kazdy wie co wyzej wyrazilem), spamowanie to Twoja domena...masz cos sensownego do napisania na temat to napisz a nie jakies dziecinne zagrywki z wycieczkami osobistymi do innych, a jak masz do kogos jakies zastrzezenia masz cos takiego jak RAPORT ja nie mam czasu z Toba w dyskusje sie wdawać o ocenie stanu psychicznego innych osob (w tym i swojej) przez Twoja "dziwna" osobe (psycholog-amator czy jak?)... teraz bez odbioru... Edytowane 6 Lipca 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mam taki problemik ,grając w wormys na Xbox live konsola wiesza mi sie w lobby gry gdy jakiś koleś się podłącza sie do gry .Czym to może być spowodowane . od godziny 19 :00 dzisiaj do teraz miałem 3 zwiechy konsoli :o ,rozegram 1,2 mecze normalnie i kolejnej próbie w looby zwiecha . mam podstawy do obaw że konsola coś fochem wali czy to tylko przypadek ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Przeczyść cache, ściągnij Wormsy jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Przeczyść cache, ściągnij Wormsy jeszcze raz. wywaliłem troche smieci z HDD ( dema ,filmy itp ) i jak ręką odjął . pograłem dzisiaj 4 h z rana i zero zwiech itp . Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 ponoc w Electro World sa xboxy HDMI w cenie 550 zł i tak sie zastanawiam czy go lykac czy dozbierac kase na Jaspera,ale z tego co wiem to i one zaczynaja sie sypac. wiec jest sens czy sensu nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jak Ci się popsuje to i tak zazwyczaj wymieniają na nówkę, a jak nie to naprawią for free, więc nie widzę sensu dozbierania ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) tylko,ze ja mysle nad przerobka. na allegro sa Jaspery przerobione po 8 stow,ale i pol roku gwarancji. najlepiej zebym kupil szybko bo hajs wydam. Edytowane 28 Lipca 2009 przez Damian312 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) zastanowilem sie i jednak nie przerabiam i wezme tego tanszego. a orientuje sie ktos moze jakie ceny sa w warszawskich MM? dzwonilem i nie odbieraja. Edytowane 28 Lipca 2009 przez Damian312 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 a banuja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Nie no coś Ty, wszyscy grają na piratach po sieci przecież... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Mam taki problemik ,grając w wormys na Xbox live konsola wiesza mi sie w lobby gry gdy jakiś koleś się podłącza sie do gry .Czym to może być spowodowane . od godziny 19 :00 dzisiaj do teraz miałem 3 zwiechy konsoli :o ,rozegram 1,2 mecze normalnie i kolejnej próbie w looby zwiecha . mam podstawy do obaw że konsola coś fochem wali czy to tylko przypadek ? tez tak mialem co do banow to 2xJ ma racje, banuja zazwyczaj tych, co graja w tytul przed premiera i sa na live... ja ostatnio zastanawiam sie na przerobka, mozna zaoszczedzic 'troche' kasy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Nie wolno przechodzić na ciemniejszą stronę;P EOT Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 jak sprawdze czy moj xbox to na pewno jasper? z tylu konosli jest data produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 150W zasilacz - jasper. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 no to zostalem zrobiony w ch,uja bo mam 175. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Jak masz 175 to falcon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi