Gość Orson Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 o co chodzi z tym żółtym serem (nie mam na myśli wysoko tłustych) ? canabis ile ważyłeś na tych fotach "tam gdzie są kufle po piwku" a ile teraz bo wygląda jakbys 15 -20 kg zmasował? Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 sebas nie, ćwicze miedzy 3 a 4. Tak ser żółty , no ale wybiliscie mi redukcje z głowy i biore sie za czystą mase Tydzien przerwy i od poniedziałku jade z koksem. orson- 56->76 Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 sebas nie, ćwicze miedzy 3 a 4. Tak ser żółty , no ale wybiliscie mi redukcje z głowy i biore sie za czystą mase Tydzien przerwy i od poniedziałku jade z koksem. orson- 56->76 Postaraj się zmienić 3. Dołóż tłuszcze i miej na uwadze, że białko potreningowe to nie posiłek, w ogóle nie powinieneś mieć takiego posiłku w diecie tylko w awaryjnych sytuacjach zastępować normalny posiłek. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 canabis niezły skok wagi! biegasz dużo, jak kolana bo po takim skoku masy mogłeś zajechać nogi... imo, za dużo aerobów, zmniejsz nawet przez połowe ale biegaj "mocno" , ja biegam 2 - 3 razy w tygodniu (zalezy od pogody i...chęci : / ) 6 km w czasie poniżej 30 min (chyba ze z przyjacielem, wtedy podczas pezebieżki rozmawiamy , wtedy dyżo wolniej) , poprawisz tym sposobem drastycznie wydolność a i stawy odpoczną. I pamietaj, to koronna reguła: bądź cierpliwy, urozmaicaj trening by był przyjemny choćby to wydłużyło drogę do celu Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 o co chodzi z tym żółtym serem (nie mam na myśli wysoko tłustych) ? Podbijam. ??? Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 No, ze tlusty i ciezki dla zoladka. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 ej bez przesady , jako urozmaicenie diety , w wersji light wg mnie jak najbardziej Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 (edytowane) No, ze tlusty i ciezki dla zoladka. A to nie wiedział. Ja w ogóle jestem serowy chłopak i żadne negatywne opinie mnie nie przekonają, tak jak z mlekiem....No chyba, że odkryją, że powoduje raka , choroby serca i pryszczyce. Edytowane 9 maja 2011 przez Kazub Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 9 maja 2011 Opublikowano 9 maja 2011 ej bez przesady , jako urozmaicenie diety , w wersji light wg mnie jak najbardziej To niech to traktuje jako posiłek oszukany a nie wprowadza do diety. A jak sobie potrzebuje codziennie dogadzać/urozmaicać to po co mu dieta Już tak ponad wszystko, 3 najważniejsze posiłki dnia: śniadanie, przed- i potreningowy. Takie danie to kiepski pomysł na którekolwiek z tych. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) canabis niezły skok wagi! biegasz dużo, jak kolana bo po takim skoku masy mogłeś zajechać nogi... imo, za dużo aerobów, zmniejsz nawet przez połowe ale biegaj "mocno" , ja biegam 2 - 3 razy w tygodniu (zalezy od pogody i...chęci : / ) 6 km w czasie poniżej 30 min (chyba ze z przyjacielem, wtedy podczas pezebieżki rozmawiamy , wtedy dyżo wolniej) , poprawisz tym sposobem drastycznie wydolność a i stawy odpoczną. I pamietaj, to koronna reguła: bądź cierpliwy, urozmaicaj trening by był przyjemny choćby to wydłużyło drogę do celu Biegać zaczełem dopiero na redukcji.Mi chodziło o spalenie tłuszczu więc biegałem wolno ok 8km/h , efekty super. Tak to nie uprawiałem żadnych aerobów robiąc mase, i faktycznie stawy troche dokuczały na poczatku ale jest już ok.No sporo sie tego uzbierało, każdy kto mnie długo nie widział koksy mi zarzuca Bo byłem naprawde niezłe chuchro edit: jesli o tym dogadzaniu to było do mnie sebas no to chyba troche przesadzasz. Edytowane 10 maja 2011 przez canabis Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 (edytowane) 62kg w sumie to od niedawna cos robie. Jako ze czesto mam nocki w robocie to caly dzien jest potem rozbity i ciezko przybrac na wadze, do tego dochodzą treningi taekwondo. Edytowane 10 maja 2011 przez Plugawy 1 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 Jest na prawdę nieźle, biorąc pod uwagę że krótko ćwiczysz. Pewnie z połowa tego forum marzy o takiej sylwetce . Jak zrobisz z 10 kilo suchej masy do tego , to będzie na prawdę spoko. Jest potencjał. