Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano

tylu ludzi chciałoby potrenować szermierkę z xm.

Opublikowano

qaHigkx.jpg

X9kObE0.jpg

Zadowoleni? Dupy nie urywa ale źle nie jest po moich przebojach z wiadomym nałogiem. 

Nominuje użytkownikó Kazub, grzegorzo, maciucha.

jaaaanf.jpg

Z ciekawości sobie przeglądałem, przy okazji wyręczam, także nie bijcie.

Czy kazub jest niewidomy?

• Plusik 3
Opublikowano

XM kozak sylwetka. Moglbys napisac swoj plan treningowy?

Z siłki czy stricte drążkowy? Jak jesteś z Warszawy to zapraszam na treningi.

Jak znajdziesz chwile to napisz oba jak mozesz. No chyba, ze ci sie nie chce to sam drazkowy wystarczy.

Opublikowano

Chyba zdajesz sobie sprawę że taki sam trening u niego nie oznacza że ci też coś ruszy?

Wiadomo. Spytalem go o plan, bo mam spory problem z szerokoscia plecow i pomyslalem, ze moze moglbym pozyczyc od XM plan na drazek i robic go przez jakis czas.

Swoja droga, jak kazdy, to kazdy:

gruby2.jpg

i porownanie do formy z lipca 2013

2014:

gruby1.jpg

2013:

odzywki%20%285%29.jpg

Waga na obu zdjeciach taka sama, czyli 68kg, ale roznica w wygladzie moim zdaniem bardzo widoczna, na korzysc formy zeszlorocznej. Niestety pod koniec listopada przestalem cwiczyc i prawie calkowicie olalem treningi do marca.

• Plusik 1
Opublikowano

Mam drazek rozporowy, na ktorym szerokie podciaganie jest dosc trudne z racji na brak miejsca, ale przez dwa lata podciagalem sie z rekami na wysokosci barkow (nachwytem, podchwytem, rozny zakres ruchu) i plecy mam waskie. 

Za to brat, ktory zaczal cwiczyc rok temu ma juz ladnie doyebane plecy, a robi samo podciaganie z dlonmi na wysokosci barkow podchwytem w polowie zakresu (czyli najbardziej rozwija srodek plecow i bicepsy). Pewnie geny.

Ja teraz mam za cel zrzucic troche tluszczu, zeby sie to lepiej prezentowalo na plazy i po wakacjach moze wejde po raz pierwszy z odzywami.

Opublikowano

No i przepadł kazub :/ 

To co panowie wszyscy którzy maja jaja a nie tylko mucza o biciu cyganów bez poparcia fotkami. Kiedy następne zdjęcia porównawcze? Za rok czy wczesniej?