kanabis 22 419 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Ja robie na ławce do wyciskania na klate. mam ze skosem ujemnym i dodatnim Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ja z kolei gdzies wyczytałem, że zamiast brzuszków lepiej trzaskać planki - prawda to?btw, musze kiedys swoją fote wrzucić, jak skoncze masować to sie pojawie, narazie 97/188 i jeszcze trochę zgarne kg Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 (edytowane) Planki sa generalnie mega swietne jak i wszystko na miesnie glebokie. Sam je robie 3-4 razy w tygodniu i czuc moc. Do tego brzuch robie tylko na poreczach i drazku a na ziemi tylko russian twist i tak sobie mysle ze gdyby byl forumowy chalenge na najbardziej mocny brzuch to slabo was widze Polecam podpatrzec kilka cwiczen i wrzucic do swojego treningu. Chyba ze ktos jest juz wprawiony to smialo caly moze zasuwac I zeby offa nie bylo. Nie najnowsze ale wiele sie nie zmienilo Edytowane 9 Sierpnia 2013 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 el loco nawet ładnie Ci wyszedł ten brzuch :-) Mam pytanie co do ćwiczeń z drazkiem. Ile robisz powtórzen/serii? Masz możliwość wklejenia przykladowej rozpiski praktyki brzucha (o ile to nie tajne:-) ) do odp tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 El, trzeba przyznać, że 6-pak masz i dorzuć do tego jeszcze przysiady ze sztangą, będzie miał stalowy korpus. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 El jaki wzrost i waga? Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Moze to gayzone ale ten brzuch super, gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 175/67kg Fotka stara zeby nie bylo. Dzis jednak wyglada to odrobine lepiej mysle. Zwlaszcza skos. Jakiegos podstawowego programu na brzuch nie mam, ale glownie to cwiczenia w zwisie jak kolana do lokci, hanging leg raise, hanging wipers, hanging leg raise to lever, one arm hanging leg lifts, L seat, ab crunch shredder dips to sa glowne. Ale nie raz i nie dwa cos innego zrobie, dodam, przemieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Pewnie masz inne priorytety ale nie odkryje Ameryki ze majac taka wage, przy tym wzroscie to krata na brzuchu nie jest osiagnieciem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Czy ja wiem. Przy wadze 45 kg nie miałem takiego brzucha wyrobionego jak teraz przy 75. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Cze. Cel - masa w gore przy jak najmniejszym wzroscie bf i grzejnik na brzuchu na kolejne lato. Najprawdopodobniej do konca tego tygodnia zamawiam suple i kolejne foto wrzuce gdy skoncze cykl ew. jakos w zime. 66/180 Planki sa generalnie mega swietne jak i wszystko na miesnie glebokie. Sam je robie 3-4 razy w tygodniu i czuc moc. Do tego brzuch robie tylko na poreczach i drazku a na ziemi tylko russian twist i tak sobie mysle ze gdyby byl forumowy chalenge na najbardziej mocny brzuch to slabo was widze Polecam podpatrzec kilka cwiczen i wrzucic do swojego treningu. Chyba ze ktos jest juz wprawiony to smialo caly moze zasuwac I zeby offa nie bylo. Nie najnowsze ale wiele sie nie zmienilo Pewnie masz inne priorytety ale nie odkryje Ameryki ze majac taka wage, przy tym wzroscie to krata na brzuchu nie jest osiagnieciem. Porównaj te dwa obrazki. Załóż pingle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 El ma kostkę i to znacząco wystającą co na plus, nie mówię, że nie. Tylko mnie interesuje inna strona bodybuildingu. Ta ciężka, nie plażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Spoko, choc niesprawiedliwe troszke jest mowienie ze to zaden wyczyn. Zapewniam cie ze sporo trudu i potu w to wlozono. No i do tego jak mowisz inne priorytety. Ja praktycznie nie uzywam ciezarow do niczego oprocz treningu nog i wioslowania na plecy. Cala reszta to tylko cwiczenia z masa ciala. Jak mi zonka cyknie nowe fotki to nie omieszkam ich wrzucic i kilku innych by bylo widziec efekt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 To wszystko tłumaczy, tak jak myślałem, zupełnie inne podejście do budowania sylwetki. I tak wielki plus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Slyszalem, ze trening bodyweight jest dla prawdziwych twardzieli. Na poczatku smiac mi sie chcialo, az sam nie sprobowalem sobie zrobic miesiecznej rutyny na samych drążkopodobnych. Ryje cielsko i meczy jak cholera. Nigdy wczesniej nie czulem zakwasow na CALYM ciele, nie liczac pierwszych rozgrzewek na treningach. Szacun dla drążkowców. Aczkolwiek od niedawna mi cos strzykło miedzy lopatkami i basen do odwolania Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Tak sobie czytam Spartakusa i dochodze do wniosku, ze Kobik powinien sie skumac z kolega z litwy. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez Jaczes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Z Burneika ?! :] Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jestem skumany juz, wiec uaktualnij sobie stare dane. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 +1 kg Brzuch wywalony po wypiciu 1l carbo podczas i po treningu ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 no faktycznie, wywalony w pizdu ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Na tej focie wyszłeś jakbyś zaczynał ćwiczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No to Ty tez bys moze zaczal. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 bardzo fachowa ocena kanabis. ... -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) No ale co tu oceniać? Niski bf, klatka całkiem ok, pleców brak, słabe przedramie, w porównaniu do el loco zanik mięśni brzucha. Pisze jak jest. A tu od razu spina , nie jarze. Chcesz to pogłaszcz go po jajkach kubaa ale ja nie wiem za co. Spoko wronnero zaczęłem ćwiczyć regularnie 4 miesiące temu. Idzie ok, dzięki że pytasz. Nie spinaj sie bo nie chce mi sie z tobą kłócić, byc moze tak ch.ujowo wyszłes na tym zdjęciu. Albo po prostu nie potrafisz przyjąc na klate krytyki Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 jaka spina?? moim zdaniem po prostu (pipi)isz od rzeczy rzucając tekstem "wyglądasz jakbys zaczynal cwiczyc". jakie plecy? jakie barki? o czym Ty piszesz... przedramie jak przedramie, ogólnie rzadko spotyka się kogoś kto miałby je jakoś wybitnie wielkie. na zdjęciu widać dobrą klate i dobry brzuch (wiadomo, że nie taki jak u El Loco, ale dobry, + za niski brak tłuszczyku) i to można ocenić. bezsensowna krytyka (bo taki w mojej ocenie był Twój post) i tyle. no i bez spiny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi