Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z nowym rokiem postanowiłem znowu wrocić do ćwiczeń. Tym razem cel: masa. Od wakacji zrzuciłem 30kg fatu i odwód w pasie zmniejszył się z 105 do 75 cm. W tej chwili wygląda to tak i postaram się wrzucać zdjęcie z efektami co by zachęcić innych a przede wszystkim siebie do dalszych cwiczeń.

dsc00225fk.jpg

dsc00214m.jpg

(żałuję ze nie mam zdjeć sprzed redukcji:)

Opublikowano

Nie wiem czy można mówić o wysuszeniu w przypadku kogoś, kto nigdy nie miał mięśni, a tylko pięć wałków tłuszczu na brzuchu i dwa podróbki. Wiem, że np w porównaniu do Ciebie wyglądam jak początkujący, ale musiałem wiele pracować na efekt taki jak na zdjęciach. Chudy jestem i cieszę się z tego, że można tak powiedzieć, bo otyłość zawsze mi przeszkadzała:) Jestem zadowolony z tego co mam, ale oczywiście teraz pracuje nad mięśniami, a te zdjęcia powyżej to taki punkt zero:)

Opublikowano

Gekon co robiłeś, że spod zwałów tłuszczyku tak nieźle Ci sześciopak wyszedł? Sam zawsze miałem problem z widocznym kaloryferem mimo, że mam ledwo co fatu na brzuchu.

Opublikowano (edytowane)

Ten "Sześciopak" nie jest wcale niezły, ale pracuje nad tym:)

Ale pytasz co zrobić, żeby spalić tłuszcz, czy co robić, żeby zbudować szesciopak? Osobiście to podczas calej tej letniej sesji odchudzającej (bieganie+diet+ trening siłowy) robiłem dzien w dzien cwiczenia na brzuch. spiecia, unoszenie nóg itp. Teraz oczywiście wiem, że to był błąd, ale jak widać jakieś tam mięśnie brzucha można było niby zbudować. Jak skumałem co i jak, to zacząłem robić ABS2, wczesniej katowalem ile wlezie spięcia.

Teraz cwiczę wg tego i Tobie też radze przeczytać linka

http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp

Aaa, nie docczytałem, że jesteś chudy:) W takim razie do podanego w linku treningu dodaj dietę na masę.

Edytowane przez gekon
Opublikowano

Nie nazwałbym się chudym, bo zawsze mi mówią, że jestem nieźle zbudowany i taka masa jaką mam mi w zupełności wystarcza. Co do mięśni to już je mam , tylko skryte pod małą warstwą smalcu :confused: Wygląda na to, że bez jakiejś dobrej, zbilansowanej diety się nie obejdzie, ale dobrze czas wziąć się za siebie i wrócić do dawnego wyglądu :rolleyes:

Opublikowano

Mi się wydaję, ze powinniście go dodać do born to fit, bo se chłopak zasłużył.

Opublikowano

Mi się wydaję, ze powinniście go dodać do born to fit, bo se chłopak zasłużył.

Chcesz?

Opublikowano

Sprawa oczywista. Pijesz alkohol = sikasz i się odwadniasz. Gratulacje, straciłeś 2.5 kg wody z oragnizmu:)

Jak się nawodnisz to wszystko będzie po staremu (2-3dni?) a waga nie pokaze utraty nawet 1 dg.

Opublikowano

Dokladnie, napij sie duzo wody na treningu i wroci. To nie jest tak, ze tracisz z dnia na dzien 3 kg miesa ;)))

Opublikowano

Hm, zdjecia z dzisiaj. Przeszedlem na koniec grudnia grype zoladkowa, przez caly tydzien nie zjadlem prawie nic, przez kolejne 1,5 nie bardzo moglem duzo zjesc, chyba sie odzwyczailem. Wracam do formy :-)

1214x2h.jpg