Skocz do zawartości

Pytania na temat X360

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 93,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Taki problem:   Wersja jasper i na oryg. wentylatorach przy procesorze graficznym wylatuje ciepłe/letnie powietrze zaś przy procku głównym letnie/chłodne. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie wen

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

nie było jeszcze przypadku bana za dysk i MS nie może czegoś takiego zrobić. To jest dodatkowe akcesorium a nie mieszanie w konsoli. Zawsze ktoś z zestawów fm3, ff13, re5, mw2, itd. może sprzedac taki

Opublikowano

ja z takiego korzystam już ładnych kilka miesięcy i jestem zadowolony. wygodniejszy, lepsza jakość dźwięku w słuchawce, mnie lepiej słuchać, mikrofon jest czulszy. połączenie czasami mi gubi na sekundę lub dwie kiedy bateria już siada ale kiedy jest naładowany wszystko jest ok. według mnie bierz śmiało bezprzewodówkę, ja tam nie żałuje ani trochę.

@ down - nie będziesz żałował :) właśnie ogarnąłem że w sumie mam go już ponad rok a bateria nadal elegancko trzyma.

Edytowane przez Colin84