Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fajnie widać co genetyka robi z ludźmi. Mam wrażenie, że wronerro nigdy nie będzie tak wielki jak Chev, z drugiej strony Chev nie będzie mieć takiej rzeźby jak wronerro. Każdy z Was ma po prostu inne geny, inne ciało, ale szacun do Was obu, kurde fajnie to wygląda.

mi bliżej do Cheva z genami, ale z efektami to do Lucka (biurko, auto, dzieci i McShit c'nie)

To prawda. Sam mam problemy z górną partią mięśni, a tzw podkówkę mam wręcz od urodzenia. Jak kogo Bóg obdarzył (chociaż Yano by się kłócił z tym)

Opublikowano

Zyzz śmieszny kolo, sylwetka za(pipi)ista. Szkoda, że przekręcił się w tak młodym wieku. Może w jakimś stopniu z winy sterydów...

... co nie zmienia faktu, że dobra szpryca to piękna sprawa  :banana: .

Opublikowano

Zyzz mial nasrane w glowie, dziwki, koks, tajski boks i przekrecil sie w wieku 24lat w dystngowanym tajskim burdelu, ale nie chodzi o jego osobowosc tylko wyglad,

ktory mial wg mnie bardzo konkretny, moze jedynie plecy szersze i jest ideal, do tego wszystkiego ponad 186cm wzrostu robi swoje..

Duzo osob sie szprycuje a nie kazdy umiera, trzeba robic ta z glowa by zminimalizowac skutki uboczne, ktore chyba nie beda duze wieksze

niz przecpany/przepity weekend kazdego tygodnia ;p

Opublikowano

Ba , odpowiednia wiedza plus kasa na dobry towar plus suplementacja do tego i sterydy są mniej groźne niż to sie ogólnie mówi. Zyzz z tego co pamiętam padł na atak serca. Przy jego trybie życia myśle że na ten atak sterydy miały minimalny wpływ 

Opublikowano

Tak jak mówi wronerro, żadnej wady nie musiał mieć serca , panowie, kokaina to mega stymulant, trening siłowy też ,ega obciążenia, brak regeneracji i odpoczynku bo ciągły balet. Musiałby mieć chyba dwa serca żeby takie obciążenie przeżyć.

Dobra panowie obiecane łydy i uda. 

Łyda 42 udo 60 chyba

j9orpi.jpg

2yv2z45.jpg

Opublikowano (edytowane)

Aktualnie Grzesiek imo ma najlepsza, nie wiem jak reszta ale lydka jest ok.

Ja musze uwazac strasznie z nogami, bo jak podbije obwody to zaczne w sukienkach chodzic..

Moja normalna rozmiarowka jeansow to 32/32 ale czesto msuze kupowac 34/32 gdyz zwykle proste 32/32

maja po 30cm w udzie i w to nie wchodze, a ze w pasie mam ok 82cm to ogolnie jest lipton..

Edytowane przez wronerro