Opublikowano 21 lutego 201015 l Hehe, rozbawilo mnie to. Od razu przypomina sie jeden koles z silowni.Czlowiek plecy na niego wolaja.Potrafi sciagac ogromne ciezary jesli idzie o pukiel ale reszta to jak by patyki w pudelko zapalek wepchnac.
Opublikowano 22 lutego 201015 l nie mowie, ze nie robie jednak idzie mi zdecydowanie gorzej niz inne partie.
Opublikowano 22 lutego 201015 l Sztangą z odpowiednim obciążeniem spokojnie ze 3-4 ćwiczenia na plecy możesz pyknąć, co jest wystarczające IMO jak na domowe warunki. Jak masz hanle z dużym obciążeniem to dochodzi kolejne ćwiczonko na plecy.
Opublikowano 20 marca 201015 l Wrzuce coś mojego, żeby się troche zmotywować. Trzeba bedzie chyba klate pompować
Opublikowano 20 marca 201015 l Chyba? Nie jestem troszke w temacie, ale Ty sie chyba odchudzales albo jakos tak c'nie?Jesli, to no chyba srogo przesadziles.Myslalem ze ja jestem szczuply ale to no imo straszna bieda poki co jest. Az jutro i moze ja cos zaladuje.
Opublikowano 20 marca 201015 l No teraz robie masę;] Przytyłem 3 kg i chciałem sie pochwalić, a tu zyebki
Opublikowano 20 marca 201015 l Motywowac sie chciales co nie Trzeba bylo dac jeszcze fotki bez tych trzech kg to by moze cos fejma by splynelo
Opublikowano 20 marca 201015 l Za duzo aerobow jak na moje, nawet nie majac dojscia do silki rob pompki, dobrze pompuja klate. Mimo wszystko laweczka jest do tego lepsza i stosuj duze obciazenia, a malo powtorzen. Motywacja przyjdzie z czasem jak zobaczysz widoczne efekty
Opublikowano 20 marca 201015 l Chodzi o owłosioną klate czy o to, że jestem czarny? nie nie to nie ja Edytowane 20 marca 201015 l przez gekon
Opublikowano 21 marca 201015 l z tego co pamietam to byłeś grubasek, więc jest OK. teraz rownie sumiennie jak za odchudzanie wez sie za porzadny trening, nabieraj pomału masy i z czasem bedzie lux.
Opublikowano 21 marca 201015 l A tutaj poruszyłeś bardo ciekawą kwestię, dlatego pociągnę offtopa. Dlaczego golić jaja?
Opublikowano 22 marca 201015 l No! Żadna nie chce, żeby potem jej się gdzieś podczas jedzenia schabowego odnalazł łoniak sprzed godziny ;[
Opublikowano 23 marca 201015 l A tutaj poruszyłeś bardo ciekawą kwestię, dlatego pociągnę offtopa. Dlaczego golić jaja? chociażby po to żeby były fajniejsze doznania w trakcie rożnych pieszczot i stosunku pUłciowego. a co do reszty to sie nie łam, po odchudzaniu masz prawo tak wyglądać, brzuch masz ok więc trochę się pomęczysz i dorobisz się fajnej, wysportowanej sylwetki
Opublikowano 27 marca 201015 l Nie ma cudow.Za brzuch sie biore. Edytowane 27 marca 201015 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 28 marca 201015 l Wazysz 67 Kg ,right? Ile ty masz wzrostu ,ze przy tej wadze wygladasz jak byk? :potter: