Opublikowano 8 maja 201113 l o co chodzi z tym żółtym serem (nie mam na myśli wysoko tłustych) ? canabis ile ważyłeś na tych fotach "tam gdzie są kufle po piwku" a ile teraz bo wygląda jakbys 15 -20 kg zmasował?
Opublikowano 9 maja 201113 l sebas nie, ćwicze miedzy 3 a 4. Tak ser żółty , no ale wybiliscie mi redukcje z głowy i biore sie za czystą mase Tydzien przerwy i od poniedziałku jade z koksem. orson- 56->76
Opublikowano 9 maja 201113 l sebas nie, ćwicze miedzy 3 a 4. Tak ser żółty , no ale wybiliscie mi redukcje z głowy i biore sie za czystą mase Tydzien przerwy i od poniedziałku jade z koksem. orson- 56->76 Postaraj się zmienić 3. Dołóż tłuszcze i miej na uwadze, że białko potreningowe to nie posiłek, w ogóle nie powinieneś mieć takiego posiłku w diecie tylko w awaryjnych sytuacjach zastępować normalny posiłek.
Opublikowano 9 maja 201113 l canabis niezły skok wagi! biegasz dużo, jak kolana bo po takim skoku masy mogłeś zajechać nogi... imo, za dużo aerobów, zmniejsz nawet przez połowe ale biegaj "mocno" , ja biegam 2 - 3 razy w tygodniu (zalezy od pogody i...chęci : / ) 6 km w czasie poniżej 30 min (chyba ze z przyjacielem, wtedy podczas pezebieżki rozmawiamy , wtedy dyżo wolniej) , poprawisz tym sposobem drastycznie wydolność a i stawy odpoczną. I pamietaj, to koronna reguła: bądź cierpliwy, urozmaicaj trening by był przyjemny choćby to wydłużyło drogę do celu
Opublikowano 9 maja 201113 l o co chodzi z tym żółtym serem (nie mam na myśli wysoko tłustych) ? Podbijam. ???
Opublikowano 9 maja 201113 l ej bez przesady , jako urozmaicenie diety , w wersji light wg mnie jak najbardziej
Opublikowano 9 maja 201113 l No, ze tlusty i ciezki dla zoladka. A to nie wiedział. Ja w ogóle jestem serowy chłopak i żadne negatywne opinie mnie nie przekonają, tak jak z mlekiem....No chyba, że odkryją, że powoduje raka , choroby serca i pryszczyce. Edytowane 9 maja 201113 l przez Kazub
Opublikowano 9 maja 201113 l ej bez przesady , jako urozmaicenie diety , w wersji light wg mnie jak najbardziej To niech to traktuje jako posiłek oszukany a nie wprowadza do diety. A jak sobie potrzebuje codziennie dogadzać/urozmaicać to po co mu dieta Już tak ponad wszystko, 3 najważniejsze posiłki dnia: śniadanie, przed- i potreningowy. Takie danie to kiepski pomysł na którekolwiek z tych.
Opublikowano 10 maja 201113 l canabis niezły skok wagi! biegasz dużo, jak kolana bo po takim skoku masy mogłeś zajechać nogi... imo, za dużo aerobów, zmniejsz nawet przez połowe ale biegaj "mocno" , ja biegam 2 - 3 razy w tygodniu (zalezy od pogody i...chęci : / ) 6 km w czasie poniżej 30 min (chyba ze z przyjacielem, wtedy podczas pezebieżki rozmawiamy , wtedy dyżo wolniej) , poprawisz tym sposobem drastycznie wydolność a i stawy odpoczną. I pamietaj, to koronna reguła: bądź cierpliwy, urozmaicaj trening by był przyjemny choćby to wydłużyło drogę do celu Biegać zaczełem dopiero na redukcji.Mi chodziło o spalenie tłuszczu więc biegałem wolno ok 8km/h , efekty super. Tak to nie uprawiałem żadnych aerobów robiąc mase, i faktycznie stawy troche dokuczały na poczatku ale jest już ok.No sporo sie tego uzbierało, każdy kto mnie długo nie widział koksy mi zarzuca Bo byłem naprawde niezłe chuchro edit: jesli o tym dogadzaniu to było do mnie sebas no to chyba troche przesadzasz. Edytowane 10 maja 201113 l przez canabis
Opublikowano 10 maja 201113 l 62kg w sumie to od niedawna cos robie. Jako ze czesto mam nocki w robocie to caly dzien jest potem rozbity i ciezko przybrac na wadze, do tego dochodzą treningi taekwondo. Edytowane 10 maja 201113 l przez Plugawy
Opublikowano 10 maja 201113 l Jest na prawdę nieźle, biorąc pod uwagę że krótko ćwiczysz. Pewnie z połowa tego forum marzy o takiej sylwetce . Jak zrobisz z 10 kilo suchej masy do tego , to będzie na prawdę spoko. Jest potencjał.
