Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie po pierwsze jako ciekawostka dropsa to to ze mozna mniej wiecej wyliczyc 343 typy budowy ciala, choc raczej miescimy sie zazwyczaj w 80. To wg czegos co nazywa sie typologia Sheldona. Nie bede sie rozpisywal, kazdy moze sobie wygoglowac.

wp6a19cc04.jpg

somato.jpg

Co do wplywu szkieletu:

anatomy-300x259.jpg

Choc jedno musze dodac, wyglad oczywiscie glownie zalezy od szkieletu. Kilka innych czynnikow (metabolizm, szybkosc spalania tluszczy itp) to wypadkowa innych.

Mozna sprobowac sobie zrobic tescik, choc nie wiem jak dokladny bedzie ;)

http://www.bodybuilding.com/fun/becker3.htm

Edytowane przez El Loco Chocko

Ciekawe ile zejdzie ci redukcja . Ja nawet już nie myślę o wejściu na taki poziom BF% bo za dużo zrzucania a po za tym wstyd mi w lustro patrzeć.Wygląda to jakbyś nic mięcha nie nabrał tylko zalał się.Ale jak ćwiczysz do marca ...

No na fotce tak to wygląda w sumie, racja, choć normalnie to po prostu duzo wiekszy jestem wszędzie. I beton bo tłuszcz mam tylko na brzuchu, łapy i nogi nic. 
Ale to tymczasowe, skoryguje diete, dorezam jeszcze 3 miechy, redukcja i bedzie spoko. Zawsze byłem wysuszonym kabanosem to kilka miesięcy w takim stanie nic mi nie zrobi ;)

No nie wiem, jak ty przez 9 miesięcy tylko tyle zdziałałeś, to redukcja ci nic nie da. Dalej będzie biednie. Musisz wziąć się do roboty. Ja mam o wiele więcej BF, ale i barki i bica i trica mam dobrze zarysowane i oddzielone. 

Edit: Albo inaczej. Po 9 miesiącach na siłowni miałem.

Edytowane przez Q-Jot

No na fotce tak to wygląda w sumie, racja, choć normalnie to po prostu duzo wiekszy jestem wszędzie. I beton bo tłuszcz mam tylko na brzuchu, łapy i nogi nic. 

Ale to tymczasowe, skoryguje diete, dorezam jeszcze 3 miechy, redukcja i bedzie spoko. Zawsze byłem wysuszonym kabanosem to kilka miesięcy w takim stanie nic mi nie zrobi ;)

Tak w ogóle to na jaką siłownie chodzisz?

• 2 tygodnie później...

Panowie, durne pytanie: jak wstawić foto na forumku? Nie robiłem tego od lat, a pewnie jest jakiś szybki patent (bez bawienia się w upload na imageshack itp)? Czemu pytam w tym temacie? No cóż, chciałem wrzucić tutaj trochę golizny z 7 ostatnich miesięcy treningów :)

Dzięki maciucha :)

Dobra, ten poniżej to ja. Siedem miesięcy temu wróciłem do treningów po 3 letniej przerwie. Wcześniej machałem coś sztangielkami, ale liczne zawirowania życiowe zmusiły mnie do rozstania się z siłownią. Oczywiście wszystkie zdobyte wcześniej kilogramy poszły się kochać, więc w kwietniu musiałem zaczynać praktycznie od zera (chociaż pamięć mięśniowa nieco ułatwiła mi powrót).

Foto z lewej: 66kg cyknięte przed rozpoczęciem treningów.

Foto z prawej: 78kg, zrobione miesiąc temu (aktualnie jest 79kg).

ZuLw3Jl.jpg?1

IMO był i w sumie nadal jest wieszak, ale to dla mnie dopiero początek zabawy (taki mam plan i postanowienie). Od dziecka byłem typem, który stronił od jakichkolwiek aktywności fizycznych i solidnej michy (klasyczny niejadek). Obecnie role się odwracają, więc zamiast spędzać czas przy konsoli wolę pokręcić się przy talerzach lub po prostu wybrać na trening (aktualnie trenuję splitem, 4 x w tygodniu).

Daruję sobie pytania typu "nad czym popracować?" bo póki co jestem w (pipi)e i sam doskonale wiem, ze droga jeszcze daleka. A fotki wrzucam bo... miałem dziś dobry dzień ogólnie (także na siłowni), więc tak jakoś mnie naszło :)

• Plusik 5