Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Planki sa generalnie mega swietne jak i wszystko na miesnie glebokie. Sam je robie 3-4 razy w tygodniu i czuc moc. Do tego brzuch robie tylko na poreczach i drazku a na ziemi tylko russian twist i tak sobie mysle ze gdyby byl forumowy chalenge na najbardziej mocny brzuch to slabo was widze :sorcerer:

Polecam podpatrzec kilka cwiczen i wrzucic do swojego treningu. Chyba ze ktos jest juz wprawiony to smialo caly moze zasuwac :)

I zeby offa nie bylo. Nie najnowsze ale wiele sie nie zmienilo :thumbsup:

JdKlhpA.png

Edytowane przez El Loco Chocko

175/67kg

Fotka stara zeby nie bylo. Dzis jednak wyglada to odrobine lepiej mysle. Zwlaszcza skos.

Jakiegos podstawowego programu na brzuch nie mam, ale glownie to cwiczenia w zwisie jak kolana do lokci, hanging leg raise, hanging wipers, hanging leg raise to lever, one arm hanging leg lifts, L seat, ab crunch shredder dips to sa glowne. Ale nie raz i nie dwa cos innego zrobie, dodam, przemieszam.

IMG_20130807_171916.jpg

Cze. Cel - masa w gore przy jak najmniejszym wzroscie bf i grzejnik na brzuchu na kolejne lato. Najprawdopodobniej do konca tego tygodnia zamawiam suple i kolejne foto wrzuce gdy skoncze cykl ew. jakos w zime. 66/180

Planki sa generalnie mega swietne jak i wszystko na miesnie glebokie. Sam je robie 3-4 razy w tygodniu i czuc moc. Do tego brzuch robie tylko na poreczach i drazku a na ziemi tylko russian twist i tak sobie mysle ze gdyby byl forumowy chalenge na najbardziej mocny brzuch to slabo was widze :sorcerer:

Polecam podpatrzec kilka cwiczen i wrzucic do swojego treningu. Chyba ze ktos jest juz wprawiony to smialo caly moze zasuwac :)

I zeby offa nie bylo. Nie najnowsze ale wiele sie nie zmienilo :thumbsup:

JdKlhpA.png

Pewnie masz inne priorytety ale nie odkryje Ameryki ze majac taka wage, przy tym wzroscie to krata na brzuchu nie jest osiagnieciem.

Porównaj te dwa obrazki. Załóż pingle

• Plusik 1

Spoko, choc niesprawiedliwe troszke jest mowienie ze to zaden wyczyn. Zapewniam cie ze sporo trudu i potu w to wlozono. No i do tego jak mowisz inne priorytety. Ja praktycznie nie uzywam ciezarow do niczego oprocz treningu nog i wioslowania na plecy. Cala reszta to tylko cwiczenia z masa ciala.  Jak mi zonka cyknie nowe fotki to nie omieszkam ich wrzucic i kilku innych by bylo widziec efekt ;)

• Plusik 3

Slyszalem, ze trening bodyweight jest dla prawdziwych twardzieli. Na poczatku smiac mi sie chcialo, az sam nie sprobowalem sobie zrobic miesiecznej rutyny na samych drążkopodobnych. Ryje cielsko i meczy jak cholera. Nigdy wczesniej nie czulem zakwasow na CALYM ciele, nie liczac pierwszych rozgrzewek na treningach. Szacun dla drążkowców. Aczkolwiek od niedawna mi cos strzykło miedzy lopatkami i basen do odwolania :(

No ale co tu oceniać? Niski bf, klatka całkiem ok, pleców brak, słabe przedramie, w porównaniu do el loco zanik mięśni brzucha. Pisze jak jest. A tu od razu spina , nie jarze. Chcesz to pogłaszcz go po jajkach kubaa ale ja nie wiem za co. Spoko wronnero zaczęłem ćwiczyć regularnie 4 miesiące temu. Idzie ok, dzięki że pytasz. 

Nie spinaj sie bo nie chce mi sie z tobą kłócić, byc moze tak ch.ujowo wyszłes na tym zdjęciu. Albo po prostu nie potrafisz przyjąc na klate krytyki

Edytowane przez kanabis

jaka spina?? moim zdaniem po prostu (pipi)isz od rzeczy rzucając tekstem "wyglądasz jakbys zaczynal cwiczyc". jakie plecy? jakie barki? o czym Ty piszesz... przedramie jak przedramie, ogólnie rzadko spotyka się kogoś kto miałby je jakoś wybitnie wielkie. na zdjęciu widać dobrą klate i dobry brzuch (wiadomo, że nie taki jak u El Loco, ale dobry, + za niski brak tłuszczyku) i to można ocenić. bezsensowna krytyka (bo taki w mojej ocenie był Twój post) i tyle. no i bez spiny.