Skocz do zawartości

Fotki

bomberman

Rekomendowane odpowiedzi

Cały czas myślę i nie mogę się zebrać, już pewnie w tym roku to nie nastąpi bo jestem wykończony tym sezonem, od kwietnia mam 5 treningów w tygodniu, nawet jednego nie pominąłem i czuje wyczerpanie, ale póki pogoda pozwala na chodzenie to nie będę robił sobie wolnego. W przyszłym roku natomiast na pewno, z grubej rury przyładuje znowu od kwietnia i już pewnie wezmę się za ciężary.

No co Ty, mordo, ja zaczynałem od siłowni i już raczej nie wrócę do niej "na poważnie". Od 2009 roku jechałem na koksowni, a po 4 latach zaczęła mnie mocno nużyć i stwierdziłem, że pora olać siłownię i zająć się czymś nowym. Teraz to tylko jak zima przyjdzie i jestem zmuszony tam chodzić. Nawet są tu gdzieś zdjęcia z tamtego okresu jak byłem jeszcze mini ciężarówką i miałem kuca:

to3h.th.jpg46004227.th.jpg
Jak wszyscy to wszyscy, wymęczony po 2-dniowej trasie międzyoddziałowej, ale plecy w jakiejś tam formie są. :)

Jednak po treningach z drążkiem o wiele lepiej mi idzie, w pasie mocno spadło a reszta wymiarów poszła. Jedyna wada to treningi nóg których nie robię bo po prostu nie lubię ćwiczeń bez ciężaru na nie, także słabo to wygląda jak zajmuje się nimi tylko 4-5 miesięcy w roku.

Edytowane przez XM.

Dzisiaj moj informator podrzucil mi ciekawa fote.

Jest to zdjecie litwina PRZED obrobka w fotoszopie.

Nie zeby wszyscy i tak wczesniej nie wiedzieli, ale dziala na wyobraznie...

Śmiechowo ;) Idź zatankuj alko w swoje muskle,bo ci riposta spada do poziomu piaskownicy :)

Jak ktos tak wyglada i mowi ze nic nie bierze to smiac mi sie chce.

A mi się chce śmiać jak ktoś kto nie ma pojęcia o tym sporcie wypowiada się co można uzyskać na sucho a co nie ;)

• Plusik 1

Mnie to zastanawiało czemu 99% trenerów personalnych przynajmniej tych co widziałem wygląda jak (pipi) . Zawsze wydawało mi się że jeżeli ktoś idzie na trenera to lubi ćwiczyć więc jakoś wygląda a nie raz mijam trenerów co wyglądają jakby nigdy na siłowni nie byli.

Dzisiaj moj informator podrzucil mi ciekawa fote.

Jest to zdjecie litwina PRZED obrobka w fotoszopie.

Nie zeby wszyscy i tak wczesniej nie wiedzieli, ale dziala na wyobraznie...

Śmiechowo ;) Idź zatankuj alko w swoje muskle,bo ci riposta spada do poziomu piaskownicy :)

Jak ktos tak wyglada i mowi ze nic nie bierze to smiac mi sie chce.

A mi się chce śmiać jak ktoś kto nie ma pojęcia o tym sporcie wypowiada się co można uzyskać na sucho a co nie ;)

Liti serio nie błaznuj, szacun za to jak wyglądasz ale nie wciskaj ktu ze na sucho bo zaraz poszukam twojej fotki sprzed 2 miesięcy. I jesli uwazasz ze nabierzesz mnie czy jaczesa ze w 2 miechy to zrobiles na razowym makaronie to beka z ciebie. 

Da sie spokojnie tak wygladac na sucho, ale nie w 2 miechy