Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

No faktycznie "nie dużo" to mało powiedziane :P Ja ćwiczę w sumie tak by nie zdziadzieć, mam 173 cm wzrostu i ważę 65 kg, ale widać taką ma budowę, że nie widać po nim, że mało waży. Ale to i dobrze nie musi się męczyć by koniecznie przytyć co w przypadku kogoś z szybka przemianą materii jest praktycznie nie możliwe i jedyne wyjście to zwiększanie masy mięśniowej.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano

Tu akurat z wymachem o czym świadczy nieco uniesiona pięta nogi stojącej. Bez wymachu jestem w stanie podnieść na tą samą wysokość (foto w spoilerze "nieruchomo" i jedno bonusowe).

p8110273.jpg

p8110308.jpg

ej dobra, już do ciebie nie dymię :lol:

niezłe akcje odwalasz, szcun (w tej kwestii he he)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wstawiam swoje obecne, nie to żeby sie chwalić, bo nie ma czym, ale żeby pokazac progres, od ostatniej foty 5 kg więcej i raczej w brzuch mi nie poszło;]

Wszystko idzie w dobrą stronę

dscn0467f.jpg

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam twoje poprzednie posty to ty chyba się nieźle odchudziłeś co ? Chyba trochę przegiołeś, zmasuj trochę.

Ogólnie widać że coś tam działasz(głównie brzuch) :thumbsup:

Tylko zmasuj :blush::P

Opublikowano

Ile masz gekon wzrostu? Naprawde przesadziłeś z tym odchudzaniem. Nie ma porównania do tego co było 2 miechy temu więc ciężko cokolwiek powiedzieć ale skoro mówisz ze poszło 5 kilo to wszystko idzie prawidłowo. Też wrzuce niedługo foto przed cyklem na krecie i za miesiąc wrzuce po

Opublikowano (edytowane)

ecp00197.jpg

spa1378.jpg

Schowałem w spoila bo nie ma na co patrzec. Trzeba ostro grzac od października bo słabuitko. ;<

E:

Sorrka za jakosc ,ale PSeye robi denne foty. ;f

Edytowane przez XM16E1
Opublikowano

Ale to i dobrze nie musi się męczyć by koniecznie przytyć co w przypadku kogoś z szybka przemianą materii jest praktycznie nie możliwe i jedyne wyjście to zwiększanie masy mięśniowej.

Panowie, ta glupota przewija sie czesto na tym forum. Wystarczy jesc czesto i duzo i bedziecie rosnac w oczach. Tylko, ze dla Was czesto i duzo to jedno jajko wiecej do sniadania, jeden kotlet i jeden ziemniak wiecej do obiadu, dodatkowy posilek po treningu - 2 banany i wiecej mleka na kolacje. Fail. 6 albo lepiej 7 x po 100g wegli i 30 g bialka, do tego oliwa z oliwek do 4 posilkow i nie ma (pipi)a Panowie, nie ma (pipi)a zebyscie natychmiastowo nie zaczeli lapac masy. Niestety takie sa realia tego sportu, jesli nie dajecie rady to kopcie sobie pilke przed blokiem, a nie placzecie jak male dziewczynki. Bonus dla chuderlaka jest taki, ze waska talia i wielkie plecy + szerokie bary oraz male nadgarstki i potezna lapa to najlepsze polaczenie ever, ktorego byly grubas, czy nawet mezomorfik nigdy nie wypracuje, bo to niemozliwe, ale za to trzeba pracowac ciezej niz oni.

pozdro

Opublikowano

XM16E1 - no niewiele widać(słabe zdjęcie), zmontuj kaptury, powiększ łapę i będzie git.

yaczes -łatwo ci mówić, o ile z węglowodanami nie ma problemu bo są wszędzie, tak już wchłonąć w ciągu dnia ponad 200 gram białka bez suplementów to ciężko(chyba żeby jeść same jajka).

Opublikowano

Nie widze takiego problemu, jajka, serki wiejskie, na obiad pierś kury, do kanapek w ciągu dnia kładziesz pierś z kurczaka, na koniec jeszcze tunczka mozna zjeść i bezproblemowo masz ponad 200g białka

Opublikowano

Jest wszędzie, ale jak produkt ma 20 % białka, to już jest sukces. To jest właśnie w tej zabawie wku.rwiające. Na przykładzie sera białego, żeby mieć te magiczne 30 gram, wpierdalasz 150 gram sera.

Już nie mówię o finansowej kwestii dobrej diety, no ale powiedzmy, że na tyle powinien sobie człowiek zorganizować miesięcznie, nawet nie pracując na stałe.

Opublikowano

No ale 150g serka wiejskiego light ma 16g a zwykłego ponad 20 , a chyba 3-4 małe serki zjeść w ciągu dnia to nie problem. Dla mnie większy problem jest zjeść dobrą ilość wartościowych węgli niż białka. Przecież pucha tuńczyka ma ze 40g białka. I kto ci powiedział że musisz w posiłku mieć 30g białka? Yaczes zdecydowanie przesadza z tym co powiedział, bo tyle to może on jeść a chłop swoje na siłownie wychodził i pewnie tez swoje waży a nie osoby które dajmy na to pierwszy raz zaczynają przygode z siłownią, wszystko zalezy od wagi i predyspozycji do tycia. Ja wyznaję zasade 4-6g węgli , 2,5białka i 1g tłuszczu na kmc i wszystko jest tak jak należy

Opublikowano

No racja, u mnie wieczorny/nocny shake proteinowy to podstawa. Szklaneczka pysznego truskawkowego szejka i mam dostarczone 40g białka. Swoją drogą polecam matrixa firmy syntrax, wystarczy dosłownie kilka wstrząsów w shakerze i odzywka rozpuszczona bez ani jednej malutkiej grudki a smak poezja.

Opublikowano (edytowane)

Opa , narazie tyle , lepsze foty wkleje za miesiąc po krecie.ćwicze od czerwca. waga w czerwcu 70. W sierpniu troche piłem wiec nie jest tak jak powinno być. Oczywiście cykl masowy. Ciesze sie bo wreszcie bary u mnie ruszyły, dodanie do wyciskania sprzed głowy wyciskania z za głowy było strzałem w dziesiątke

dc48d98e.jpg

Wymiary

180

75

bic 39

klata 105

pozdroszejset

troche mnie wysyfiło na mordzie ale to nie od koksu od razu mówie :P

Edytowane przez canabis
Opublikowano

No jestem jestem , ale moim celem narazie jest bardziej postura Tysonowata niz modela. Za rzeźbe sie wezme po nowym roku.

2 miesiące trenuje bez przerwy oczywiscie bo tak z przerwami to całkiem sporo. Zresztą w średniej(3 lata temu) ważyłem 56 kilo :) postep jest szczerze mówiąc miażdżący. Tylko jedyne co mnie wkurza to to ze mam 6 kilo MM a ni hu.ja mi nie przechodzi od razu mnie brzusio boli :/ No i Mutanta zamienilem na pyzy z aviko :) Teraz musze komus opchnac MM