Opublikowano 20 czerwca 201311 l 79 kg, 179 cm wzrostu, trochę tłuszczu tu i ówdzie, cel? Póki co trzeba zrobić więcej masy. http://img42.imageshack.us/img42/4013/b2vz.jpg huehuehue, prawie moje wymiary ;d ja mam 180,5cm i dzisiaj waga wskazala 79,3 kg :G
Opublikowano 20 czerwca 201311 l Te zdjęcia to przy napiętych bicepsach? Bo się różnią te mięśnie na obu fotach. Co do drugiego planu to widać, że trochę sprzętu zebrałeś
Opublikowano 20 czerwca 201311 l No właśnie dwie fotki robione jedna po drugiej, bez napinania, tak moje ramiona wyglądają, chyba zaleta/wina tricepsu , który lubię robić (edit: ramię było przyłożone co ciała, stąd inaczej to wygląda, w bicepsie jak na razie ~38cm)No i zdjęcia robione bez ćwiczeń, na sucho.Sprzęt nie mój, szwagra. Edytowane 21 czerwca 201311 l przez Andreal
Opublikowano 22 czerwca 201311 l Trzeba wziąć poprawkę na te zdjęcia, bo spinałem się do nich jak do zatwardzenia. e: działa? Edytowane 23 czerwca 201311 l przez kultywator
Opublikowano 23 czerwca 201311 l 4 lata, ale wszystko amatorka. W tym roku, dopiero jak na siłkę karnet kupiłem, zacząłem się bardziej przykładać, w internetach czytać, itp. Diety nie trzymam, bo mnie zwyczajnie nie stać, ale nad tym też pracuję. Brzuch nie wygląda tak dobrze jak się nie spinam, no i oświetlenie na tych zdjęciach robi swoje.
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Taki nawet nawet wyciahcany jesteś. Przymasuj a bedzie wygladało konkret
Opublikowano 24 czerwca 201311 l Nogi tak dla odmiany: Przod Lyda+Dwojka Po redukcji udo 62cm, lydka 41. Wzrost ok 181/ aktualna waga ok 78,8. Edytowane 24 czerwca 201311 l przez wronerro
Opublikowano 25 czerwca 201311 l fotka.pl uważaj zaraz przez tego niżej z nogami jak klaudia szifer zostaniesz pocisniety żeś zalany
Opublikowano 25 czerwca 201311 l wronerro konkret, własciwie wszystko jest: łapa, klata, plecki, barki, nogi - wszystko git.
Opublikowano 25 czerwca 201311 l fotka.pl uważaj zaraz przez tego niżej z nogami jak klaudia szifer zostaniesz pocisniety żeś zalany Idz gruby, brudny cyganie wylewac swoje frustracje gdzie indziej. Wstawiaj zalane smalcem i syfami plecay z 40cm bicem yo (teraz czekamy na sesje z umunskich hal targowych, gdzie pokazesz nam swoje ciezko wypracowane miesnie klatki piersiowej, brzucha i nogi jak tloki rotfl) @yeti Taka genetyka, wszystko jakos rosnie, barki tam sobie. Wroce za jakis czas moze do 5x5 Billa Stara, bo po tym mi obwody ladnie ida w gore Edytowane 25 czerwca 201311 l przez wronerro
Opublikowano 25 czerwca 201311 l fotka.pl uważaj zaraz przez tego niżej z nogami jak klaudia szifer zostaniesz pocisniety żeś zalany Idz gruby, brudny cyganie wylewac swoje frustracje gdzie indziej. Wstawiaj zalane smalcem i syfami plecay z 40cm bicem yo (teraz czekamy na sesje z umunskich hal targowych, gdzie pokazesz nam swoje ciezko wypracowane miesnie klatki piersiowej, brzucha i nogi jak tloki rotfl) @yeti Taka genetyka, wszystko jakos rosnie, barki tam sobie. Wroce za jakis czas moze do 5x5 Billa Stara, bo po tym mi obwody ladnie ida w gore Spokojnie misiaczku o miesniach brzucha nic nie mowilem bo jestem endo i mi nie jest tak łatwo jak tobie, ale nogi pokaże z chęcią bo te twoje żabie udka mnie rozbawiły
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Nie zapomnij o mocarnej klacie, przyda sie mala dawka humoru z poludnia bo u mnie za oknem deszczowo i ponuro
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Chev masz rękę jak klatkę czy taka fota? Mięso niezłe. Nogi, łapy, plecy w miarę rosną ale klata, barki to jakieś nieporozumienie, nie potrafię tego ruszyć, wciąż stoi w miejscu. Znaczy tragedii nie ma, ale w porównaniu do reszty to lipa, nie wspominając o wąskiej obręczy no ale huy, robię to dla siebie.
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Chev masz rękę jak klatkę czy taka fota? Mięso niezłe. , nie wspominając o wąskiej obręczy :confused: no ale huy, robię to dla siebie. pjona :F
Opublikowano 25 czerwca 201311 l fajnie widać co genetyka robi z ludźmi. Mam wrażenie, że wronerro nigdy nie będzie tak wielki jak Chev, z drugiej strony Chev nie będzie mieć takiej rzeźby jak wronerro. Każdy z Was ma po prostu inne geny, inne ciało, ale szacun do Was obu, kurde fajnie to wygląda. mi bliżej do Cheva z genami, ale z efektami to do Lucka (biurko, auto, dzieci i McShit c'nie)
Opublikowano 25 czerwca 201311 l Serio? Wronnero juz jest wiekszy od Kobika. Kazdy w takiej pozycji, jak on, ma duze lapy Oczywiscie proprsy dla obydwu, jednak wronero szacun Edytowane 25 czerwca 201311 l przez Andżej