mersi 804 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) jaki jest sens zostawiac bf jeśli chce mieć grzejnik na brzuchu? będzie miec krate pod tłuszczem wiec chviowo to wychodzi, tak jakby jej nie miał w ogóle Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeśli bedzie trenowac i brzuch na masie to zwiększy sie tez i jego masa mieśniowa , potem o krate będzie dużo łatwiej na redukcji Jesli przy takiej wadze nie widac grzejnika to jest kiepawo z mięsniami brzucha Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 kanabis ma rację z tymi kg. Niech więcej dowala wegli to przy wycinaniu zobaczy kratę. O ile nie ma jakiś genetycznych antydysproporcji wtedy kiepsko :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 co to antydysproporcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ch.uj wie, ale brat ma zayebisty kaloryfer bez cwiczenia. Teraz gdy zaczal robic ten sam plan co ja, widze, ze bedzie z niego niezly s(pipi)iel za jakis czas. Ja teraz zaczalem robic brzuch (brzuszki i podciaganie zgietych nog do klaty na drazku) na kazdym treningu, czyli 3-4 razy w tygodniu, a nie tylko wtedy, kiedy mam na to ochote. btw. mam szanse na spartakusa? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 za 20kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 czyli za jakieś 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 na soku w 5 lat a na pyzach w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak przesdtaniesz robic brzuch 4x w tyg Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kurna jedziecie go że za mało kg, ale jak czytam kilka osób o ich nadwadze i nie wiedzą jak biegać, a nie mają pojęcia o diecie to nie mam wątpliwości kto powinien mieć sygnaturę. Antydysproporcje to przeciwnosc do "uprzywilejowania genetycznego w danej partii mięśni" Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 W sumie miałem podobny problem.Brzuch na rok odpuściłem zupełnie i mięśni nie miałem tam zupełnie.Potem zacząłem robić brzuszki i wznosy nóg ale też słabo szło.Dopiero gdy na siłowni zacząłem robić maszynę co 2 trening krata zaczęła się rysować.Pewnie na zwykłych brzuszkach idzie też fajny brzuch zrobić ale ja nie wyobrażam sobie robienia ich bez ciężaru.Na maszynie daje zawsze maksymalny ciężar by robić po te 30-40 ruchów przy dobrej technice.Po za Qvstra jak tam staż? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 A bocznych mięśni brzucha nie trenujecie ? Ja zawsze dorzucam 4-5 serii skłonów bocznych do wzniesionych nóg na leżąco. Ogólnie, jakoś lubię robić brzuch... którego i tak mało co widać spod tłuszczu, tylko górną część Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) 2 lata bez supli i z planem treningowym Lafaya. W tym jeden miesiac, gdy lecialem na dwa fronty, czyli Lafay + ciezary. Wygladalo to tak, ze w pon, sro i pt trening bez sprzetu, a we wtorek i czwartek/ sobote ze sprzetem. Do tego 2 razy w tygodniu w dni nietrenigowe 30min biegania lub 30min skakanki Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Qvstra Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Robiłem boczne dopóki nie zauważyłem że strasznie to poszerza talię.Z tego co słyszałem boczne poleca się robić już na niskim poziomie bf% . Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Poszerza talie i jakos m i sie wydaje, ze szybciej rosna od pozostalych miesni co moze owocowac dysproporcjami.. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Serio? O (pipi)a, ja w sumie w biodrach troche szeroki jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Serio sam unikam jak ognia podobnych ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 poyebało was ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wiele ludzi ma takie zdanie .Może dla ciebie po prostu kilka cm w talii nie robi różnicy.U mnie zdecydowanie pogorszyło to wygląd i nigdy więcej tego błędu nie popełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 poyebało was ? Glebia i sens powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W sumie miałem podobny problem.Brzuch na rok odpuściłem zupełnie i mięśni nie miałem tam zupełnie.Potem zacząłem robić brzuszki i wznosy nóg ale też słabo szło.Dopiero gdy na siłowni zacząłem robić maszynę co 2 trening krata zaczęła się rysować.Pewnie na zwykłych brzuszkach idzie też fajny brzuch zrobić ale ja nie wyobrażam sobie robienia ich bez ciężaru.Na maszynie daje zawsze maksymalny ciężar by robić po te 30-40 ruchów przy dobrej technice.Po za Qvstra jak tam staż? Nie ma co nawet porównywac brzuszków do ćwiczenia z ciezarem. Ja polecam takie nie pełne brzuszki,spięcia na ławce głową w dół z ciężarem za głową lub na klacie. Masakra dla mięśni brzucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 191cm, 85kg jak widac podlało mi troche boki i dół brzucha, ale nie przejmuje sie tym póki co specjalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jedz dalej, przy Twoim wzroście to dopiero przy 110 kg będzie coś widać. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 juz cos widac, bark i lapka ladnie sie zarysowala. Masz zadatki na fajna "plazowa" sylwetke, kto wie moze w nastepne wakacje cos poruchasz Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 jem dzielnie wracając do tematu brzucha na chwilę - warto wydac 100zł na skośną ławke do brzuszków o której wspomniał kanabis, czy można się obyc bez? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi