Opublikowano 16 grudnia 201311 l latały tu zdjęcia z gaciami opuszczonymi do łoniaków i nie wzbudzało to większej sensacji. ale zdjęcie kobika w gatkach zwabiło tu połowe forum. po tamtych wydarzeniach okazuje się, że ludzie nie mający nic wspólnego z ciężarkami, zaglądają ukradkiem w ten temat. pewnie po to, żeby poczytać ciekawą dyskusję. no bo przecież nie po to, żeby zobaczyć zdjęcie gołego faceta. to gejowskie a weź.
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Zaboli to cie geba jak ja obije. :* Spokojnie spokojnie Nic mi nie grozi ponieważ na twoją wioskę się nie zapuszczam
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Ale chociażby torsów miałeś tu dużo.A po łapie ciężko cokolwiek oceniać .
Opublikowano 17 grudnia 201311 l No Yacku nie pyklo Ci bo 28, a kazdy kto jest obcy i widzi mnie pierwszy raz to mowi ze okolo 22.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Chyba starsze, niedowidzące panie sklepowe, ewentualnie koleżanki babci od "ładny ten twój wnusio". Co jak co, ale na 22 nie wyglądasz. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez Pawlo
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Broda. Bez niej o wiele mniej. Jak umrze Twoja matka w wieku 47 lat to tez nabawisz sie siwych wlosow. Ale spoko, moich zdjec wystarczy. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Dziękuję, że życzysz mojej matce śmierci w wieku 47 lat. Jakoś jej się udało, może za rok. Nie wiem po co to napisałeś, bo ten post z mojej strony nie był chamski. Nie wiem też, skąd miałem wiedzieć, co się wydarzyło w Twoim prywatnym życiu. Współczuję. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez Pawlo
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Bo to trolowanie, czepianie sie to zenujace jest. Zero poziomu merytorycznego. Byle komus pojechac bo to forumek. Tak psycha siadla. Rezygnuje ze spartakusa bo to smieszne jest. Edytowane 17 grudnia 201311 l przez ChevChelios
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Ale wiesz, że to tak naprawdę są normalni ludzie, piszący tak, a nie inaczej żebyś nie zasnął przed klawiaturą? Że normalnie nic do Ciebie nie mają? Nie ważne czy to ja, czy Ty - wykorzystuje się okazję?
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Dla niektórych wciąż jest. Nic tak nie śmieszy jak nerwusek i jego wszechobecny ból dópy. Dlatego Jaczes szczególnie upodobał sobie Ciebie i Litwina.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Kobik moja matka ma 55 lat, chyba, spróbuj mnie obrazić żeby umarła w wieku 47 lat, dawaj! Mam już przyszykowaną odpowiedź
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Dla niektórych wciąż jest. Nic tak nie śmieszy jak nerwusek i jego wszechobecny ból dópy. Dlatego Jaczes szczególnie upodobał sobie Ciebie i Litwina. dobra nie pucuj sie tylko pokazuj cycki
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Dla niektórych wciąż jest. Nic tak nie śmieszy jak nerwusek i jego wszechobecny ból dópy. Dlatego Jaczes szczególnie upodobał sobie Ciebie i Litwina. Jak zawsze nietrafiony argument,gdyż to yaczes zgrzał się pierwszy w temacie o koksie i urażony nie odzywał się z pół roku,płacząc do adminów że rezygnuje z moda w Spartakusie.Ja nie piszę tutaj z wyboru,niczego ciekawego się nie dowiem,a bez sensu dzielić się ciężko zdobytą wiedzą nie dostając nic w zamian.