Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idź więc na pakernie bo stygniesz.

obraziłeś się ? 

napisałem że cie nie znam bo cie nie znam. w sensie że nie wiem kim jesteś. 

Od lewej do prawej. Yaczes pokaż mi swój progres przez rok. Jestem ciekaw jak to wygląda, zwłaszcza, że naginam w domu.

zaczyna się "jak jesteś taki cwany to pokaż jaki z ciebie kozak". 

liczy się w jakiej jesteś formie, a to czy dochodziłeś do niej w rok, czy dziesięć lat, to jest marginalne. tak samo nie ważne czy naginałeś w golds gym kalifornia, czy nosiłeś mamie z siatki z zakupami. to jest troche tak, jak byś zazdrościł kumplowi wypasionej bryki, w kupił byś sobie taką samą i stwierdził, że twoja jest lepsza bo dłużej na nią odkładałeś i wogóle lepszą okazję znalazłeś po lepszej cenie. jedyne czym się możesz wyróżnić to tym, czy trenujesz na koksie czy bez. 

• Plusik 2
Opublikowano

Jak dlugie cykle miales i jakie dawki - zdradzily cie zakola. :P

Powiem krotko, jakby krecili ekranizacje kajko i kokosza to moglbys zagrac lamignata. Dobra forma, propsy leca. Na banicji chlopak nie marnowal czasu, widze krew, pot, lzy i piers z kuraka.

muau.jpg

Dostanę born to fit?

Ile du.p zarywasz w sezonie wakacje na basenach? Szacunek.

Dopiero niedawno się wziąłem za siebie, więc w te wakacje będę testował. 

Opublikowano (edytowane)

th_20130306801-forum_1362621866.jpg

th_20130306813-forum_1362621900.jpg

Aktualnie dzisiaj po treningu Bokserskim i lekko na siłce plecy i triceps,waga około 79 kg (zrzuciłem w sumie już coś ponad 10kg odkąd dałem tutaj pierwsze zdjęcie),całkowita zmiana priorytetów w sumie na siłowni ćwiczę od czasu do czasu teraz tylko,głownie na treningi bokserskie od paru miechów jestem nastawiony koniec z pompowaniem i ubijaniem mięsa. Pozdro

Edytowane przez Milo
Opublikowano (edytowane)

Vin disel/chevchelioa

Moich fot w tym temacie jest az za duzo.

Jestes mocno w(pipi)iajacy i to ty zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy.

Nastepny ze slaba psycha. Za duzo tej chemii ladujesz i ci odpyerdala.

Jeszcze sobie plecy wstawil w avatar jak jakis gimber z sfd.

Wykadrowane zdjecie ramienia od lustra :rolleyes:

A ze zdjeciami plecow to nadal nie wiem o co chodzi. Stare? Nowe? Gdzie progres?

Gaci nie zrywa.

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano (edytowane)

Vin disel/chevchelioa

Moich fot w tym temacie jest az za duzo.

Jestes mocno w(pipi)iajacy i to ty zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy.

Nastepny ze slaba psycha. Za duzo tej chemii ladujesz i ci odpyerdala.

Jeszcze sobie plecy wstawil w avatar jak jakis gimber z sfd.

Wykadrowane zdjecie ramienia od lustra :rolleyes:

Sorry Pro zawodniku. Nie wiem kto tu ma słabą psychę, ale całkiem serio bierzesz Pro Bodybuilding. Co jest trochę śmiechowe. Medale masz, że tak się ciskasz? Na Syfie nawet konta nie mam. Gdyby był zakaz wrzucania pleców w avki to bym tego nie robił, proste.

Edytowane przez ChevChelios
Opublikowano

No faktycznie przez rok to dosyc cienko, wygląda jakbyś zrzucił fat z pierwszej fotki i tyle. Ale w sumie nie wiadomo może taki był twój cel.

Milo niezła sznyta na klacie po walce na noże . szacun

Yaczes w sumie to twoich fotek dawno nie było, dawaj pokaz cycuszka

xD

Opublikowano (edytowane)

No spoko, ale zachowuj sie.
@komar, ma posture schaboszczaka, do mnie to nie trafia.

edit: przyjrzalem sie mocniej, jak dla mnie wszystko psuje strasznie szeroka talia. Rozumiem, ze w boksie jest konieczna (w walce na noze chyba mniej, bo wiecej ciala do trafienia), ale oceniamy estetyke, prawda? Na plus sporo miesa, super cycki ala bolo young i dobra krata.

edit2: teraz widze, ze 79 kg. Wyglada na 110 ;) To przez te talie. Zyebane proporcje. Gdyby odjac 20 cm z talii byloby JAK DLA MNIE super.

Potrzebna ci Milo? Moze nie napyerdalaj tak skosow, bo genetyka slaba w tym aspekcie (albo dobra, zalezy na czym ci zalezy).

@canabis, byly niedawno

Opublikowano

Taki temat to wrzuca się foty, nie postrzegam się jako nie wiadomo co. Ot zwykła fota. Pozbyłem się fatu, mając wagę 114kg, zrzuciłem do 70. Co odbiło się na rozciągniętej skórze, bo w tym czasie nie ćwiczyłem ani nie miałem ułożonej diety. Sam zjechałem fat, z błędami bo za szybko.

Na fotach owszem nie widać nic konkretnego, wiem o tym. Tyle, że bez syfu, tylko z w miarę dietą i jakimiś suplami. Do tego mam słaby gen i raczej bawię się ćwicząc. Nie mam parcia na bycie pro, więc po co zaraz pojazd. Spoko, wiem jak wyglądam, mam pewien cel, cieszy mnie bodybuilding i to wszystko. 

Andżej dres mam w domu. Na zewnątrz jedynie gdy wyskoczę pobiegać. :)

Opublikowano (edytowane)

No spoko, ale zachowuj sie.

@komar, ma posture schaboszczaka, do mnie to nie trafia. O wiele za szeroka talia, ale rozumiem, ze w boksie jest to przydatne (nie wiem czy w walce na noze tez, nie znam sie ;)). Na plus duzo miesa, fajna krata. 

Mi sie kojarzy z dresami na mieciu, no sorry. Rozumiem, ze sie komus moze podobac, mi nie. Tyle.

@canabis, byly niedawno

Sluchaj, Jeti tez wyglada jak Tank a wszyscy fapowali. WIec nie wiem w czym problem. :P

Edytowane przez Andżej
Opublikowano (edytowane)

klata fajna, barki mógł byś poprawić, no ale skoro odpuszczasz.....

Spox w sumie barki akurat mam dobre tylko może na tych fotkach tego tak nie widać,w każdym bądź razie na boksie to akurat barki same się robią

Milo wygladasz jak dres z bramy.

Spoko miło mi

Milo fajny progress .Wcześniej wyglądałeś jakbyś cały był nabity wodą.

Przedtem tylko mięcho było i pakowanie nawet fatu żeby tylko było jak najwiecej,no i od czasu do czasu tylko jakis trening ale zdychałem z tą wagą na nim

No faktycznie przez rok to dosyc cienko, wygląda jakbyś zrzucił fat z pierwszej fotki i tyle. Ale w sumie nie wiadomo może taki był twój cel.

Milo niezła sznyta na klacie po walce na noże . szacun

Jaki rok?? Cienko?? zrzucić z 10 kg głównie fatu ??? tak czy tak głównie własnie o to mi chodziło bo jak napisałem siłownia to nie jest mój priorytet już. (o ile to do mnie było bo nie wiem)

Edytowane przez Milo
Opublikowano (edytowane)

Yeti wyglada zupelnie inaczej. Ma super proporcje.

Chev: nie bierz tego do serca co pisalem. Chcialem ci doyebac, bo sie troche za bardzo wozisz. A te plecy na przestrzeni roku ciezko porownac, bo fotki robione z roznej odleglosci.

Jak dla mnie wyglada to dobrze, zwlaszcza plecy z avatara:)

Milo jaki wzrost? Canabis pisal o Chevie.