Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie ja napisałem coś o barkach czytac nie umiesz?  Gdzie ty tam widzisz dobry brzuch? Weź pokaz? Bo przy takiej sylwetce i niskim bf to brzucha tam nie ma praktycznie wcale. A chyba chodzi nam o ocene mięśni brzucha a nie tego ze ma brzuch bez sadła 'nie? Napisałem ze klata ok i  propsy za niski bf . Tyle ze przypomnialo mi sie jak było zdjęcie owcy ktory zaczynał ćwiczyć a wron go krytykował że wygląda jakby siłownie widział w opowiesciach, hipokryzja poniewaz sam wygląda sporo gorzej. To widocznie nie potrafisz czytac ze zrozumieniem skoro w moim poście widzisz tylko krytyke. Jeżeli ten temat jest do llizania jaj to sorry nie wiedziałem, myslałem ze za pozytywne elementy sylwetki chwalimy a aza słabe punkty krytykujemy aby zwiększyć mobilizacje do poprawiania tych elementów. Więc proponuje zmienić tobie temat skoro jestes moderatorem tego działu na polizmy sie po jajach ok? 

Nie wiem, moze to przez to ze zupelnie inna sylwetka mnie interesuje niz taka fit. Jak dla mnie el loco wygląda dwa razy lepiej, jesli chodzi tez o klate ale co ja sie tam znam. Szału nie robi IMO, nie moje klimaty

kubaa: no dobra moze przesadziłem troche z tym ze zaczyna cwiczyć. Ale gdyby nie klatka to by tak było. Zreszta to tez jest mylące bo nie ma porównania. Nie wiadomo od jakiego pułapu zaczynał. Wiadomo ze ludzie różnie zaczynają. Jak zaczynał od szkapy 56kilo jak ja to wiadomo ze propsy i fajnie ze doszedł do takiej sylwetki. Ale bez sensu jest sie tez spuszczac jesli miał predyspozycje albo cos cwiczyl wczesnie bo mój braciak po dwóch miesiącach wyglądał lepiej i miał lepszy brzuch. Bez spiny panowie buziaki

I dlatego własnie na forach o pakowaniu wrzuca sie zdjęcia z poszczególnych etapów i progres widac jak na dłoni a tak to co? Wypada chwalić kazdego kto ma niski bf i podciętoą klatke? No prosze cie

Zresztą to niesprawiedliwe bo nie każdy chcoał;by wyglądac jak on, nie kazdego tutaj interesuje sylwetka brusa li, Są tu też tacy którzy wolą sylwetke ala Mike Tyson nie Dżaki czan zrozum to

Edytowane przez kanabis

Przeciez on wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci, znowu zacznie sie ten zalosny shitstorm.

Koles w sumie nie wyglada, klata zalana(nie wiem, nie pokazal, strzelam), czworek w mocarnym udzie nie stwierdzono, brzucha nie posiada (takze foty nie pokazal wiec kolejny moj strzal) , o naramiennych tez nikt nie slyszal(to akurat widac na zdjeciu wyzej).

Co innego miec 15% bf przy wymiarach king konga a co innego miec 15% bf przy jakis smiesznych 40cm w lapie, ktore ma kazdy kasztan, ktory pocwiczy pol roku.

Jego prowokacje sa mierne jak jego wyglad. smutne jest to, ze kazdy maly piesek tak glosno szczeka..

Krytyka jest ok jesli jest rzeczowa, takie frajerskie "wygladasz jakbys zaczynal cwiczyc" to po prostu atak na moja osobe.

Mozesz napisac- " Nie jest tragicznie ale to to to i to oraz tamto do poprawy, brzuch do lekkiej wycinki" a ta Twoja krytyka to tak jak mowilem, mierny podjazd..

Edytowane przez wronerro
  • Plusik 1
  • Minusik 1

Na tej focie wyszłeś jakbyś zaczynał ćwiczyć :confused:

No ale co tu oceniać? Niski bf, klatka całkiem ok, pleców brak, słabe przedramie, w porównaniu do el loco zanik mięśni brzucha. Pisze jak jest. A tu od razu spina , nie jarze. Chcesz to pogłaszcz go po jajkach kubaa ale ja nie wiem za co. Spoko wronnero zaczęłem ćwiczyć regularnie 4 miesiące temu. Idzie ok, dzięki że pytasz. 

Nie spinaj sie bo nie chce mi sie z tobą kłócić, byc moze tak ch.ujowo wyszłes na tym zdjęciu. Albo po prostu nie potrafisz przyjąc na klate krytyki

tumblr_mcg6jrbX4m1ry8teo.gif

• Plusik 1

Przeciez on wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci, znowu zacznie sie ten zalosny shitstorm.

Koles w sumie nie wyglada, klata zalana(nie wiem, nie pokazal, strzelam), czworek w mocarnym udzie nie stwierdzono, brzucha nie posiada (takze foty nie pokazal wiec kolejny moj strzal) , o naramiennych tez nikt nie slyszal(to akurat widac na zdjeciu wyzej).

Co innego miec 15% bf przy wymiarach king konga a co innego miec 15% bf przy jakis smiesznych 40cm w lapie, ktore ma kazdy kasztan, ktory pocwiczy pol roku.

Jego prowokacje sa mierne jak jego wyglad. smutne jest to, ze kazdy maly piesek tak glosno szczeka..

Krytyka jest ok jesli jest rzeczowa, takie frajerskie "wygladasz jakbys zaczynal cwiczyc" to po prostu atak na moja osobe.

Mozesz napisac- " Nie jest tragicznie ale to to to i to oraz tamto do poprawy, brzuch do lekkiej wycinki" a ta Twoja krytyka to tak jak mowilem, mierny podjazd..

Nie popłacz sie. Wrzuc jakies zdjęcie bez pompy czy wstydzisz sie ze bedziesz wtedy jeszcze mniejszy? 

Aha i dzieki za krytyke, postaram sie to zmienić. Tez chciałbym zobaczyc woje foto po zaczęciu treningów. Chociaz moze też dopiero zaczynasz co widać po zdjęciu, wtedy ok wyglądasz wpyte!

A od mojej krytyki kasztanie sie odpie.rol bo wystarczy porównac spartacusa teraz i 3-5 lat temu i moje posty wtedy i dziś

Ogólnie kubaa zdziadziałeś strasznie, pamietam jak sam przeganiałes sie w kilogramach masy miesniowej z yaczesem, zapomniałeś już? 

W tamtych latach moje posty nie były jak dziś, nie krytykowałem, byłem pod wrażeniem ze ci goscie tak wygladaja bez koksu, wiele razy pisałem na priv do czeza,yetiego czy sebasa a byc moze nawet do ciebie kubaa z pytaniami i wskazówkami odnosnie treningu, a teraz co, mam wysłac pmke do takiego kuperro z tym co robić zeby mieć podcietą klatke? No litości , gdybym chciał to bym ją miał, aeroby plus dieta na redukcje i za kilka miesięcy jstem chuderlakiem jak on. To nie jest to. W tamtych czasach to bylo coś, Jaczes teraz pije limonczello i szału nie robi ale starsi starzem pamietaja jak wygladal te kilka lat temu , jak jaks madafakin van damme, pamietam jakim kolosem był sebas, foty yetiego z barami jak kule do kręgli. A teraz co? Spuszczanie sie nad brzuszkiem gościa jak u cameron diaz. Nie to nie dla mnie. Proponuje zmienić nazwe na mister bikini. Bo spartacus to był kiedyś teraz to są popłuczyny. Goście jak ja dla których liczy sie wielkość i bycie facetem nie chłopcem sa jechani za zalanie, jedynie Chev jeszcze podziela moje poglądy i coś tam robi aby byc wiekszym. Teraz nie dziwie sie dlaczego Yeti czy czez odzywaja sie tu sporadycznie a sebasa wogóle nie widziałem, bo o czym tu gadac , o kolejnym chucherku z krata na brzuchu. Koniec tematu z mojej strony. Pozdrawiam chłopaków ze starego spartakusa Yetiego, Czeza,Sebasa,Bercika i Czoko. ogólnie chciałem wspomniec ze pamietam ze wczesniej miales jeszcze lepszy brzuch ale chyba przez mniejszybf wtedy :)

A ty wroner rób co masz robić , każdy ma swoje priorytety, ja dla ciebie źle wyglądam ok, tak samo nie chciałbym w życiu wyglądac tak jak ty bo gdybym chciał to bym to zrobił w dwa miechy pa

Edytowane przez kanabis

ale dlaczego znowu odpisujesz mi??;) nie zdziadziałem, po prostu nie lubie jak ktoś krytykuje kogoś, kto dobrze wygląda. kwestia prioryetów, czy ktoś woli być bykiem czy fit, to już inna sprawa, która w przypadku oceny innej osoby jest nieistotna. sam chciałbym być 100 kg lujkiem z kratą na brzuchu;). tylko to już sobie wyjaśniliśmy chyba kilka postów wyżej?!?!

a z jaczesem sie raczej nigdy nie przeganialem w kg, niestety, skubaniec za dobrze wyglądał ; (.

No tutaj podzielam zdanie Kanaba, a propo masy. Sam chcę być sporym chłopem. Dobić suchej masy na 100kg. Na razie wciąż walczę z masą i żelazem w najlepszy możliwy sposób, waląc brzuch. Jego jedynie wzmacniam siadami, MC i brzuszkami na maxa w dzień jego trenowania. Na kratę przyjdzie czas. Po ślubie robię kolejny krok - anabole. 

od razu uprzedzam - ta, chodzi o końskie dawki..

pa co wymyślił

żonka będzie chciała weselną kasę na melakser, nowe kiecki i wycieczke do Chorwacji, a ten zamierza wykupic pół apteki :P

Chcę wejść na bombę - mentalnie jestem gotowy ale muszę zapełnić luki, odpowiednią wiedzą. Nie będzie tak, że wpadam na siłkę i biorę pierwszą lepszą strzykawkę od koksa. Jaczes, koksie - ticz me.

Tak niby pol zartem, pol serio, ale wszyscy wiedza, ze masz slaba psyche i koks dla takich zakompleksionych typow jak ty to tylko kwestia czasu. Forum zna juz takie przypadki.

Aha, glowa w dalszym ciagu bedzie za duza w stosunku do reszty ciala wiec wiele to nie zmieni.