Opublikowano 12 kwietnia 201410 l nic dziwnego, wkleili tylko goscia z fakersami, który nie wygląda jakby byl zapracowany. ps. to ten cały amerykanski trybson z fotek jaczesa? Edytowane 12 kwietnia 201410 l przez Andżej
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Jak można nie znać Stiflera ? Napisałem że nie rozumiem przesłania a nie że nie wiem kto jest na fotce.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Stifler zaje.bisty. Akcja w barze dla homosiów i jedzenie psiego gó.wna GOTY
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Teraz? Stiffler wiecznie zywy i aktualny a American Pie 1-3 to wciaz dobre IMO glupie komedie mlodziezowe.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Nasranie do lodóweczki turystycznej w ostatniej części też spoko! W której? czyżbym nie oglądał
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Na wstępie przepraszam za OT O kufa,czym teraz młodzież się ekscytuje [*] Nasranie do lodóweczki turystycznej w ostatniej części też spoko! W której? czyżbym nie oglądał W ostatniej z 2012 czyli AP: Zjazd Absolwentów. Część z praktycznie całym starym składem, a nie jakieś wydmuszki.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Nasranie do lodóweczki turystycznej w ostatniej części też spoko! W której? czyżbym nie oglądał American Pie: Zjazd Absolwentów świetny powrót do tej serii, bo za serię uznaję wszystkie części nie licząc tej z(pipi)anej Book of Love która była tak żałosna że aż trudno mi o tym pisać.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Teraz? Stiffler wiecznie zywy i aktualny a American Pie 1-3 to wciaz dobre IMO glupie komedie mlodziezowe. Teraz,bo od początku uważałem ten film za debilny.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Teraz? Stiffler wiecznie zywy i aktualny a American Pie 1-3 to wciaz dobre IMO glupie komedie mlodziezowe. Teraz,bo od początku uważałem ten film za debilny. Ale on wlasnie taki mial byc.
Opublikowano 13 kwietnia 201410 l Litwina smiesza tylko kabarety i kawały z brodą Dokładnie,szczególnie Krispin.
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Dobra, dawac fotki, spamery. sam byś dał, ta ręka w 240p to chyba jakiś żart
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Ok przepraszam, wracajcie do American Pie.PS. jeszcze była druga fotka w 360p, ale jako link :[
Opublikowano 14 kwietnia 201410 l Dobry ten zjazd aboslwentów. Stifler bóg. Są jeszcze jakies AP z nim oprócz 1,2 i wesela?