Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faken morał jest taki że ci co najwięcej radzą i e-ćwiczą naj.(pipi)owej wyglądają.

Na ogół tak jest,bo jak komuś idzie to po co ma szukać wiedzy?Natomiast jak ktoś nie ma gena,to jej szuka by zrozumieć jak można przeskoczyć uwarunkowania.

Opublikowano

Jak narazie chyba szarku mr psx extreme IMO.

czekaj az ja wbije ph albo jakis saa :>

Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>>

• Plusik 1
Opublikowano

Nie bierz się za ph tylko od razu w stronę soku - szkoda niszczyć bebechy, jak chcesz pewnych efektów to tylko saa. Dziękuję. :>>

O to to właśnie chodzi. Jakbym miał pieniądze to w sumie bym się nawet nie zastanawiał nad koksem a brał od razu pod okiem kogoś ogarniętego.Ale jak słucham że chłopaki wydają po 1000 zł na cykl to ja tyle sobie dorabiam a wydatki niestety też jakieś mam.Ale doping to nie wszystko bo nie dowierzam jak niektórzy po koksie tragicznie wyglądają.

Opublikowano (edytowane)

Faken morał jest taki że ci co najwięcej radzą i e-ćwiczą naj.(pipi)owej wyglądają.

Czyli kto na przykład?

na przykład ja

Dobra to czekamy jeszcze na zdjęcie mitycznego

to sie nie doczekacie, hehe. przynajmniej na razie.  wygrzeb stare zdjęcie sprzed 3 lat, gdzie twierdziłeś, że tłuszcz sie ze mnie wylewał i porównaj je ze swoim "troche tłuszczu". 

szarku - definicje masz semi-pro (widać pomimo tragicznego oświetlenia) , ale nie wiem po co to gadanie o koksie, jak możesz jeszcze normalnie mase robić bez tego. po prostu pogódź sie z tym, że na masie ją zgubisz. cały bajer polega na tym, że nawet jak dorzucisz brudnej masy, to zadziała pamięć mięśniowa i organizm zapamięta tą masę, a jak sie zredukujesz, to znacznie łatwiej będzie ci dorobić czystszej masy. sterydy dałyby ci to, że znacznie szybciej byś wyrabiał czystą masę, ale ich nie potrzebujesz jeszcze, chyba, że śpieszysz sie na jakieś zawody.

Ogólnie dziwie się że wystarczyło że wywaliłem raz w tygodniu aeroby i dorzuciłem węgli a nagle waga i obwody skoczyły jak na koksie.

pewnie długo męczyłeś mięśnie blisko deficytu i dostały kopa energetycznego, pozwoliłeś im po prostu urosnąć. dalej katujesz trening 6 razy w tygodniu ? zejdź do 4ech i rośnij w oczach.

próbowałeś jakiegoś 2 miesięcznego cyklu siłowego ?

Edytowane przez Kazub
Opublikowano (edytowane)

(pipi)a wujaszek, przeciez ty miesiąc temu do grupowca dołączyleś, a takie rzeczy piszesz.

Cos czuje, ze wiem kto bedzie w przyszlym roku we Fotkach krulował. Jaczes, szykuj du.pę.

PS. wyobrazacie sobie, co by wyszlo, gdybysmy polaczyli kazuba i litwina? Kulturysci z calego swiata by sie tu schodzili, aby zasięgnąć rady.

Edytowane przez Andżej
Opublikowano

No kazi porównałem, ja szału nie robie moze ale ty tamtym zdjeciem tym bardziej. Widze że pozostaniesz tylko mitycznym, tak myslałem. Kuba, szarku, yeti. Takie byki, widac ze jest coś na rzeczy. POW POW GDAK 

TłuszcZ? W (pipi)e mam tłuszcz MASA (pipi)O

Kazdy dał zdjęcie tylko nie ty. No ile to mozna czekać. Chyba nie jestes taką pipką, jesteś?

WSZYSCY dali zdjecie. Tylko mityczny cżłowiek czołg wymiękł :/ jak to mogło sie stać

2.jpg

Opublikowano

(pipi)a wujaszek, przeciez ty miesiąc temu do grupowca dołączyleś, a takie rzeczy piszesz.

Sterydziarz gawędziarz jestem, posiadam szeroką wiedzę teoretyczną zaczerpniętą z internetów. Poza tym logika nakazuje jedyny wybór przy tych dwóch opcjach (ph i saa).

• Plusik 1
Opublikowano

Chciałem dać dokładnie rok po tej, ale Kabi prosi, a raz w roku jest gwiazdka

DSC_0112.jpg

cc3f5872a1.f.jpg

Wytnij sie do kosci i masuj.

Jestes z gatunku "chudo-grubi" .

Niby chudziutki a oponka zalega.

Ja bym na Twoim miejscu zszedl do zera, poki masy miesniowej masz jak na lekarstwo a potem z glowa masowal.

Na szkapie ~ 8% bf kazdy kilo miesnia jest dobrze widoczny. Wlasnie taka droge bym Tobie polecal.

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu zszedl do zera, poki masy miesniowej masz jak na lekarstwo a potem z glowa masowal.

Na szkapie ~ 8% bf kazdy kilo miesnia jest dobrze widoczny. Wlasnie taka droge bym Tobie polecal.

Dobra analiza. Szczerze mówiąc taki właśnie mam plan. Nie stosuję żadnego białka w proszku itp, więc duży nie urośnę i niski bf będzie celem.

Chociaż nie wiem, czy nie sięgnę w końcu po krete

Opublikowano

Jestem gruby. Tzn. nie wiem jak pozbyć się tej mojej oponki. ;_;

2uy6d6s.jpg

2pz9svs.jpg

wilpif.jpg

PS. Dwa razy w tyg. biegam. Raz, bądź dwa razy w tyg. robię sobie trening siłowy.

Napisane z mojej pralki Whirpool.

Opublikowano

Dobra analiza. Szczerze mówiąc taki właśnie mam plan. Nie stosuję żadnego białka w proszku itp, więc duży nie urośnę i niski bf będzie celem.

Chociaż nie wiem, czy nie sięgnę w końcu po krete

A co ma niejedzenie białka w proszku do bycia dużym? Ja tez nie jadm zadnych prochów a do najmniejszych nie należe

Koval kur.wa jakie pksy xD  VIVA LAS VEGAS