Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

No dres jaczes musi byc od ziomkow z Ursynowa, polecam stoprocent, te dresiwa sa nie do przebicia. A samej sylwetki ci zazdroszcze i gratuluje pracy i zelaznego samozaparcia, ja od lat walcze by wrocic na silownie i raz a dobrze zajac sie swoja sylwetke, szczegolnie, ze schudlem do 79 kg. Wczesniej lokoczokoroko pisal i tez naleza mu sie wyrazy uznania za wyglad. Szacuneczek!

• Plusik 1

Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie.

Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej.

Podziwiam Colemanow, Yatesow, Burneikow ale nie zalezy mi na byciu animalem.

Np cos w tym stylu :

e60e9cffa30745c7a55fe850f8e16b78.GIF

To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii.

Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik

wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :F
Rozni ludzie, rozne cele ;)

• Plusik 1

już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu

Celuje w sylwetke raczej taka rodem z kulturystyki klasycznej a nie ekstremalnej.

ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać

Edytowane przez Kazub

Jak teraz waze 79 to + 7kg przy moim karlim wzroscie to jest sporo a takie ubite 82-80kg juz wyglada ladnie.

Np cos w tym stylu :

e60e9cffa30745c7a55fe850f8e16b78.GIF

To jest moim celem i wolalbym byc oceniany raczej w tej ketogorii.

Bo widze, ze tu wiekszosc dazy do wymiarow Centopaniego przy ktorym wyzej wymieniony zawodnik

wyglada jakby silownie znam tylko z opowiesci :F

Rozni ludzie, rozne cele ;)

Jakby nie było sporo zalezy tez od predyspozycji i genetyki. 

Ja jednak dąże do postury Tysona bo jestem po prostu typowym endo i wiem że sylwetka bardziej fit po prostu mi nie wyjdzie. Ty masz wąską talie więc u ciebie co innego. Nie zmienia to faktu że i przy jednej i drugiej sylwetce trzeba włożyć sporo wysiłku i determinacji 

już sie chciałem pytać, co wstrzykujecie, że macie takie wielkie łapy, ale wroner mówi, że ma 41........czyli różnica w obwodach + perspektywa na zdjęciu

ej ale wiesz że ci goście ważą na masie po 130 albo i lepiej, więc masz do tego animala jeszcze z 50 kilo rezerwy, spokojnie możesz jeszcze wbijać

Jak na swoj karli wzrost mam dosc krotkie rece i miesnie sa troche krotsze, przez co mniejsze obwody wygladaja lepiej.

Mialem kumpla na studiach, ktory byl ze 3 cm mniejszy ode mnie a mial rece jak malpa i jego 43 wygladalo jak wtedy moje 40 ;x

Wczoraj dojechal do mnie sprzecior, jak na inzyniera przystalo bardzo ladnie i profesjonalnie go poskladalem i odbylem trening.

Co prawda "gora" wiec tylko wyciskanie skos i waskie na stojakach bylo ale zrobilem sobie arnoldki na lawce i bylo ok.

Ogolnie jestem zadowolony i mam nadzieje, ze ten zestaw pozwoli chcoiaz troche zblizyc sie do sylwetki kanabisa.

pozdrawiam

Kilka foteczek:

2013-08-30%2014.09.51.jpg

2013-08-30%2014.10.06.jpg

PS. Silownia znajduje sie w drugim mieszkaniu pietro nizej, ktore obecnie remontuje, zeby nikt sobie nie pomyslal, ze mieszkam jak cygan ;x

Edytowane przez wronerro