Opublikowano 25 czerwca 201311 l No u Wronki to ładnie wygląda - w sensie góra. Szerzej ode mnie i w dodatku widać fajny zarys klatki, coś czego nie mogę osiągnąć nawet
Opublikowano 25 czerwca 201311 l W dniu 25.06.2013 o 13:48, waldusthecyc napisał(a): fajnie widać co genetyka robi z ludźmi. Mam wrażenie, że wronerro nigdy nie będzie tak wielki jak Chev, z drugiej strony Chev nie będzie mieć takiej rzeźby jak wronerro. Każdy z Was ma po prostu inne geny, inne ciało, ale szacun do Was obu, kurde fajnie to wygląda. mi bliżej do Cheva z genami, ale z efektami to do Lucka (biurko, auto, dzieci i McShit c'nie) To prawda. Sam mam problemy z górną partią mięśni, a tzw podkówkę mam wręcz od urodzenia. Jak kogo Bóg obdarzył (chociaż Yano by się kłócił z tym)
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Nie ma czlowieka, ktorego szpryca by nie zmienila ;d Tutaj np Zyzz: http://www.youtube.com/watch?v=0seqpNM6-4Y
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Zyzz śmieszny kolo, sylwetka za(pipi)ista. Szkoda, że przekręcił się w tak młodym wieku. Może w jakimś stopniu z winy sterydów... ... co nie zmienia faktu, że dobra szpryca to piękna sprawa .
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Szpryca plus używki to normalna sprawa, że nie kończy się za dobrze.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Zyzz mial nasrane w glowie, dziwki, koks, tajski boks i przekrecil sie w wieku 24lat w dystngowanym tajskim burdelu, ale nie chodzi o jego osobowosc tylko wyglad, ktory mial wg mnie bardzo konkretny, moze jedynie plecy szersze i jest ideal, do tego wszystkiego ponad 186cm wzrostu robi swoje.. Duzo osob sie szprycuje a nie kazdy umiera, trzeba robic ta z glowa by zminimalizowac skutki uboczne, ktore chyba nie beda duze wieksze niz przecpany/przepity weekend kazdego tygodnia ;p
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Ba , odpowiednia wiedza plus kasa na dobry towar plus suplementacja do tego i sterydy są mniej groźne niż to sie ogólnie mówi. Zyzz z tego co pamiętam padł na atak serca. Przy jego trybie życia myśle że na ten atak sterydy miały minimalny wpływ
Opublikowano 26 czerwca 201311 l on miał jakąś wadę serca która odkryli rok przed śmiercią czy podczas sekcji coś takiego było Edytowane 26 czerwca 201311 l przez Sig
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Z wada czy bez duzo dluzej by nie pozyl, imprezy mocno zakrapiane, przypudrowane nochy, do tego suplementacja szpryca, serce zdrowego maratonczyka tego by nie wytrzymalo ;x
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Tak jak mówi wronerro, żadnej wady nie musiał mieć serca , panowie, kokaina to mega stymulant, trening siłowy też ,ega obciążenia, brak regeneracji i odpoczynku bo ciągły balet. Musiałby mieć chyba dwa serca żeby takie obciążenie przeżyć. Dobra panowie obiecane łydy i uda. Łyda 42 udo 60 chyba
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Kurna słabe te wasze patyczki Pokażę i swoje nuny, choć nei ćwiczę za bardzo tej części ciała
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Aktualnie Grzesiek imo ma najlepsza, nie wiem jak reszta ale lydka jest ok. Ja musze uwazac strasznie z nogami, bo jak podbije obwody to zaczne w sukienkach chodzic.. Moja normalna rozmiarowka jeansow to 32/32 ale czesto msuze kupowac 34/32 gdyz zwykle proste 32/32 maja po 30cm w udzie i w to nie wchodze, a ze w pasie mam ok 82cm to ogolnie jest lipton.. Edytowane 28 czerwca 201311 l przez wronerro
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Z tej perspektywy to każda łyda jest spora, podobnie z przedramieniem.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Łydka jak wielka by nie była mi zupełnie nie imponuje.Znam wielu grubasów co nigdy w życiu nie byli na siłowni a mają wielkie pocięte łydki.Tak samo znam ludzi co katują łydki i nie mają takich jak wielu nie ćwiczących.
Opublikowano 28 czerwca 201311 l Dokładnie, mój wujek ma takie łydki, ze dorównam mu tylko jakbym zarzucił koks, to samo przedramienia. Ogólnie są osoby, które mają budowę stworzoną pod siłownię.
Opublikowano 29 czerwca 201311 l W dniu 28.06.2013 o 16:17, ChevChelios napisał(a): Z tej perspektywy to każda łyda jest spora, podobnie z przedramieniem. no dokładnie. jak już wyjeżdżacie z łydami, to na całą nogę i nie pod takim kątem