Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Ch.uj wie, ale brat ma zayebisty kaloryfer bez cwiczenia. Teraz gdy zaczal robic ten sam plan co ja, widze, ze bedzie z niego niezly s(pipi)iel za jakis czas. Ja teraz zaczalem robic brzuch (brzuszki i podciaganie zgietych nog do klaty na drazku) na kazdym treningu, czyli 3-4 razy w tygodniu, a nie tylko wtedy, kiedy mam na to ochote.

btw. mam szanse na spartakusa? 

W sumie miałem podobny problem.Brzuch na rok odpuściłem zupełnie i mięśni nie miałem tam zupełnie.Potem zacząłem robić brzuszki i wznosy nóg ale też słabo szło.Dopiero gdy na siłowni zacząłem robić maszynę co 2 trening krata zaczęła się rysować.Pewnie na zwykłych brzuszkach idzie też fajny brzuch zrobić ale ja nie wyobrażam sobie robienia ich bez ciężaru.Na maszynie daje zawsze maksymalny ciężar by robić po te 30-40 ruchów przy dobrej technice.Po za Qvstra jak tam staż?

2 lata bez supli i z planem treningowym Lafaya. W tym jeden miesiac, gdy lecialem na dwa fronty, czyli Lafay + ciezary. Wygladalo to tak, ze w pon, sro i pt trening bez sprzetu, a we wtorek i czwartek/ sobote ze sprzetem. Do tego 2 razy w tygodniu w dni nietrenigowe 30min biegania lub 30min skakanki

Edytowane przez Qvstra

W sumie miałem podobny problem.Brzuch na rok odpuściłem zupełnie i mięśni nie miałem tam zupełnie.Potem zacząłem robić brzuszki i wznosy nóg ale też słabo szło.Dopiero gdy na siłowni zacząłem robić maszynę co 2 trening krata zaczęła się rysować.Pewnie na zwykłych brzuszkach idzie też fajny brzuch zrobić ale ja nie wyobrażam sobie robienia ich bez ciężaru.Na maszynie daje zawsze maksymalny ciężar by robić po te 30-40 ruchów przy dobrej technice.Po za Qvstra jak tam staż?

Nie ma co nawet porównywac brzuszków do ćwiczenia z ciezarem. Ja polecam takie nie pełne brzuszki,spięcia na ławce głową w dół z ciężarem za głową lub na klacie. Masakra dla mięśni brzucha.