Banny 2 656 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 o stary, dobry brzuch ;D to co ty cwiczysz? Cytuj
kurczakov 34 Opublikowano 9 stycznia 2009 Opublikowano 9 stycznia 2009 Wszystkiego potrochu, ale systematycznie. Wiec i troche abs, bieganie, pompki, przysiady (wszystko co mozna robic w domu). Pilke troche kopie. Obecnie staram sie przejsc na bardziej restrykcyjna diete, jednak idzie to dosc mozolnie. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 Albo jestem głupi, ale nie czaję twojego dżołka, hubi. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 11 stycznia 2009 Opublikowano 11 stycznia 2009 się machnąłem, bo myślałem, że na drugim zdjęciu robi pompki na poręczach (ciemne to wszystko) Cytuj
Tori 12 Opublikowano 12 stycznia 2009 Opublikowano 12 stycznia 2009 (edytowane) W takim razie przeproś kolegę. Edytowane 13 stycznia 2009 przez Tori Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Slabo, pare miesiecy treningu w domu z drazkiem i bicem, od jakiegos czasu na silownie juz normalnie chodze. Sry za jakosc zdjec :FF Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 widze, ze mas zpodobnie jak ja duza glowa w stasunku do reszty ciala ale jest ok, keep going Cytuj
Kania 66 Opublikowano 6 marca 2009 Opublikowano 6 marca 2009 (edytowane) Apropo porównań, małe zestawienie ode mnie. Pierwsze zdjęcie jest z maja, kiedy zaczynałem chodzić na siłownie, drugie z dzisiaj. Efekty może nie są zbytnio widoczne, ale jest to spowodowane tym, że na siłke nie chodze regularnie (tzn. na początku tak, potem z tym był problemy, zdarzały się również dłuższe przerwy). Poza tym nie stosuje żadnej diety (ba, nawet dużo jem) i nie zażywam kreatyn/białek itp. itd. A na basen zacząłem chodzić regularniej jakiś miesiąc temu. 18 lat, 178 cm wzrostu, waga ok. 69 kg Jak na moje oko to efekty są widoczne. Ładniejszy brzuch i klatka. Ginekomastia? :f Chyba nie widzieliście mojego kumpla, ten to ma cycki większe od niejednej dziewczyny O_0 . Ps. Kurczakov co Ty robisz że masz tak ładnie wyrzeźbiony brzuch? Ja też taki chcę :-o . Edytowane 6 marca 2009 przez Kania Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Kania Wszystkiego potrochu, ale systematycznie. Wiec i troche abs, bieganie, pompki, przysiady (wszystko co mozna robic w domu). Pilke troche kopie. Obecnie staram sie przejsc na bardziej restrykcyjna diete, jednak idzie to dosc mozolnie. Cytuj
Kania 66 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) Kania Wszystkiego potrochu, ale systematycznie. Wiec i troche abs, bieganie, pompki, przysiady (wszystko co mozna robic w domu). Pilke troche kopie. Obecnie staram sie przejsc na bardziej restrykcyjna diete, jednak idzie to dosc mozolnie. Banny, kurde to nie dla mnie Przysiady, pompki... Przecież po paru leżała bym już plackiem. Zazdroszczę mu. Edytowane 7 marca 2009 przez Kania Cytuj
M4c 23 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Bez ciężkiej pracy i wyrzeczeń nie ma efektów ;p Cytuj
Kania 66 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Hyhy, chyba poćwiczyć mięsień piwny :f Cytuj
stabik 3 Opublikowano 15 marca 2009 Opublikowano 15 marca 2009 (edytowane) Kania, nie spamuj, że jesteś brzydka bo przestaną Ci się podlizywać Edytowane 15 marca 2009 przez stabik Cytuj
hustler 4 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Zostawcie w spokoju dziewczyna Hanza Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Daje swieze. Od wakacji stracilem kilka kilogramow ze wzgledu na prace i sraki, ktore mnie mecza, a nie chce mi sie isc do lekarza (teraz sie juz boje;). Odzywek zadnych (sraki...). Brzuch nie cwiczony od miesiecy, na klatke nie robie prawie wcale wyciskan od roku. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Jak się nie napinasz to fajnie to wygląda. Respekt madafaka. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Daje swieze. Od wakacji stracilem kilka kilogramow ze wzgledu na prace i sraki, ktore mnie mecza, a nie chce mi sie isc do lekarza (teraz sie juz boje;). Odzywek zadnych (sraki...). Brzuch nie cwiczony od miesiecy, na klatke nie robie prawie wcale wyciskan od roku. I w ten oto sposób nasz kochany forumowy jaczes przeszedł transformacje z długowłosego hipisa na osiedlowego koksa mogę się założyć ze już pewnie stoi na biletach w jakiejś mordowni a jak skończy się mu (pipi)zka i jeszcze troszeczkę podrośnie to dostanie promocje na pełnoprawną bramkę Gratulacje Cytuj
QBH 246 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 nasz mały zazdrośnik. yaczes - bdb forma. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Opublikowano 12 kwietnia 2009 tez kcem takie plecy ;(( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi