XM. 10 826 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Dokładnie, na siłownie chodzę tylko na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Myślałeś już żeby wskoczyć na drążek z obciążeniem? Ja od września zacząłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Cały czas myślę i nie mogę się zebrać, już pewnie w tym roku to nie nastąpi bo jestem wykończony tym sezonem, od kwietnia mam 5 treningów w tygodniu, nawet jednego nie pominąłem i czuje wyczerpanie, ale póki pogoda pozwala na chodzenie to nie będę robił sobie wolnego. W przyszłym roku natomiast na pewno, z grubej rury przyładuje znowu od kwietnia i już pewnie wezmę się za ciężary. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 No my zaczęliśmy i jesteśmy zadowoleni. Jak tam u ciebie z flagą? Są postępy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Robię, robię. Jak będę w pt. na treningu to może cyknę fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Oddaje korone spartakusa XM. doyebany.Musisz dobry gen mieć jeśli na drążkach doyebałeś taką formę , pewnie jakbyś na porządnie za siłkę się wziął to była by masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 (edytowane) No co Ty, mordo, ja zaczynałem od siłowni i już raczej nie wrócę do niej "na poważnie". Od 2009 roku jechałem na koksowni, a po 4 latach zaczęła mnie mocno nużyć i stwierdziłem, że pora olać siłownię i zająć się czymś nowym. Teraz to tylko jak zima przyjdzie i jestem zmuszony tam chodzić. Nawet są tu gdzieś zdjęcia z tamtego okresu jak byłem jeszcze mini ciężarówką i miałem kuca: Jak wszyscy to wszyscy, wymęczony po 2-dniowej trasie międzyoddziałowej, ale plecy w jakiejś tam formie są. Jednak po treningach z drążkiem o wiele lepiej mi idzie, w pasie mocno spadło a reszta wymiarów poszła. Jedyna wada to treningi nóg których nie robię bo po prostu nie lubię ćwiczeń bez ciężaru na nie, także słabo to wygląda jak zajmuje się nimi tylko 4-5 miesięcy w roku. Edytowane 30 września 2014 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 września 2014 Kolega XM rozwalił temat. O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ale gen do najszerszych grzbietu i klaty. Az szkoda ze sie marnuje tylko na drązku. Gdybys dalej po tym 2012 roku cwiczyl na silce dzisiajbys był Hulk Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Dzisiaj moj informator podrzucil mi ciekawa fote. Jest to zdjecie litwina PRZED obrobka w fotoszopie. Nie zeby wszyscy i tak wczesniej nie wiedzieli, ale dziala na wyobraznie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 a ja na Litwina krzyczalem ostro co ma robic i gdzie strzelac jak gralismy razem w klanie w killzone 2 - przepraszam mistrzu :( a XM taki fan chodzonych bijatyk, ze moze kiedys go wezma do holiłudu by zagral jakas role w ekranizacji przygod Kratosa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Jak ktos tak wyglada i mowi ze nic nie bierze to smiac mi sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Dzisiaj moj informator podrzucil mi ciekawa fote. Jest to zdjecie litwina PRZED obrobka w fotoszopie. Nie zeby wszyscy i tak wczesniej nie wiedzieli, ale dziala na wyobraznie... Śmiechowo Idź zatankuj alko w swoje muskle,bo ci riposta spada do poziomu piaskownicy Jak ktos tak wyglada i mowi ze nic nie bierze to smiac mi sie chce. A mi się chce śmiać jak ktoś kto nie ma pojęcia o tym sporcie wypowiada się co można uzyskać na sucho a co nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Mam znowu wrzucic link jak rozpisujesz cykle w 2008 r. na prohormony na kfd.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Liti co ty lykasz kazde prowo tak latwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 bo jest wolny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Liti co ty lykasz kazde prowo tak latwo. E wydaje ci się bo rośniesz Toć dawałem emotikony by nawet yaczes mój prawie best friend skumał Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 No dobra. Gdzie na silke teraz chodzisz? Bo wczesniej to chyba w jakiejs szopie cwiczyles z tego co kojarze, a teraz chyba fotki z normalnej mordowni. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Przeciez on jest trenerem teraz. W szopie chyba nie jest trenerem. A moze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Ostatnio mało tu wchodze. Nie jestem na czasie. Kumpel sie zalapal do pure w Gdyni i ladna kase robi. Edytowane 1 października 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 No dobra. Gdzie na silke teraz chodzisz? Bo wczesniej to chyba w jakiejs szopie cwiczyles z tego co kojarze, a teraz chyba fotki z normalnej mordowni. Locales w Kosakowie,wpisz w google można obejrzeć galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Wiem gdzie to, kumpel tam ostatnio sushi robił ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Mnie to zastanawiało czemu 99% trenerów personalnych przynajmniej tych co widziałem wygląda jak (pipi) . Zawsze wydawało mi się że jeżeli ktoś idzie na trenera to lubi ćwiczyć więc jakoś wygląda a nie raz mijam trenerów co wyglądają jakby nigdy na siłowni nie byli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ja znam kilku i kazdy wyglada dobrze, tylko nie kazdy celuje w forme ala do(pipi)any dzik. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Dzisiaj moj informator podrzucil mi ciekawa fote. Jest to zdjecie litwina PRZED obrobka w fotoszopie. Nie zeby wszyscy i tak wczesniej nie wiedzieli, ale dziala na wyobraznie... Śmiechowo Idź zatankuj alko w swoje muskle,bo ci riposta spada do poziomu piaskownicy Jak ktos tak wyglada i mowi ze nic nie bierze to smiac mi sie chce. A mi się chce śmiać jak ktoś kto nie ma pojęcia o tym sporcie wypowiada się co można uzyskać na sucho a co nie Liti serio nie błaznuj, szacun za to jak wyglądasz ale nie wciskaj ktu ze na sucho bo zaraz poszukam twojej fotki sprzed 2 miesięcy. I jesli uwazasz ze nabierzesz mnie czy jaczesa ze w 2 miechy to zrobiles na razowym makaronie to beka z ciebie. Da sie spokojnie tak wygladac na sucho, ale nie w 2 miechy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi