milekp 78 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 \Ale chyba nie muszę skoro mi się jesszcze nie zepsuła, nie? Nie, nie musisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) Nie musisz, to kiedy się zarejestrujesz to twoja sprawa, możesz tego nie zrobić nigdy, ale tak czy siak będziesz musiał gdy ci konsola padnie*. *o ile chcesz skorzystać z gwary i darmowej naprawy M$ W przypadku braku paragonu gwara jest liczona od daty produkcji konsoli. Więc radzę ci poszukać tego rachunku. To tak na przyszłość. Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez jojok21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Nie musisz, to kiedy się zarejestrujesz to twoja sprawa, możesz tego nie zrobić nigdy, ale tak czy siak będziesz musiał gdy ci konsola padnie*. *o ile chcesz skorzystać z gwary i darmowej naprawy M$ W przypadku braku paragonu gwara jest liczona od daty produkcji konsoli. Więc radzę ci poszukać tego rachunku. To tak na przyszłość. Wątpię żebym go znalazł Ale mam wersję 60 GB, więc jest pewnie z miesiąc wcześniej wyprodukowana niż ja kupiłem(kupiłem w październiku)... Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) heh nastawialiśmy się na spadek ceny Arcade, a tymczasem Xbox 360 Arcade drożeje w Anglii, jak będzie u nas? niech podnosza ceny Arcade, to ELITE bedzie jedynym slusznym wyborem i Arcade umrze smiercia naturalna... \Ale chyba nie muszę skoro mi się jesszcze nie zepsuła, nie? Nie, nie musisz. i tu jest pewna niewiadoma, czesc osob dzwoniac na infolinie i chcac skorzystac z gwarancji uzyskuje info ze skorzystanie z gwarancji np. tej 3 letniej wiaze sie z tym ze trzeba ja zarejestrowac wczesniej niz zwykla gwarancja minie jedyna rada, to dzwonic do skutku by trafic na inna osobe na tej infolinii, bo kazda co innego pie.... Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 i tu jest pewna niewiadoma, czesc osob dzwoniac na infolinie i chcac skorzystac z gwarancji uzyskuje info ze skorzystanie z gwarancji np. tej 3 letniej wiaze sie z tym ze trzeba ja zarejestrowac wczesniej niz zwykla gwarancja minie o tym nie słyszałem ale w ogóle mnie to nie dziwi, że tak może być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jak to jest w koncu z tym stawianiem konsoli pionowo? Ma wplyw na jej zywotnosc, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jak lezy na stronie od napedu to bezawaryjnosc poprawia sie do 101% Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Mam taki problem, kupiłem drugiego Xa, wkładam do niego dysk ze starego a konsola nie widzi moich profili. Wchodzę do pamięci, a tam „profil uszkodzony”… wie może ktoś co z tym fantem zrobić ? Importowanie profilu odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 nic nie zrobisz mialem tak samo, opisywalem to w watku NXE taki problem mialem przy beta NXE, chociaz pozniej po update dalej bylo to samo zrob test: zaloz kolejny profil na tej konsoli starej co miales i co byl zakladany Twoj glowny profil i przeniesc dysk do tej nowej-drugiej i zobacz czy jest tez uszkodzony czy nie, jesli bedzie to znaczy ze tak jak u mnie kazdy profil na niej zalozony nie bedzie dzialal na innej konsoli, taka anomalia Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Panowie dzis kupuje xa ktorą wersje kupić najlepiej, chodzi mi o nieawaryjnosc. Wiem ze sa procki Jasper faclon. Od 750 - 1100zl. Jaki rok produkcji ? prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
mSzajba 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam ja bym brał najnowszego tzn. Jaspera (100% jaspera to produkcja od stycznia 2009). Jeśli będzie to arcade to jak najnowszego ponieważ od jakiegoś czasu dają pamięć 512 (memorke). W MM za 900-1000 można wyrwać teraz premiuma. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 z tgo co mówi Juchy to wszystkie konsole są tak samo\podobnie awaryjne. W przypadku jaspera chyba jeszcze nie ma tylu przypadków, ale za jakiś czas prawdopodobnie wszystko wyjdize w praniu. Dużo zależy od szczęscia i intensywności grania. Sam mam konsole arcade, jeden z pierwszych wypustów falcona i konsola śmiga bez zarzutów. Brat ma tego najstarszego od roku (w magaznie długo leżał) i też mu chodzi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Panowie dzis kupuje xa ktorą wersje kupić najlepiej, chodzi mi o nieawaryjnosc. Wiem ze sa procki Jasper faclon. Od 750 - 1100zl. Jaki rok produkcji ? prosze o szybka odpowiedz Od wczoraj powinno na Elite starczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 JASPER to nie procki to nazwa płyty głownej te ELITE co sa teraz w sklepach to nie te co maja byc (nowe beda bez kabli HDTV) wiec tez nie wiadomo czy sprzedawcy beda chcieli obnizac cene tego ELITE bardziej wypasionego, raczej nie bo kupili drozej niz nowe elite ma kosztowac wiec trzeba czekac az sie pojawi nowy Elite z nowa cena... jedynie mozna liczyc na jakis MM itp. ze obniza cene bez baczenia na straty... Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Kupilem PRO z 60gb dysk data produkcji marzec 2009 czy to jest nowa technologia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Aktualizował z Was ktoś xbox'a poprzez nagranie aktualizacji na cd/dvd ? Mój znajomy chce tak zaktualizować i pisze mi, że jakoś to nie rusza, ma ciągle komunikat, że dysk z róznymi materiałami, jakby ktoś wiedział to niech da znać, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uruchamial konsole z wlozona juz plyta czy po uruchomieniu wlozyl dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Aktualizował z Was ktoś xbox'a poprzez nagranie aktualizacji na cd/dvd ? Mój znajomy chce tak zaktualizować i pisze mi, że jakoś to nie rusza, ma ciągle komunikat, że dysk z róznymi materiałami, jakby ktoś wiedział to niech da znać, dzięki. chyba coś źle nagrywa, początkowo jak to robiłęm to też miałem problemy, za którąś kombinacjasie udało, ale niepamietam już jak to bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Aktualizował z Was ktoś xbox'a poprzez nagranie aktualizacji na cd/dvd ? Mój znajomy chce tak zaktualizować i pisze mi, że jakoś to nie rusza, ma ciągle komunikat, że dysk z róznymi materiałami, jakby ktoś wiedział to niech da znać, dzięki. chyba coś źle nagrywa, początkowo jak to robiłęm to też miałem problemy, za którąś kombinacjasie udało, ale niepamietam już jak to bylo. Pisał mi, że robi dokładnie tak jak jest napisane w tym oficjalnym tutorialu - http://www.xbox.com/pl-PL/support/xbox360/system-update.htm Rozpakowuje to co jest w tym folderze, wrzuca ten folder $SystemUpdate i nagrywa jako dane, no ale coś to nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 podobno czasami się tak ie da zrobić i trzeba to przez pendriva\mp3 wgrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ErgoProxy 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam, od czasu ostatniego update pojawił się pewien problem... NXE zaczął dość wolno chodzić oraz czasem muszę ze 2,3 razy włączać gre zanim odpali. Konsola jest w miarę nowa i mało używana, laser nie ma żadnego problemu z płytkami. Można coś zrobić w takiej sytuacji ? zaczęło mnie to trochę irytować Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Sproboj przeczyscic cache - wchodzac w Pamiec powinno byc oznaczenie przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Czy jezeli kupie samego Jasper to moge podlaczyc do niego zasilacz z Falcona ? bo kurde na allegro same 175/203 W Cytuj Odnośnik do komentarza
Komandos 21 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Czy jezeli kupie samego Jasper to moge podlaczyc do niego zasilacz z Falcona ? bo kurde na allegro same 175/203 W Nie, nie możesz. Musi być zasilacz do Jaspera (150W). Edytowane 2 Września 2009 przez Komandos Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Czy jezeli kupie samego Jasper to moge podlaczyc do niego zasilacz z Falcona ? bo kurde na allegro same 175/203 W Nie, nie możesz. Musi być zasilacz do Jaspera (150W). Na pewno? Czy to nie Juchy pisał, że konsola i tak i tak będzie pobierać tylko tyle ile pobiera? W końcu jak się reklamują serwisy na allegro to chcą aby im samą konsole przesłać bez kabli i zasilaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi