Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

lepszy przykład wyglądu.

Słaby trol jest słaby, nie wiem - jeśli nie siedzę w temacie zbierania kapsli to się w nim nie udzielam.

Opublikowano

A Linda w ogóle był kiedyś na siłowni?? Bo ogólnie nie wygląda. Poważnie.

Zresztą... Ustalmy jedną rzecz. Koks to świetna sprawa  :banana: .

Porównywać Sly'a z Lindą...  :mellow:

Opublikowano

Linda jechał na koksie do nosa jak już.

btw: to nie jest czasem topic z fotkami użytkowników?

Edytowane przez humanno

Opublikowano

51077120.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Waldemar Nol jeśli chodzi o kulturystykę dobrze sobie radzi z wiekiem.

Chodziłem do niego na siłke swego czasu. Dobrze sie trzyma

Opublikowano

51077120.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Waldemar Nol jeśli chodzi o kulturystykę dobrze sobie radzi z wiekiem.

Chodziłem do niego na siłke swego czasu. Dobrze sie trzyma

Ja nigdy jego siłki nie zaliczyłem. Zawsze do bereta się chodziło. A ostatnio jak dłużej w oce byłem to do formy. Jakoś tyle się nasłuchałem że taki syf u Nola że nie ośmieliłem się spróbować ;/

Opublikowano

Milo faktycznie klata dobra, reszta ok, choć łapy trochę odstają, ale jak już mówisz, że olewasz powoli siłkę, no to trudno (choć po boksie lubi tric fajnie się wyrobić, no i oczywiście łydy).

Łapa w sumie nie wiem czy odstaje ale na pewno fakt ze mi dużo zleciało z łapy chociaz tutaj i tak nie ma napinki,tak czy tak w boksie duże łapy nie są raczej wskazane wiec nie przywiązuje do tego wagi.

http://www.bokser.org/content/2013/03/11/115646/index.jsp

takie tam,gdzies sie przewijam ;)

A i małe przypomnienie jak wyglądałem dokładnie prawie rok temu,więc można sobie porównać

th_Inne-20120326576-paint_1332756731.jpg

Edytowane przez Milo

Opublikowano

Sporo sadła poleciało. Łap plusik!

Opublikowano

Sporo sadła poleciało. Łap plusik!

Też mi się tak wydaje,spoko

Milo kojarzę Cię z KFD :)

Nie siedziałem na KFD,jeżeli już to kiedyś na SFD

Edytowane przez Milo

Opublikowano

No proszę,  pobliska sekcja. Możliwe, że się tam wybiorę kiedyś, dalej 60 zeta za miech ? Wyjeżdżacie na sobótki i jakieś zawody ?

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

No proszę,  pobliska sekcja. Możliwe, że się tam wybiorę kiedyś, dalej 60 zeta za miech ? Wyjeżdżacie na sobótki i jakieś zawody ?

Szczerze mówiąc dopiero zacząłem uczęszczać tam,przedtem trenowałem gdzie indziej,ale tak nadal 60 zł za miech i z tego co słyszałem wyjeżdżają na jakieś sparingi i zawody

Edytowane przez Milo

Opublikowano

W sumie nie wiem czy duzo sie zmienilo od czasu ostatnich fotek ale czułem potrzebę ich wrzucenia :)

29 lat i 1 dzień. 90kg.

9wu8fwfcms4w_t.jpg i2p0z5amjc5e_t.jpg iq5i7ll7d7l3_t.jpg

w tle najlepsza konsola na świecie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Podejrzewam że teść też,ale starzeje się z klasą.I teraz pytanie,czemu on nadal żyje skoro to jest takie szkodliwe?