Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej zajebisty temat. Można się tu nieźle zmotywować do wzięcia się za siebie. Dlatego w przyszłym tygodniu załatwiam zamieszanie z przeprowadzką i później z siłką jadę. Wrzucę zdjęcie przed i po, jak już będą jakieś efekty. Póki co nie będę wrzucał, bo nie ma czego ;) 180 cm/75 kg, BMI mam w normie (górna granica), ale moja "masa" to praktycznie sam tłuszcz (szczególnie brzuch).

Problem jest tylko taki, że nie lubię tego uczucia zmęczenia, gdzie na następny dzień nie można ruszać łapami z bólu, ale trudno. Najwyżej będę siłkował dla ćwiczenia charakteru i zwiększenia testosteronu! ;) No i wreszcie będę miał ziomka, z którym będę mógł chodzić w celu dodatkowej motywacji.

Labtec jak dla mnie sylwetka mega. Do czegoś takiego chciałbym dążyć.

Opublikowano (edytowane)

Jak cwiczysz fbw regularnie, to uczucie dyskomfortu przez nastepne dni jest minimalne.

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano (edytowane)

łydki

przeyebane to zakwasy w udach od przysiadów i łydkach zarazem jak się robiło na koniec treningu wspięcia

przez 3 dni chodzić nie mogłem, taki ból był.

Edytowane przez sosnaa
  • 2 miesiące temu...
Gość yaczes
Opublikowano (edytowane)

187_8/86_7

Niestety w przeciagu 3 ostatnich tygodni spadlo wiele miesa, a doszlo sporo tluszczyku :< Probowalem polaczyc 2, a czasami i 3 etaty = jadlem guwna typu subway/northfish czy nawet kfc :confused:, przy czym w ciagu dnia jadlem max 3 posilki i to niestety blizej konca dnia niz poczatku.

W kazdym razie z brzucha i tak zlecialo kilka kg (ogolnie okolo 10 kg, a 14 kg mniej niz maksymalna waga) i cm w stosunku do ostatnich fotek i proporcje mocno sie imo poprawily. Nie jest to oczywiscie zasluga ostatnich tygodni, lecz okresu wrzesien - polowa listopada, kiedy sie moglem przykladac. Ciekieralt.

64410596.jpg

Edytowane przez Dave Czezky
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

29 placków ziemniaczanych ze śmietano i prawie pół litra mleka.

Daj fotki w spartakusie.

Może to być dla was nie lada szokiem ale nigdy nie byłem na siłce, kiedyś trochę na drążku się podciągałem i robiłem pompki ale przeważnie zapał znikał po kilku dniach i robiłem sobie przerwe na kilka miesięcy. Głównie moim wysiłkiem fizycznym było granie na kąsolach i masturbacja

180cm/70kg

wWcH4.jpg

JYxpH.jpg

DO I HAVE POTENTIAL?

• Minusik 3
Opublikowano

29 placków ziemniaczanych ze śmietano i prawie pół litra mleka.

Daj fotki w spartakusie.

Może to być dla was nie lada szokiem ale nigdy nie byłem na siłce, kiedyś trochę na drążku się podciągałem i robiłem pompki ale przeważnie zapał znikał po kilku dniach i robiłem sobie przerwe na kilka miesięcy. Głównie moim wysiłkiem fizycznym było granie na kąsolach i masturbacja

180cm/70kg

wWcH4.jpg

JYxpH.jpg

DO I HAVE POTENTIAL?

no ci powiem szok, ze ojapie,rdole

Opublikowano

Dałem, żeby otrzymać rady co zrobić, żeby do wakacji uzyskać sylwetkę brada pita z fajt klabu