Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Talia endomorfika, ale plery kozak, na bramce możesz stać :D

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 588,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ok tym miłym akcentem chciałbym życzyc wszystkim spartakusom zyczyc dobranoc, niech wam sie wujaszki przysnią      

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

Ostatnie foto na 98 stronie, kwiecień 2014.       Wiadomo, że żaden progres i nie spartakus ale na wadze z -10 kg, lżej żyć i pracować. Kondycja też lepsza i jak wytnę się do poziomu co mnie zad

• II KoBik II
    II KoBik II

Opublikowano

Nizej gacie :P

Sprawa dociecia, jest ok ale przy tym bf jeszcze ni do konca widac dolne partie brzucha.

Mam to samo. Miesien tam jest, trzeba zjechac jeszcze z waga i sie pojawia oba.

Opublikowano

Ja tam ogólnie nic nie widze.

Zreszta, (pipi)ać niuanse, jest kozacko.

Opublikowano

Kuba ma rację, ciężko zauważyć. Za to efektowną klatę widać z kilometra.

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny :/

Opublikowano

Nizej gacie

japjerdole

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny

dopóki masz czyste intencje, to nie ma problemu. 

Opublikowano

Kuba ma rację, ciężko zauważyć. Za to efektowną klatę widać z kilometra.

Czy tylko ja mam tak, że zaczyna mnie odrzucać od oglądania męskich torsów? Czuję się jak jakiś gej przeglądając ten temat, choć cel stronki szczytny :confused:

Jeżeli nie masz mysli że wymacałbys tą efektowną klatę to mysle że jest luz. jestesmy przecież profesjonalistami

Opublikowano

Masz jakąś wielką głowę w stosunku do reszty ciała, ile ty masz wzrostu?

up:

BTW ja 3ci tydzień nie widziałem ciężarów. Co więcej, ciżeko mi to przyznac - ale wcale nie mam z tego powodu morlaniaka - a zawsze miałem. Odparowała troche woda po ostatniej kratynie i od razu mniej zalania. Ciężko ćwiczyć w takie pogody, w rower sie bardziej zaangażowałem, ale bcaa juz czeka w paczkomacie - czas wracać.

2nicscj.jpg

ps. to nie mój kibel, nie pytajcie czemu mają tyle rolek papieru wyciagnięte.

Edytowane przez humanno

Opublikowano
...

Jak zamazujesz twarz to weź jakąś farbą czy coś, bo w tej opcji wyglądasz jakbyś przesadził z specyfikami i miał wylew wewnętrzny połączony z upadkiem sztangi na twarz.

Ogólnie jest dobrze, proporcje utrzymane. Do perfekcji brak widoczności dolnych partii brzucha

Opublikowano

Jaki kolo, ok, nastepnym razem zamażę farbą czy coś :D A do perfekcji to mi troche wiecej brakuje niz tylko dolnych partii brzucha ;)

Opublikowano

Kobik kur.wa przez twoje zdjęcie mi na wekend ynet internet odłączył kuhwa!

Opublikowano

Bo w piątek ostatnie co widziałem w internecie to właśnie twoje zdjęcie

• 5 tygodni później...
Opublikowano

IMG_20130807_171916.jpg

IMG_20130807_171727.jpg

Cze. Cel - masa w gore przy jak najmniejszym wzroscie bf i grzejnik na brzuchu na kolejne lato. Najprawdopodobniej do konca tego tygodnia zamawiam suple i kolejne foto wrzuce gdy skoncze cykl ew. jakos w zime. 66/180

Opublikowano

Po klacie widać, że masz dobrą genetykę, przynajmniej wizualnie. Jak się przyłożysz i dobrze potrzymasz michę to będzie naprawdę git.

Opublikowano

No raczej nie funtów :P
Choć faktycznie dość duży się wydaje jak na te parametry :)

Opublikowano

66kg. Po prostu mam chude kosci :D