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 maja 2011 Opublikowano 10 maja 2011 To mnie w(pipi)ia najbardziej Bo masz najlepsza budową ciała do tego sportu,typowy ekto,wali czekolady na masę a i tak idzie mu w mięcho,ja czekoladę to mogę sobie raz na rok zarzucić a i tak mam wyrzuty. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 No Plugawy , gen klatki kozak. Du.py będa sie ślinic na plaży ile masz wzrostu? Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) Plaże to ja raczej omijam ;p mam 175cm, wiec przy 62kg to mało i chce troche nabrac ciała. Stosuje diete na mase z tego forumka, z tematu co kiedys Papi założył i jest ok. Szkoda tylko że nie mam wolnego miesiaca bo bym ostro pocwiczył a tak miotam sie miedzy popludniowkami/nockami i próbuje cos wyciagnąć na siłowni nigdy nie byłem, w domu mam drążek i dwie hantle regulowane po 10kg a maks 15kg, wiec bede musial niedlugo cos kupic bo za male obciążenia będą. Edytowane 11 maja 2011 przez Plugawy Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 Trenuj hardo a kiedyś na pewno roz(pipi)isz system 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 2 cm wyższy i 3 kg lżejszy ode mnie, a wygląda jakby proporcje były drastycznie inne To są właśnie geny Cytuj
Mati 6 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 (edytowane) brzuch jak brzuch, i szczuplych widoczny lepiej. Ale ksztalt klaty godny pozazdroszczenia, duza, szeroka, jednym slowem wy(pipi)ana chociaz jak tak patrze to jestem prawie pewny, ze to nie samo z siebie prtzyszlo tylko cos z tym jednak robiles. i to nie malo, chyba, ze Ci sie wszystko ostrzy po 1 treningu ;p Widze biceps w miare, dlugi, widac glowke, barki cos tam odstaja, po lewej stronie widac troche najszerszego. Jakis trening musial byc, i to nie byle jaki, tzn pompki i brzuszki ;p Edytowane 11 maja 2011 przez Mati Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 maja 2011 Opublikowano 11 maja 2011 O ile obręcz barkowa i szerokość pleców da się osiągnąć podciąganiem(chyba najlepsze ćwiczenie na plecy)tak klata am zarys,jakby trochę dźwigała,też 6 lat robiłem pompki zanim poszedłem na siłkę i mimo w miarę dobrego wyglądu,to dopiero po wolnych ciężarach nabrała rysów. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 @ Litwin Jakimi cwiczeniami najbardziej pobudziles klate ? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 Płaska,płaska wąsko,pompki na poręczach.Do tego ostatnia seria na płaską na ogół była w drop serii,np. 100 na 6,potem 80 na 6,60 na 6 40 do oporu i gołym gryfem do oporu. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 (edytowane) chociaz jak tak patrze to jestem prawie pewny, ze to nie samo z siebie prtzyszlo tylko cos z tym jednak robiles. i to nie malo, pewnie, ze tak, kolega tu bajeruje co nieco;-) widac sportowy tryb zycia (brzuch) oraz nie tak mało siłki (klatka). Tak, ze nie myslcie sobie "farciarz" tylko do roboty pany, bo to samo mu nie przyszło! a swoją drogą, dołóż kolego 10 -15 kg (raczej 15 ) i bedzie mistrzostwo, jesli ofkorz zachowasz proporcje Edytowane 12 maja 2011 przez Orson Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 konkretnie mnei zmotywowaliscie, wiec dokupie ciężarów i bede dalej cwiczyc, a spodziewałem sie negatywów widać pompki na poręczach z obciazeniem dają rade, tak samo drążek, wiec bede sie tego trzymac teraz zaczął mi sie trzeci miesiąc ale wszystko w domowych warunkach, przedtem tylko TKD i drążek przeplatany z pompkami, nawet hantli wtedy nie mialem. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 12 maja 2011 Opublikowano 12 maja 2011 No jest potencjal, nie s(pipi) tego malenka ;D Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 (edytowane) Minal juz jakis czas od ostatniego razu.Zrobilo sie 68.5 kg, czyli poltora wiecej.Nie wszystko poszlo tam gdzie bym sobie zyczyl, ale nie ma tragedii Wrzucam tez w koncu plecy bo ich nigdy tu tez nie dawalem. No i na koniec z nogami, choc moglem z deczka lustro wytrzeć bo zajebane jest na amen ;/ Heh, okazalo sie ze nie bez kozery dalem w spoiler, gdyz imageshack mi zbanowal te zdjecie hehe Edytowane 17 maja 2011 przez El Loco Chocko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi