Opublikowano 26 maja 201410 l Zadowoleni? Dupy nie urywa ale źle nie jest po moich przebojach z wiadomym nałogiem. Nominuje użytkownikó Kazub, grzegorzo, maciucha. Z ciekawości sobie przeglądałem, przy okazji wyręczam, także nie bijcie. Czy kazub jest niewidomy?
Opublikowano 26 maja 201410 l XM kozak sylwetka. Moglbys napisac swoj plan treningowy? Z siłki czy stricte drążkowy? Jak jesteś z Warszawy to zapraszam na treningi. Jak znajdziesz chwile to napisz oba jak mozesz. No chyba, ze ci sie nie chce to sam drazkowy wystarczy.
Opublikowano 26 maja 201410 l Chyba zdajesz sobie sprawę że taki sam trening u niego nie oznacza że ci też coś ruszy? Edytowane 26 maja 201410 l przez szarku123
Opublikowano 26 maja 201410 l Jak to? Jak będę robił trening Arnolda to nie będę jak Arnold? Dokładnie TAK! Pozdrawiam serdecznie i życzę przyrostów.
Opublikowano 26 maja 201410 l dziwne, ale na focie ze zlotu Kazub wydawał się być większym bydlakiem.
Opublikowano 26 maja 201410 l No bo to stare foto chyba.Tutaj jest śmietanka forum paląca jakieś dziwne odżywki: http://www.psxextreme.info/topic/103472-zlot-fpe-wu-ka-pe-2013-wrocław-relacja-live/?p=2845208
Opublikowano 26 maja 201410 l Rozje.bana morda masorza goty Co do tej fotki milana? Prawy dolny róg, nie chwaliliscie sie że graliscie w kręgle
Opublikowano 26 maja 201410 l Chyba zdajesz sobie sprawę że taki sam trening u niego nie oznacza że ci też coś ruszy? Wiadomo. Spytalem go o plan, bo mam spory problem z szerokoscia plecow i pomyslalem, ze moze moglbym pozyczyc od XM plan na drazek i robic go przez jakis czas. Swoja droga, jak kazdy, to kazdy: i porownanie do formy z lipca 2013 2014: 2013: Waga na obu zdjeciach taka sama, czyli 68kg, ale roznica w wygladzie moim zdaniem bardzo widoczna, na korzysc formy zeszlorocznej. Niestety pod koniec listopada przestalem cwiczyc i prawie calkowicie olalem treningi do marca.
Opublikowano 27 maja 201410 l Qvstra podciągasz się? Z tego co zauważyłem to każdy kto się szeroko podciąga ma doyebane plecy.
Opublikowano 27 maja 201410 l Mam drazek rozporowy, na ktorym szerokie podciaganie jest dosc trudne z racji na brak miejsca, ale przez dwa lata podciagalem sie z rekami na wysokosci barkow (nachwytem, podchwytem, rozny zakres ruchu) i plecy mam waskie. Za to brat, ktory zaczal cwiczyc rok temu ma juz ladnie doyebane plecy, a robi samo podciaganie z dlonmi na wysokosci barkow podchwytem w polowie zakresu (czyli najbardziej rozwija srodek plecow i bicepsy). Pewnie geny. Ja teraz mam za cel zrzucic troche tluszczu, zeby sie to lepiej prezentowalo na plazy i po wakacjach moze wejde po raz pierwszy z odzywami.
Opublikowano 28 maja 201410 l No i przepadł kazub To co panowie wszyscy którzy maja jaja a nie tylko mucza o biciu cyganów bez poparcia fotkami. Kiedy następne zdjęcia porównawcze? Za rok czy wczesniej?