Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuba ma rację, ciężko zauważyć. Za to efektowną klatę widać z kilometra.

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny :/

Opublikowano

Nizej gacie

japjerdole

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny

dopóki masz czyste intencje, to nie ma problemu. 

Opublikowano

Kuba ma rację, ciężko zauważyć. Za to efektowną klatę widać z kilometra.

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny :confused:

Jeżeli nie masz mysli że wymacałbys tą efektowną klatę to mysle że jest luz. jestesmy przecież profesjonalistami

Opublikowano (edytowane)

Masz jakąś wielką głowę w stosunku do reszty ciała, ile ty masz wzrostu?

up:

BTW ja 3ci tydzień nie widziałem ciężarów. Co więcej, ciżeko mi to przyznac - ale wcale nie mam z tego powodu morlaniaka - a zawsze miałem. Odparowała troche woda po ostatniej kratynie i od razu mniej zalania. Ciężko ćwiczyć w takie pogody, w rower sie bardziej zaangażowałem, ale bcaa juz czeka w paczkomacie - czas wracać.

2nicscj.jpg

ps. to nie mój kibel, nie pytajcie czemu mają tyle rolek papieru wyciagnięte.

Edytowane przez humanno
Opublikowano
...

Jak zamazujesz twarz to weź jakąś farbą czy coś, bo w tej opcji wyglądasz jakbyś przesadził z specyfikami i miał wylew wewnętrzny połączony z upadkiem sztangi na twarz.

Ogólnie jest dobrze, proporcje utrzymane. Do perfekcji brak widoczności dolnych partii brzucha

• 5 tygodni później...
Opublikowano

IMG_20130807_171916.jpg

IMG_20130807_171727.jpg

Cze. Cel - masa w gore przy jak najmniejszym wzroscie bf i grzejnik na brzuchu na kolejne lato. Najprawdopodobniej do konca tego tygodnia zamawiam suple i kolejne foto wrzuce gdy skoncze cykl ew. jakos w zime. 66/180