Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Bo pisales o tym na forum kfd kilka lat temu, a ja to znalazlem i przekleilem?

+ tekst jak to prohormony ci dobrze wchodza.

Jaczes nie osłabiaj mnie :) PH są tylko doustnie,a wiesz że pro hormonem np. są substancje zawarte w biosterolu z Megabola?Kanabis ma spięte jajka cały czas,bo podjade koks od panny ;)

Aha, bo ty tak mówisz tak? :) ok. Chyba zaczne znowu pić , tak sie przejęłem.

Najpierw litwin mądrzejszy od gości którzy skończyli medycyne, teraz od ogółu forum. Coraz lepiej.

Alkoholizmu i tak nie wyleczysz,wiec możesz się posypać w każdej chwili.Co do lekarzy,to niektórzy chyba skończyli studia po znajomości i mieli tyle neuronów co ty ;)

Jaczesiku nie osłabiaj mnie że nie wiesz jak wygląda mięsień ramienno-promieniowy.Nie zastanowiło ciebie że tylko tam jest sporo "fatu" a na reszcie ciała mniej?No i cały czas czekam na twoja aktualną fotę pokazującą coś więcej niż łapy.

Edytowane przez Litwin25

To tak jakby powiedziec, ze gruby bebzon to tak naprawde proste brzucha.

No dawalem fote niedawno.

Podpowiadam: miazdze cie na niej chociaz chodze sporadycznie na silke i nie trzymam diety.

44365200.jpg

Edytowane przez Jaczes
  • Plusik 2

Czyli twierdzisz, ze twoje ramiona sa elegancko wyciete?

Poszukaj sobie, nie jestem twoim paziem.

Ale gdzie ja pisałem ze jestem na wycince?To fotka z masy,gdzie tylko w prawej ręce dopatrzyłeś się fatu,pomijając fakt że to mięsień ramienno-promieniowy,wiesz ten który się ćwiczy np. przy uginaniu młotkowym,lub unoszeniu gryfu nachwytem.

• 3 tygodnie później...

Zaczynam znow chodzic na silownie, nigdy nie musialem zaczynac po przerwie (prawie rocznej) i nie wiedzialem jak trudne to jest
wsadzam zdjecie na poczatek co bylo co jest, nic nie jest  nie mozliwe, wiec za pare miesie wsadze update

1512487_10152184426973738_1793090823_n.j

62kg - 77kg - 69kg

Wiedze juz mam, wiec odrazu zaczynam trenowac 2 razy dziennie, kazda czesc ciala 3 razy w tygodniu.