yaczes 14 464 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) bo sie kazub za bardzo wozi Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ogólnie plusik, możesz smiało jechac na najbliższa ustawke kiboli w tym dresie. Stawiam na ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No dres jaczes musi byc od ziomkow z Ursynowa, polecam stoprocent, te dresiwa sa nie do przebicia. A samej sylwetki ci zazdroszcze i gratuluje pracy i zelaznego samozaparcia, ja od lat walcze by wrocic na silownie i raz a dobrze zajac sie swoja sylwetke, szczegolnie, ze schudlem do 79 kg. Wczesniej lokoczokoroko pisal i tez naleza mu sie wyrazy uznania za wyglad. Szacuneczek! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Yaczes - widać, że zapjerdalasz. Nieźle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jajczes bierze pewnie steroidy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Litwin mnie namowil, to sa leki dla chorych na raka. Jesli im nie szkodza, tylko pomagaja, to jak moga zaszkodzic zdrowemu mezczyznie? Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Jaczes Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Potwierdzam, jak wpyerdalalem duzo bialka mialem syfy na plegarach i nawet na ryju. Z przygotowan do Mr. PSX EXTREME Jeszcze tu wroce ;[ Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez wronerro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kobik mnie zminusował - jaki buldópy xD. Przykro mi stary ale on zwyczajnie wygląda od Ciebie lepiej. A tego grzyba to nie znam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie wątpię, przecież widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No wiem ale przy okazji żal Ci d.upsko ściska. Więc trenuj, masz motywację. Grunt to się nie opjerdalać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nic mi nie ściska. Zaplusuję Ci teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 a tu dalej shitstorm trwa.. Ja mam motywacje, do stycznia dobijamy do 85-6kg i potem jakas 12tyg wycinka Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czemu chcesz wycinać? na wiór się porobisz. Tzn, jaki masz cel? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie. Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. Np cos w tym stylu : To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii. Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :FRozni ludzie, rozne cele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wronerro też celuje w coś takiego, ale tak szczerze to wg mnie masz pd tego typa na focie większą łapę (albo tak korzystnie wypadasz na zdjęciach ;-) ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 @Grzegorz Aktualnie jakos w granicach 41cm z tym, ze do jego klaty brakuj mi sporo ale nakuwraimy dalej ! @Andzej Damian Witowski Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wronerro IMO wygladasz lepiej ode mnie, wiec luz. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Spoko, spoko ale sie nie 0pierdalaj bo ja do grudnia na lekkiej masie bede to sie zmierzymy po sylwku ;d Potem poleci wycinka to automatycznie spadne z Twojej kategorii ale poki co masa jest masa i mam czysta i zdrowa motywacje :F 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie. Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. Np cos w tym stylu : To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii. Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :F Rozni ludzie, rozne cele Jakby nie było sporo zalezy tez od predyspozycji i genetyki. Ja jednak dąże do postury Tysona bo jestem po prostu typowym endo i wiem że sylwetka bardziej fit po prostu mi nie wyjdzie. Ty masz wąską talie więc u ciebie co innego. Nie zmienia to faktu że i przy jednej i drugiej sylwetce trzeba włożyć sporo wysiłku i determinacji Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej. Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem. ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać Jak na swoj karli wzrost mam dosc krotkie rece i miesnie sa troche krotsze, przez co mniejsze obwody wygladaja lepiej. Mialem kumpla na studiach, ktory byl ze 3 cm mniejszy ode mnie a mial rece jak malpa i jego 43 wygladalo jak wtedy moje 40 ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Wczoraj dojechal do mnie sprzecior, jak na inzyniera przystalo bardzo ladnie i profesjonalnie go poskladalem i odbylem trening. Co prawda "gora" wiec tylko wyciskanie skos i waskie na stojakach bylo ale zrobilem sobie arnoldki na lawce i bylo ok. Ogolnie jestem zadowolony i mam nadzieje, ze ten zestaw pozwoli chcoiaz troche zblizyc sie do sylwetki kanabisa. pozdrawiam Kilka foteczek: PS. Silownia znajduje sie w drugim mieszkaniu pietro nizej, ktore obecnie remontuje, zeby nikt sobie nie pomyslal, ze mieszkam jak cygan ;x Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) trolerro ma ból dupy o cos do mnie. Stał się samcem alfa po kilku pochwałach i suplementacji kreatyną. No i ma bejna w avatarze, jej tak sie boje. No a siłownia godna pozazdroszczenia, tylko matce scian nie porysuj. xD Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Chcialbym nie miec nigdy takiej sylwetki jak Ty lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi