Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Bercik bedziesz smieszny ;p

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 587,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Hehe, rozbawilo mnie to.

Od razu przypomina sie jeden koles z silowni.Czlowiek plecy na niego wolaja.Potrafi sciagac ogromne ciezary jesli idzie o pukiel ale reszta to jak by patyki w pudelko zapalek wepchnac.

Opublikowano

nie mowie, ze nie robie :turned: jednak idzie mi zdecydowanie gorzej niz inne partie.

Opublikowano

Sztangą z odpowiednim obciążeniem spokojnie ze 3-4 ćwiczenia na plecy możesz pyknąć, co jest wystarczające IMO jak na domowe warunki. Jak masz hanle z dużym obciążeniem to dochodzi kolejne ćwiczonko na plecy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzuce coś mojego, żeby się troche zmotywować.

zdjcie001hm.jpg

zdjcie002er.jpg

zdjcie003hw.jpg

zdjcie004mg.jpg

zdjcie005l.jpg

zdjcie012ym.jpg

Trzeba bedzie chyba klate pompować

Opublikowano

Chyba?

Nie jestem troszke w temacie, ale Ty sie chyba odchudzales albo jakos tak c'nie?Jesli, to no chyba srogo przesadziles.Myslalem ze ja jestem szczuply ale to no imo straszna bieda poki co jest.

Az jutro i moze ja cos zaladuje.

Opublikowano

klate rob, koniecznie.

Opublikowano

No teraz robie masę;] Przytyłem 3 kg i chciałem sie pochwalić, a tu zyebki :(

Opublikowano

No można sobie porównać z poprzednich stron. Ja widzę różnice xD

Opublikowano

Za duzo aerobow jak na moje, nawet nie majac dojscia do silki rob pompki, dobrze pompuja klate. Mimo wszystko laweczka jest do tego lepsza i stosuj duze obciazenia, a malo powtorzen. Motywacja przyjdzie z czasem jak zobaczysz widoczne efekty :D

Opublikowano

Gekon, Ty przypadkiem nie jesteś wokalistą black eyed peas?

Opublikowano

Chodzi o owłosioną klate czy o to, że jestem czarny?

nie nie to nie ja

Edytowane przez gekon

Opublikowano

z tego co pamietam to byłeś grubasek, więc jest OK. teraz rownie sumiennie jak za odchudzanie wez sie za porzadny trening, nabieraj pomału masy i z czasem bedzie lux.

Opublikowano

A tutaj poruszyłeś bardo ciekawą kwestię, dlatego pociągnę offtopa.

Dlaczego golić jaja?

Opublikowano

No! Żadna nie chce, żeby potem jej się gdzieś podczas jedzenia schabowego odnalazł łoniak sprzed godziny ;[

Opublikowano

A tutaj poruszyłeś bardo ciekawą kwestię, dlatego pociągnę offtopa.

Dlaczego golić jaja?

chociażby po to żeby były fajniejsze doznania w trakcie rożnych pieszczot i stosunku pUłciowego. a co do reszty to sie nie łam, po odchudzaniu masz prawo tak wyglądać, brzuch masz ok więc trochę się pomęczysz i dorobisz się fajnej, wysportowanej sylwetki :)

Opublikowano

Pozbywacie się włosów z klaty i brzucha? :potter:

bo ja nie

Opublikowano

Ale z Ciebie byczek :)

Opublikowano

Wazysz 67 Kg ,right? Ile ty masz wzrostu ,ze przy tej wadze wygladasz jak byk? :potter: