Opublikowano 1 lipca 201014 l Na tym zdjęciu ta łapa wcale nie wygląda źle, bym powiedział że nawet ze jest bardzo wporzadku
Opublikowano 4 lipca 201014 l Tak jak pisalem w temacie o osiagnieciach,nie robilem przez ponad rok nowych zdjec,ale stare mozna wstawic. Sporo od tych zdjec poszlo w gore, lapa 47, klatka 140cm, pas 95.
Opublikowano 7 lipca 201014 l 3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage. Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach.
Opublikowano 8 lipca 201014 l 3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage. Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach. W rok po 3 cyklach krety przytyłes ok 30 kg , BCAA i gainery to zadne cykle więc nie czaruj. Mówisz że jestes mniej obtłuszczony niz na focie. Tak wygląda gościu 185 przy ok 130 kg z masa tłuszczowa większa niż twoja stara fota, który metanabol miał standardowo zamiast mleka w butelce. Więc wyglądasz zdecydowanie lepiej . Pokaz te foty. Szczerze , watpie w twoje pier.dolenie o szopenie , jak to mówią pict.or gtfo Edytowane 8 lipca 201014 l przez canabis
Opublikowano 9 lipca 201014 l Pamietaj,ze jednak te 10cm roznicy robi swoje. Po drugie nie 30kg przez rok,tylko 9. Na tym zdjeciu Pudzian ma mniej tluszczu niz ja na starej fotce. Edytowane 25 września 201014 l przez Infidel
Opublikowano 12 lipca 201014 l W ktora strone 10 cm? Infidel zapodaj foty,na tamtych byl duzy brzuch i male przedramie
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Wy się tu chwalicie bicami, ej bo wpadne w kompleksy. Ale ogólnie nie zależy mi na rozmiarach, tylko na "jakotakim" wyglądzie i rzeźbie. Nieco klatę dopakuję, wyrzeźbię brzuch bo ostatnio zaniedbałem i będzie ok. Ciężko mi też przybrać na wadze chociaż w wielu sparringach (ok. 182 cm i 68 kg) dawałem radę i z takimi proporcjami waga-wzrost czuje się rewelacyjnie.
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Młody Bruce Lee, przynajmniej po włosach. Przy 182 cm myśle, że powinieneś ważyć wiecej, chociaż nie wiem co ćwiczysz.
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo . Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek. Edytowane 10 sierpnia 201014 l przez Spyker
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo . Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek. Przygodę z Wushu też mam w "życiorysie". Hehe a ogródek tuż po treningu ładnie skoszony i odchwaszczony (foto robione dziś po południu)
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Auto w krzakach niedokładnie schowales... Mam wrazenie ze 68 kg to troche malo przy 182, ale nie wygladasz na wychudzonego
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej Auto i krzaki to tereny sąsiada. Dzisiaj się ważyłem, zresztą ważę się conajmniej raz w tygodniu - równe 68 kg.
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej Masakratos mam identyczne proporcje waga wzrost jak ty a wyglądam sporo masywniej od Logana(może to skutki uboczne siłowni:) ? ) btw. LoganOldschool-RESPECT, też chciałbym być tak rozciągnięty(puki co prztrzymam nogę na wysokości barku), fotę robiłeś nieruchomo czy z wymachem?
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Tu akurat z wymachem o czym świadczy nieco uniesiona pięta nogi stojącej. Bez wymachu jestem w stanie podnieść na tą samą wysokość (foto w spoilerze "nieruchomo" i jedno bonusowe).
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Twojej wagi po Tobie totalnie nie widac, ale to gut. Jestes lepiej rozciagniety niz ja wiec szacun. Bonus jest za mocny ;D gratki
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Ładna, zdrowa sylwetka, nie ma do czego się przyczepić. jak wkleję zdjęcie z saltem to też propsy dostanę?