Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Faken morał jest taki że ci co najwięcej radzą i e-ćwiczą naj.(pipi)owej wyglądają. Na ogół tak jest,bo jak komuś idzie to po co ma szukać wiedzy?Natomiast jak ktoś nie ma gena,to jej szuka by zrozumieć jak można przeskoczyć uwarunkowania. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 (edytowane) Geny,sreny , woda strukturalna trening ku..rwa!!! Edytowane 24 maja 2014 przez Wojtas1986 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Geny,sreny , woda strukturalna trening ku..rwa!!! Widzę że jesteś specjalista,no tutaj moja wiedza nie wystarcza. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Jak narazie chyba szarku mr psx extreme IMO. czekaj az ja wbije ph albo jakis saa :> Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>> 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Jak narazie chyba szarku mr psx extreme IMO.czekaj az ja wbije ph albo jakis saa :> Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>> O to to właśnie chodzi. Jakbym miał pieniądze to w sumie bym się nawet nie zastanawiał nad koksem a brał od razu pod okiem kogoś ogarniętego.Ale jak słucham że chłopaki wydają po 1000 zł na cykl to ja tyle sobie dorabiam a wydatki niestety też jakieś mam.Ale doping to nie wszystko bo nie dowierzam jak niektórzy po koksie tragicznie wyglądają. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Dlatego pisałem,ze koks dużo nie da jak się wiedzy nie ma.Po 1000 wydają,bo pewnie hgh leci a to kosztowana sprawa. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Z tego co słyszę wpierw szła deca następnie przejście od razu na tren a potem wiadomo odbloki jakieś. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Mnie te 2 środki przerażają,mega blokują jajka i spadki po nich duże jak odblok zrobiony bez wiedzy. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Może dlatego słabo się prezentują i osoba nie znająca ich nigdy by nie powiedziała że cokolwiek biorą. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 Może dlatego słabo się prezentują i osoba nie znająca ich nigdy by nie powiedziała że cokolwiek biorą. Jaki masz nick na kfd ? Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 24 maja 2014 Opublikowano 24 maja 2014 (edytowane) Faken morał jest taki że ci co najwięcej radzą i e-ćwiczą naj.(pipi)owej wyglądają. Czyli kto na przykład? na przykład ja Dobra to czekamy jeszcze na zdjęcie mitycznego to sie nie doczekacie, hehe. przynajmniej na razie. wygrzeb stare zdjęcie sprzed 3 lat, gdzie twierdziłeś, że tłuszcz sie ze mnie wylewał i porównaj je ze swoim "troche tłuszczu". szarku - definicje masz semi-pro (widać pomimo tragicznego oświetlenia) , ale nie wiem po co to gadanie o koksie, jak możesz jeszcze normalnie mase robić bez tego. po prostu pogódź sie z tym, że na masie ją zgubisz. cały bajer polega na tym, że nawet jak dorzucisz brudnej masy, to zadziała pamięć mięśniowa i organizm zapamięta tą masę, a jak sie zredukujesz, to znacznie łatwiej będzie ci dorobić czystszej masy. sterydy dałyby ci to, że znacznie szybciej byś wyrabiał czystą masę, ale ich nie potrzebujesz jeszcze, chyba, że śpieszysz sie na jakieś zawody. Ogólnie dziwie się że wystarczyło że wywaliłem raz w tygodniu aeroby i dorzuciłem węgli a nagle waga i obwody skoczyły jak na koksie. pewnie długo męczyłeś mięśnie blisko deficytu i dostały kopa energetycznego, pozwoliłeś im po prostu urosnąć. dalej katujesz trening 6 razy w tygodniu ? zejdź do 4ech i rośnij w oczach. próbowałeś jakiegoś 2 miesięcznego cyklu siłowego ? Edytowane 25 maja 2014 przez Kazub Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Chciałem dać dokładnie rok po tej, ale Kabi prosi, a raz w roku jest gwiazdka Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 jedz chłopaku. dużo. WPYERDALAJ i zapomnij o czystej masie. ektomorficy w twoim wieku przerabiają żarcie błyskawicznie Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 (edytowane) Jak narazie chyba szarku mr psx extreme IMO.czekaj az ja wbije ph albo jakis saa :> Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>> (pipi)a wujaszek, przeciez ty miesiąc temu do grupowca dołączyleś, a takie rzeczy piszesz. Cos czuje, ze wiem kto bedzie w przyszlym roku we Fotkach krulował. Jaczes, szykuj du.pę. PS. wyobrazacie sobie, co by wyszlo, gdybysmy polaczyli kazuba i litwina? Kulturysci z calego swiata by sie tu schodzili, aby zasięgnąć rady. Edytowane 25 maja 2014 przez Andżej Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 No kazi porównałem, ja szału nie robie moze ale ty tamtym zdjeciem tym bardziej. Widze że pozostaniesz tylko mitycznym, tak myslałem. Kuba, szarku, yeti. Takie byki, widac ze jest coś na rzeczy. POW POW GDAK TłuszcZ? W (pipi)e mam tłuszcz MASA (pipi)O Kazdy dał zdjęcie tylko nie ty. No ile to mozna czekać. Chyba nie jestes taką pipką, jesteś? WSZYSCY dali zdjecie. Tylko mityczny cżłowiek czołg wymiękł jak to mogło sie stać Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Kulturysci z calego swiata by sie tu schodzili, aby zasięgnąć rady. A nie robią tego?JA myślałem że ty jesteś Andrzej Maszewski. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Jak narazie chyba szarku mr psx extreme IMO. czekaj az ja wbije ph albo jakis saa :> Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>> (pipi)a wujaszek, przeciez ty miesiąc temu do grupowca dołączyleś, a takie rzeczy piszesz. Sterydziarz gawędziarz jestem, posiadam szeroką wiedzę teoretyczną zaczerpniętą z internetów. Poza tym logika nakazuje jedyny wybór przy tych dwóch opcjach (ph i saa). 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Może dlatego słabo się prezentują i osoba nie znająca ich nigdy by nie powiedziała że cokolwiek biorą. Jaki masz nick na kfd ? Nie mam kont na kfd/sfd . Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Chciałem dać dokładnie rok po tej, ale Kabi prosi, a raz w roku jest gwiazdka Wytnij sie do kosci i masuj. Jestes z gatunku "chudo-grubi" . Niby chudziutki a oponka zalega. Ja bym na Twoim miejscu zszedl do zera, poki masy miesniowej masz jak na lekarstwo a potem z glowa masowal. Na szkapie ~ 8% bf kazdy kilo miesnia jest dobrze widoczny. Wlasnie taka droge bym Tobie polecal. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Wytnij sie do kosci i masuj. Jestes z gatunku "chudo-grubi" . Niby chudziutki a oponka zalega. Ja bym na Twoim miejscu zszedl do zera, poki masy miesniowej masz jak na lekarstwo a potem z glowa masowal. Na szkapie ~ 8% bf kazdy kilo miesnia jest dobrze widoczny. Wlasnie taka droge bym Tobie polecal. Dobra analiza. Szczerze mówiąc taki właśnie mam plan. Nie stosuję żadnego białka w proszku itp, więc duży nie urośnę i niski bf będzie celem. Chociaż nie wiem, czy nie sięgnę w końcu po krete Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Jestem gruby. Tzn. nie wiem jak pozbyć się tej mojej oponki. ;_; PS. Dwa razy w tyg. biegam. Raz, bądź dwa razy w tyg. robię sobie trening siłowy. Napisane z mojej pralki Whirpool. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Wytnij sie do kosci i masuj. Jestes z gatunku "chudo-grubi" . Niby chudziutki a oponka zalega. Ja bym na Twoim miejscu zszedl do zera, poki masy miesniowej masz jak na lekarstwo a potem z glowa masowal. Na szkapie ~ 8% bf kazdy kilo miesnia jest dobrze widoczny. Wlasnie taka droge bym Tobie polecal. Dobra analiza. Szczerze mówiąc taki właśnie mam plan. Nie stosuję żadnego białka w proszku itp, więc duży nie urośnę i niski bf będzie celem. Chociaż nie wiem, czy nie sięgnę w końcu po krete A co ma niejedzenie białka w proszku do bycia dużym? Ja tez nie jadm zadnych prochów a do najmniejszych nie należe Koval kur.wa jakie pksy xD VIVA LAS VEGAS Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 maja 2014 Opublikowano 25 maja 2014 Kanabis, to te foty nie kadrowane Twoje, w pelnej krasie? 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi