yaczes 14 482 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) Nie rozumiem - te zdjecia przedstawiaja progres przez rok czasu? Ktore jest pierwsze? PS. Tez nie wiedzialem co to są kity. Edytowane 6 marca 2013 przez Dave Czezky 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Od lewej do prawej. Yaczes pokaż mi swój progres przez rok. Jestem ciekaw jak to wygląda, zwłaszcza, że naginam w domu. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Idź więc na pakernie bo stygniesz. obraziłeś się ? napisałem że cie nie znam bo cie nie znam. w sensie że nie wiem kim jesteś. Od lewej do prawej. Yaczes pokaż mi swój progres przez rok. Jestem ciekaw jak to wygląda, zwłaszcza, że naginam w domu. zaczyna się "jak jesteś taki cwany to pokaż jaki z ciebie kozak". liczy się w jakiej jesteś formie, a to czy dochodziłeś do niej w rok, czy dziesięć lat, to jest marginalne. tak samo nie ważne czy naginałeś w golds gym kalifornia, czy nosiłeś mamie z siatki z zakupami. to jest troche tak, jak byś zazdrościł kumplowi wypasionej bryki, w kupił byś sobie taką samą i stwierdził, że twoja jest lepsza bo dłużej na nią odkładałeś i wogóle lepszą okazję znalazłeś po lepszej cenie. jedyne czym się możesz wyróżnić to tym, czy trenujesz na koksie czy bez. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Ej no ale ja w ogóle nie w tym tonie zapytałem tylko jak wyglądało to u Yaczesa. Z czystej ciekawości. Czemu zaraz wszystko jest odbierane jako hejt? Cytuj
Manor 645 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Idź więc na pakernie bo stygniesz. Wydało się, Kazub na co dzień jest CIEPŁY. Cytuj
Gość Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 Jak dlugie cykle miales i jakie dawki - zdradzily cie zakola. Powiem krotko, jakby krecili ekranizacje kajko i kokosza to moglbys zagrac lamignata. Dobra forma, propsy leca. Na banicji chlopak nie marnowal czasu, widze krew, pot, lzy i piers z kuraka. Dostanę born to fit? Ile du.p zarywasz w sezonie wakacje na basenach? Szacunek. Dopiero niedawno się wziąłem za siebie, więc w te wakacje będę testował. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 przy takim świetle każdy kto trochę ćwiczy dobrze wygląda ehehehe 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 6 marca 2013 Opublikowano 6 marca 2013 (edytowane) ale kity i brzuch juz teraz dobre ma. Edytowane 6 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Milo 56 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Aktualnie dzisiaj po treningu Bokserskim i lekko na siłce plecy i triceps,waga około 79 kg (zrzuciłem w sumie już coś ponad 10kg odkąd dałem tutaj pierwsze zdjęcie),całkowita zmiana priorytetów w sumie na siłowni ćwiczę od czasu do czasu teraz tylko,głownie na treningi bokserskie od paru miechów jestem nastawiony koniec z pompowaniem i ubijaniem mięsa. Pozdro Edytowane 7 marca 2013 przez Milo Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 klata fajna, barki mógł byś poprawić, no ale skoro odpuszczasz..... Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 ale kity i brzuch juz teraz dobre ma. Ty, ale wez ze uzywaj obcych slow jak nalezy nie kity ma dobre a kitA. kito liczba pojedyncza kita liczba mnoga o, ale ma wyj,ebane kito ta ma fajne kita, rucha.lbym dziekuje profesor miodek Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 beke toczylem, dla mnie to jakas bzdura z tymi "kitami". Milo wygladasz jak dres z bramy. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Też pierwszy raz to słyszę, zapewne kwestia mowy regionalnej Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Dobra - kopyto. Yaczes zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, a sorry - przecież tak jest Dawaj foty, bo pierdylić to każdy potrafi. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Milo fajny progress .Wcześniej wyglądałeś jakbyś cały był nabity wodą. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Vin disel/chevchelioa Moich fot w tym temacie jest az za duzo. Jestes mocno w(pipi)iajacy i to ty zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy. Nastepny ze slaba psycha. Za duzo tej chemii ladujesz i ci odpyerdala. Jeszcze sobie plecy wstawil w avatar jak jakis gimber z sfd. Wykadrowane zdjecie ramienia od lustra A ze zdjeciami plecow to nadal nie wiem o co chodzi. Stare? Nowe? Gdzie progres? Gaci nie zrywa. Edytowane 7 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Ja bym wrzucił swoje plecy do avatara, ale się nie zmieszczą. 4 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Vin disel/chevchelioa Moich fot w tym temacie jest az za duzo. Jestes mocno w(pipi)iajacy i to ty zachowujesz sie jakbys pozjadal wszystkie rozumy. Nastepny ze slaba psycha. Za duzo tej chemii ladujesz i ci odpyerdala. Jeszcze sobie plecy wstawil w avatar jak jakis gimber z sfd. Wykadrowane zdjecie ramienia od lustra Sorry Pro zawodniku. Nie wiem kto tu ma słabą psychę, ale całkiem serio bierzesz Pro Bodybuilding. Co jest trochę śmiechowe. Medale masz, że tak się ciskasz? Na Syfie nawet konta nie mam. Gdyby był zakaz wrzucania pleców w avki to bym tego nie robił, proste. Edytowane 7 marca 2013 przez ChevChelios Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 No faktycznie przez rok to dosyc cienko, wygląda jakbyś zrzucił fat z pierwszej fotki i tyle. Ale w sumie nie wiadomo może taki był twój cel. Milo niezła sznyta na klacie po walce na noże . szacun Yaczes w sumie to twoich fotek dawno nie było, dawaj pokaz cycuszka xD Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Tez nie wiem, o co chodzi Dejwowi. Dobrze, kobik, ze nie wygladasz jak dres z bramy. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) No spoko, ale zachowuj sie.@komar, ma posture schaboszczaka, do mnie to nie trafia. edit: przyjrzalem sie mocniej, jak dla mnie wszystko psuje strasznie szeroka talia. Rozumiem, ze w boksie jest konieczna (w walce na noze chyba mniej, bo wiecej ciala do trafienia), ale oceniamy estetyke, prawda? Na plus sporo miesa, super cycki ala bolo young i dobra krata. edit2: teraz widze, ze 79 kg. Wyglada na 110 To przez te talie. Zyebane proporcje. Gdyby odjac 20 cm z talii byloby JAK DLA MNIE super. Potrzebna ci Milo? Moze nie napyerdalaj tak skosow, bo genetyka slaba w tym aspekcie (albo dobra, zalezy na czym ci zalezy). @canabis, byly niedawno Edytowane 7 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 Taki temat to wrzuca się foty, nie postrzegam się jako nie wiadomo co. Ot zwykła fota. Pozbyłem się fatu, mając wagę 114kg, zrzuciłem do 70. Co odbiło się na rozciągniętej skórze, bo w tym czasie nie ćwiczyłem ani nie miałem ułożonej diety. Sam zjechałem fat, z błędami bo za szybko. Na fotach owszem nie widać nic konkretnego, wiem o tym. Tyle, że bez syfu, tylko z w miarę dietą i jakimiś suplami. Do tego mam słaby gen i raczej bawię się ćwicząc. Nie mam parcia na bycie pro, więc po co zaraz pojazd. Spoko, wiem jak wyglądam, mam pewien cel, cieszy mnie bodybuilding i to wszystko. Andżej dres mam w domu. Na zewnątrz jedynie gdy wyskoczę pobiegać. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) No spoko, ale zachowuj sie. @komar, ma posture schaboszczaka, do mnie to nie trafia. O wiele za szeroka talia, ale rozumiem, ze w boksie jest to przydatne (nie wiem czy w walce na noze tez, nie znam sie ). Na plus duzo miesa, fajna krata. Mi sie kojarzy z dresami na mieciu, no sorry. Rozumiem, ze sie komus moze podobac, mi nie. Tyle. @canabis, byly niedawno Sluchaj, Jeti tez wyglada jak Tank a wszyscy fapowali. WIec nie wiem w czym problem. Edytowane 7 marca 2013 przez Andżej Cytuj
Milo 56 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) klata fajna, barki mógł byś poprawić, no ale skoro odpuszczasz..... Spox w sumie barki akurat mam dobre tylko może na tych fotkach tego tak nie widać,w każdym bądź razie na boksie to akurat barki same się robią Milo wygladasz jak dres z bramy. Spoko miło mi Milo fajny progress .Wcześniej wyglądałeś jakbyś cały był nabity wodą. Przedtem tylko mięcho było i pakowanie nawet fatu żeby tylko było jak najwiecej,no i od czasu do czasu tylko jakis trening ale zdychałem z tą wagą na nim No faktycznie przez rok to dosyc cienko, wygląda jakbyś zrzucił fat z pierwszej fotki i tyle. Ale w sumie nie wiadomo może taki był twój cel. Milo niezła sznyta na klacie po walce na noże . szacun Jaki rok?? Cienko?? zrzucić z 10 kg głównie fatu ??? tak czy tak głównie własnie o to mi chodziło bo jak napisałem siłownia to nie jest mój priorytet już. (o ile to do mnie było bo nie wiem) Edytowane 7 marca 2013 przez Milo Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 marca 2013 Opublikowano 7 marca 2013 (edytowane) Yeti wyglada zupelnie inaczej. Ma super proporcje. Chev: nie bierz tego do serca co pisalem. Chcialem ci doyebac, bo sie troche za bardzo wozisz. A te plecy na przestrzeni roku ciezko porownac, bo fotki robione z roznej odleglosci. Jak dla mnie wyglada to dobrze, zwlaszcza plecy z avatara:) Milo jaki wzrost? Canabis pisal o Chevie. Edytowane 7 marca 2013 przez Dave Czezky Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi