Q-Jot 321 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Jaki masz staż i jakie odżywki jesz/jadłeś? Mam bardzo podobną klatkę do Twojej. Cycki nie chcą się połączyć, yebane I przedramiona nic mi nie idą. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 El loco chocko jak tak wyglądasz przy 68.5 kg to musisz być cholernie niski ;o Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 maja 2011 Opublikowano 15 maja 2011 Jaki masz staż i jakie odżywki jesz/jadłeś? Mam bardzo podobną klatkę do Twojej. Cycki nie chcą się połączyć, yebane I przedramiona nic mi nie idą. Trudno zliczyc, ale rok juz bedzie w jednym ciagu.Tak to troszke dluzej,Odzywki teraz to bialko, vitargo, glutamina oraz jakis pre-workout (jac3d lub napalm warfare). Cycki juz takie tez mam fabrycznie, choc nigdy mi to nie przeszkadzalo.Przedramiona kuleja, ale i te czesc rowniez ciezko mi jest wyrobic jakos znacznie lepiej, ale jak wczesniej.Nie spinam sie zbytnio. El loco chocko jak tak wyglądasz przy 68.5 kg to musisz być cholernie niski ;o Kolo 174-5 Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 16 maja 2011 Opublikowano 16 maja 2011 Cycki nie chcą się połączyć, yebane Ale na luzie się nigdy nie połączą, trzeba dobrze spiąć Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Wstawiam aktualne fotki,słabe światło,zdjęcia robione kamerą 1 mega pixel ale nic innego pod ręką nie maiłem.Waga aktualnie 82 kg,przez chwilę chciałem zjechać z wagą do 75 kg i kostki na brzuchu,ale poza wyglądem nic by mi to nie dało,więc wolę pozostać przy takiej masie i mieć realne szanse sam się wybronić w skrajnych sytuacjach 1 Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 not bad. Ile masz wzrostu? - sam mam 82kg przy 180cm ale zdecydowanie mniej masy, niźli u Ciebie. Masz zamiar ciąć? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 168 cm wzrostu,chciałem ciąć,ale wtedy jestem jeszcze bardziej nie pozorny,wiec odszedłem od tego zamierzenia Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 wolę pozostać przy takiej masie i mieć realne szanse sam się wybronić w skrajnych sytuacjach To znaczy co? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 wolę pozostać przy takiej masie i mieć realne szanse sam się wybronić w skrajnych sytuacjach To znaczy co? Tzn.dać w ryja i się zbyt szybko nie męczyć. Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 To wszystko tłumaczy, spodziewałem się, że jesteś dosyć niski. Wiesz, zawsze można zrzucać, zachowując zdobyte mięśnie. Sam jestem na tym etapie. Obecnie mam 82kg a na masówce którą kończyłem w kwietniu - miałem 90kg. Wyglądam niemal identycznie, lecz zgubiłem zbędny fat. Aż nie chce się wierzyć, że było go aż tyle Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Właśnie o to mi chodzi, myśle że z tymi 75 kg mięśni tez byś spokojnie mógł kogoś uszkodzić Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ale tutaj dochodzi tez czynnik psychologiczny - jak koles widzi, ze typ jest szeroki, to sie dwa razy zastanowi zanim w ogole podbije, a na rzezbie w ubraniu by wygladal jak normalny koles. Dobry srodek plecow Litwin :ok: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ale tutaj dochodzi tez czynnik psychologiczny - jak koles widzi, ze typ jest szeroki, to sie dwa razy zastanowi zanim w ogole podbije, a na rzezbie w ubraniu by wygladal jak normalny koles.Dobry srodek plecow Litwin :ok: No dokładnie Jak wyglądałem tak jak w profilu,to odnosiłem wrażenie że każdy chce mi nastukać Teraz mimo iż mam tylko 40 cm w łapie,to nawet w koszulkach "L" wyglądam opięcie,do tego nie jestem aż tak zalany by koniecznie coś zrzucić.9 km poniżej godziny nadal przebiegnę,nawet w takie upały Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 No napewno coś w tym jest , w profilu jestes dość szczupły, no i jestes niziutki. Nie przestraszyłbym sie ciebie napewno. A tak jak wyglądasz teraz , gdybys szedł w jakiejś węższej koszulce to mimo wzrostu napewno bym do ciebie nie wystartował. Więc macie racje , liczy sie masa Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Ale większa masa zawsze procentuje przy zachowaniu szybkości. Do tego dochodzi samoświadomość : jestem większy - stać mnie na więcej. Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie mówcie mi tu, że po to się masujecie, żeby nikt do was nie wystartował. Bo piaskownicą spod bloku zaleciało. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Jeśli mam byc szczery to też jeden z powodów Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 to też jakaś zaleta, nie da się ukryć. Ale odkąd zacząłem się z tym bawić utwierdzam się w przekonaniu, że robię to dla siebie, coś co lubię. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Nie mówcie mi tu, że po to się masujecie, żeby nikt do was nie wystartował. Bo piaskownicą spod bloku zaleciało. Nie, po to żeby samemu startować :potter: Zresztą mieszkam w takiej okolicy, gdzie nie można sobie pozwolić, żeby ktoś na ciebie "właził". Określone warunki fizyczne najczęściej trzymają potencjalnych "kozaków" na dystans, chociaż czasem to działa na odwrót i niektórych bardziej prowokuje. Z resztą, ja się najlepiej czuję w okolicach 90kg, muszę jeszcze trochę dobić, a krata mnie nie interesuje. Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Dokładnie, u mnie jest jeszcze ten problem - jak to ktoś nazwał - że mam zaczepne spojrzenie. ale ja taki spokojny misiek pysiek. No trudno, ważne że morda nie szklanka zaś zęby, cóż coś za coś Ale Litwin, jak na swój wzrost to dobre plecy. Jest git. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Do mnie kiedyś mówili, że mam spojrzenie seryjnego mordercy, ale popracowałem nad tym i jest lepiej. Nad plecami tez muszę popracować, bo to na razie jedyna rzecz jakiej zazdroszczę Litwinowi (i Yaczesowi :potter: ), czyli plecki i martwy dwa razy w tygodniu i jedziemy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 No teraz masz bazę,by z głową masować Cytuj
I VIN DIESEL I 8 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Nie śmiejcie się bo jeszcze niedawno to pączek na masie byłem. Zrzucam od miesiąca gdzieś. Właśnie Litwin, z głową - bo początki to były chaotyczne, bez ładu i składu. Ale teraz stawiam na jakościową masę. Jednak na późny wrzesień dopiero, czy październik. Na razie redukuję i obserwuję czy mięśnie wychodzą spod fatu nie ma tragedii ale to doskonałości sporo brakuje. Domowe pakowanie, więc ideału nie będzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi