Opublikowano 11 marca 201312 l Uploaded with ImageShack.us Waldemar Nol jeśli chodzi o kulturystykę dobrze sobie radzi z wiekiem.
Opublikowano 11 marca 201312 l lepszy przykład wyglądu. Słaby trol jest słaby, nie wiem - jeśli nie siedzę w temacie zbierania kapsli to się w nim nie udzielam.
Opublikowano 11 marca 201312 l A Linda w ogóle był kiedyś na siłowni?? Bo ogólnie nie wygląda. Poważnie. Zresztą... Ustalmy jedną rzecz. Koks to świetna sprawa . Porównywać Sly'a z Lindą...
Opublikowano 11 marca 201312 l Linda jechał na koksie do nosa jak już. btw: to nie jest czasem topic z fotkami użytkowników? Edytowane 11 marca 201312 l przez humanno
Opublikowano 11 marca 201312 l Uploaded with ImageShack.us Waldemar Nol jeśli chodzi o kulturystykę dobrze sobie radzi z wiekiem. Chodziłem do niego na siłke swego czasu. Dobrze sie trzyma
Opublikowano 11 marca 201312 l Uploaded with ImageShack.us Waldemar Nol jeśli chodzi o kulturystykę dobrze sobie radzi z wiekiem. Chodziłem do niego na siłke swego czasu. Dobrze sie trzyma Ja nigdy jego siłki nie zaliczyłem. Zawsze do bereta się chodziło. A ostatnio jak dłużej w oce byłem to do formy. Jakoś tyle się nasłuchałem że taki syf u Nola że nie ośmieliłem się spróbować ;/
Opublikowano 12 marca 201312 l Milo faktycznie klata dobra, reszta ok, choć łapy trochę odstają, ale jak już mówisz, że olewasz powoli siłkę, no to trudno (choć po boksie lubi tric fajnie się wyrobić, no i oczywiście łydy). Łapa w sumie nie wiem czy odstaje ale na pewno fakt ze mi dużo zleciało z łapy chociaz tutaj i tak nie ma napinki,tak czy tak w boksie duże łapy nie są raczej wskazane wiec nie przywiązuje do tego wagi. http://www.bokser.org/content/2013/03/11/115646/index.jsp takie tam,gdzies sie przewijam A i małe przypomnienie jak wyglądałem dokładnie prawie rok temu,więc można sobie porównać Edytowane 12 marca 201312 l przez Milo
Opublikowano 12 marca 201312 l Sporo sadła poleciało. Łap plusik! Też mi się tak wydaje,spoko Milo kojarzę Cię z KFD Nie siedziałem na KFD,jeżeli już to kiedyś na SFD Edytowane 12 marca 201312 l przez Milo
Opublikowano 12 marca 201312 l No proszę, pobliska sekcja. Możliwe, że się tam wybiorę kiedyś, dalej 60 zeta za miech ? Wyjeżdżacie na sobótki i jakieś zawody ? Edytowane 12 marca 201312 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 13 marca 201312 l No proszę, pobliska sekcja. Możliwe, że się tam wybiorę kiedyś, dalej 60 zeta za miech ? Wyjeżdżacie na sobótki i jakieś zawody ? Szczerze mówiąc dopiero zacząłem uczęszczać tam,przedtem trenowałem gdzie indziej,ale tak nadal 60 zł za miech i z tego co słyszałem wyjeżdżają na jakieś sparingi i zawody Edytowane 13 marca 201312 l przez Milo
Opublikowano 17 marca 201312 l W sumie nie wiem czy duzo sie zmienilo od czasu ostatnich fotek ale czułem potrzebę ich wrzucenia 29 lat i 1 dzień. 90kg. w tle najlepsza konsola na świecie.
Opublikowano 27 kwietnia 201311 l No tak myślałem, bo ja to kiedyś zawsze dawkowałem wszystko po 2, 3 razy więcej
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Tak wyglądać po 50... Co do Sly to on nie jedzie na byle czym http://pl.wikipedia.org/wiki/Hormon_wzrostu Trzeba pewnie już odkładać na emeryturę żeby mieć kasę na to
Opublikowano 29 kwietnia 201311 l Podejrzewam że teść też,ale starzeje się z klasą.I teraz pytanie,czemu on nadal żyje skoro to jest takie szkodliwe?