Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisalem w temacie o osiagnieciach,nie robilem przez ponad rok nowych zdjec,ale stare mozna wstawic.

5caba505c4.th.jpg

f3f4d66557.th.jpg

Sporo od tych zdjec poszlo w gore, lapa 47, klatka 140cm, pas 95.

Opublikowano

3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage.

Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach.

Opublikowano (edytowane)

3 cykle kreatynowe,2x po 2 miesiace na gainerach, 2x po 2 miesiace BCAA. Byly jeszcze dluzsze okresy z bialkiem,ale nie chce mi sie tego wszystkiego rozpisywac. ,,Innych" cylkow nie bralem w ogole pod uwage.

Tluszczu jest teraz mniej,niz na tych zdjeciach.

W rok po 3 cyklach krety przytyłes ok 30 kg , BCAA i gainery to zadne cykle więc nie czaruj. Mówisz że jestes mniej obtłuszczony niz na focie.

pudzian1_300x300.jpg

Tak wygląda gościu 185 przy ok 130 kg z masa tłuszczowa większa niż twoja stara fota, który metanabol miał standardowo zamiast mleka w butelce. Więc wyglądasz zdecydowanie lepiej . Pokaz te foty.

Szczerze , watpie w twoje pier.dolenie o szopenie , jak to mówią pict.or gtfo

Edytowane przez canabis
Opublikowano (edytowane)

Pamietaj,ze jednak te 10cm roznicy robi swoje. Po drugie nie 30kg przez rok,tylko 9.

Na tym zdjeciu Pudzian ma mniej tluszczu niz ja na starej fotce.

Edytowane przez Infidel
Gość yaczes
Opublikowano

W ktora strone 10 cm? Infidel zapodaj foty,na tamtych byl duzy brzuch i male przedramie :P

• 5 tygodni później...
Gość LoganOldschool
Opublikowano

Wy się tu chwalicie bicami, ej bo wpadne w kompleksy.

Ale ogólnie nie zależy mi na rozmiarach, tylko na "jakotakim" wyglądzie i rzeźbie. Nieco klatę dopakuję, wyrzeźbię brzuch bo ostatnio zaniedbałem i będzie ok. Ciężko mi też przybrać na wadze chociaż w wielu sparringach (ok. 182 cm i 68 kg) dawałem radę i z takimi proporcjami waga-wzrost czuje się rewelacyjnie.

p8110272.jpg

Gość LoganOldschool
Opublikowano

JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania

Opublikowano (edytowane)

Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo ;).

Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek.

Edytowane przez Spyker
Gość LoganOldschool
Opublikowano

Szacun chłopie. Ja za chooja tak nogi nie podnose. Też chciałem iść na jakąś sztuke walki, mianowicie kung-fu, ale wybieram sie już naprawde długo ;).

Aha i chwasty byś mógł powyrywać z płytek, zadbaj troche o ogródek.

Przygodę z Wushu też mam w "życiorysie". Hehe a ogródek tuż po treningu ładnie skoszony i odchwaszczony (foto robione dziś po południu)

Opublikowano

JU JITSU, trochę elementów TKD (głównie kopnięcia, wyskoki itp.) a ostatnio bawie się w tzw: NINJITSU jednak musiałem przerwać w wyniku małego wypadku wszystkie treningi, w tym tygodniu "powróciłem" do trenowania

ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej

Gość LoganOldschool
Opublikowano

ja przy 184 waże 73 kg a jestem o szczuplejszy. Chyba nie ważysz 68 , obstawiam 10 więcej

Auto i krzaki to tereny sąsiada.

Dzisiaj się ważyłem, zresztą ważę się conajmniej raz w tygodniu - równe 68 kg.

Opublikowano

Masakratos mam identyczne proporcje waga wzrost jak ty a wyglądam sporo masywniej od Logana(może to skutki uboczne siłowni:) ? )

btw. LoganOldschool-RESPECT, też chciałbym być tak rozciągnięty(puki co prztrzymam nogę na wysokości barku), fotę robiłeś nieruchomo czy z wymachem?

Gość LoganOldschool
Opublikowano

Tu akurat z wymachem o czym świadczy nieco uniesiona pięta nogi stojącej. Bez wymachu jestem w stanie podnieść na tą samą wysokość (foto w spoilerze "nieruchomo" i jedno bonusowe).

p8110273.jpg

p8110308.jpg