Opublikowano 10 maja 201113 l To mnie w(pipi)ia najbardziej Bo masz najlepsza budową ciała do tego sportu,typowy ekto,wali czekolady na masę a i tak idzie mu w mięcho,ja czekoladę to mogę sobie raz na rok zarzucić a i tak mam wyrzuty.
Opublikowano 11 maja 201113 l No Plugawy , gen klatki kozak. Du.py będa sie ślinic na plaży ile masz wzrostu?
Opublikowano 11 maja 201113 l Plaże to ja raczej omijam ;p mam 175cm, wiec przy 62kg to mało i chce troche nabrac ciała. Stosuje diete na mase z tego forumka, z tematu co kiedys Papi założył i jest ok. Szkoda tylko że nie mam wolnego miesiaca bo bym ostro pocwiczył a tak miotam sie miedzy popludniowkami/nockami i próbuje cos wyciagnąć na siłowni nigdy nie byłem, w domu mam drążek i dwie hantle regulowane po 10kg a maks 15kg, wiec bede musial niedlugo cos kupic bo za male obciążenia będą. Edytowane 11 maja 201113 l przez Plugawy
Opublikowano 11 maja 201113 l 2 cm wyższy i 3 kg lżejszy ode mnie, a wygląda jakby proporcje były drastycznie inne To są właśnie geny
Opublikowano 11 maja 201113 l brzuch jak brzuch, i szczuplych widoczny lepiej. Ale ksztalt klaty godny pozazdroszczenia, duza, szeroka, jednym slowem wy(pipi)ana chociaz jak tak patrze to jestem prawie pewny, ze to nie samo z siebie prtzyszlo tylko cos z tym jednak robiles. i to nie malo, chyba, ze Ci sie wszystko ostrzy po 1 treningu ;p Widze biceps w miare, dlugi, widac glowke, barki cos tam odstaja, po lewej stronie widac troche najszerszego. Jakis trening musial byc, i to nie byle jaki, tzn pompki i brzuszki ;p Edytowane 11 maja 201113 l przez Mati
Opublikowano 11 maja 201113 l O ile obręcz barkowa i szerokość pleców da się osiągnąć podciąganiem(chyba najlepsze ćwiczenie na plecy)tak klata am zarys,jakby trochę dźwigała,też 6 lat robiłem pompki zanim poszedłem na siłkę i mimo w miarę dobrego wyglądu,to dopiero po wolnych ciężarach nabrała rysów.
Opublikowano 12 maja 201113 l Płaska,płaska wąsko,pompki na poręczach.Do tego ostatnia seria na płaską na ogół była w drop serii,np. 100 na 6,potem 80 na 6,60 na 6 40 do oporu i gołym gryfem do oporu.
Opublikowano 12 maja 201113 l chociaz jak tak patrze to jestem prawie pewny, ze to nie samo z siebie prtzyszlo tylko cos z tym jednak robiles. i to nie malo, pewnie, ze tak, kolega tu bajeruje co nieco;-) widac sportowy tryb zycia (brzuch) oraz nie tak mało siłki (klatka). Tak, ze nie myslcie sobie "farciarz" tylko do roboty pany, bo to samo mu nie przyszło! a swoją drogą, dołóż kolego 10 -15 kg (raczej 15 ) i bedzie mistrzostwo, jesli ofkorz zachowasz proporcje Edytowane 12 maja 201113 l przez Orson
Opublikowano 12 maja 201113 l konkretnie mnei zmotywowaliscie, wiec dokupie ciężarów i bede dalej cwiczyc, a spodziewałem sie negatywów widać pompki na poręczach z obciazeniem dają rade, tak samo drążek, wiec bede sie tego trzymac teraz zaczął mi sie trzeci miesiąc ale wszystko w domowych warunkach, przedtem tylko TKD i drążek przeplatany z pompkami, nawet hantli wtedy nie mialem.
Opublikowano 15 maja 201113 l Minal juz jakis czas od ostatniego razu.Zrobilo sie 68.5 kg, czyli poltora wiecej.Nie wszystko poszlo tam gdzie bym sobie zyczyl, ale nie ma tragedii Wrzucam tez w koncu plecy bo ich nigdy tu tez nie dawalem. No i na koniec z nogami, choc moglem z deczka lustro wytrzeć bo zajebane jest na amen ;/ Heh, okazalo sie ze nie bez kozery dalem w spoiler, gdyz imageshack mi zbanowal te zdjecie hehe Edytowane 17 maja 201113 l przez El Loco Chocko