Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Ja rowniez zaczynam cwiczyc ( zapisalem sie na silke tydzien temu, 4 dni treningu zrobione! ). Wzrostu mam ~189cm przy wadze niestety ~99kg. Brzuch mam i chce go troche zgubic ( narazie rowerek 30min w kazdym dniu treningu i jakas tam dieta, ale bez cudow. ) Najbardziej zalezy mi na klacie i łapach. Tłuszczu jest dużo i chce go zgubic. W sumie powinienem zrobic fotke i byscie mi powiedzieli czy warto zastosowac jakas odzywke w stylu Thermo Speed bo bardziej zalezy mi na szczuplejszej sylwetce i rzezbie. Jutro postaram sie wrzucic fotke.

• 3 tygodnie później...
Gość krzychu_419

Bic na focie jest niespompowany - 42/43. Dlatego czekam na foty kazuba, bo ma podobno 41 przy wadze 80 i albo jest monstrum, albo mierzyc nie umie ;] Diety raczej nie trzymam, jem 6 razy dziennie i tyle. Zero wspomagania jakiegokolwiek.

Spokojnie może mieć, ja mam 38 przy wadze 75kg a ćwiczę od niedawna.

Gość donsterydo

Ja mam kumpla, z którym chodzę na siłownię i koleś przy wzroście 169 waży 90 kg i w bicu ma 41 cm :P Szkoda tylko, że przy takim wzroście to tej masy nigdy tak nie będzie po nim widać jakby np. miał 180 cm wzrostu.

No taki jest fakt. Niscy śmiesznie wyglądaja z dużą masą. Z daleka taki wygląda jak jakiś pigmej. Ja mam 177 i wg mnie to przymało. Jak troche przybrałem na masie nie wyglądałem na tyle karły po 170 dopiero po podejściu do mnie widziały różnice tak to myśleli że jestem ich wzrostu. Dlatego chyba jednak odpuszczam masowanie "na tysona" i moim celem będzie sylwetka a la nelly taką jak wrzucałem.

edit: a co do bica to ja tam nie wiem 41 to naprawde już duże siepy , nie wiem ile kazub ćwiczy, ja przy 76kg teraz zmierzyłem mam 37 i małe nie są, a ćwicze już niezły kawałek czasu, ale myśle że to tez zależy od jakiej sylwetki człowiek zaczynał. Ja od totalnego dna :) 56kg

Edytowane przez canabis
Gość donsterydo

Mnie nie przebijesz, ja zaczynałem jeszcze w liceum od 47 kg przy wzroście 173 cm :P Teraz ważę 65 kg co kiedyś wydawało mi się nieosiągalne :P Jeszcze z 10 lat siłki i basenu i dojdę do 80 kg :teehee:

Edytowane przez donsterydo