SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ja znam kilku i kazdy wyglada dobrze, tylko nie kazdy celuje w forme ala do(pipi)any dzik. No właśnie nie o to mi chodzi. Znam kilku dobrze wyrzeźbionych z ładnymi sylwetkami ale większość to ekto z brzuszkiem albo endo na wiecznej masie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 To takich nie znam, nie widzialem tez takich na silkach na ktore chodzilem. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ej ale ja tu widzę jeden problem - zazdrościcie. Ja tam mam jak zazwyczaj wyjebane, czy Litwin pożerał PH czy pił soki z gumijagód. Do takiej formy doszedł również ćwiczeniami i dobrą dietą. Gorzej, jeśli coś tam dorzucał z ciężkiego kalibru i nam wmawia, że na sucho to uzyskał i to w super krótkim okresie czasu. Ja nie oceniam ani nie osądzam. Cytuj Odnośnik do komentarza
QBH 246 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Wg mnie bez towaru, nie przesadzajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 (edytowane) Wiem gdzie to, kumpel tam ostatnio sushi robił ;d Wczoraj mi też zrobił Pyszne sushi robi. Wg mnie bez towaru, nie przesadzajcie. Dlatego tego nawet nie komentuję Ale takie zarzuty są dla mnie najwyższej jakości komplementem. Edytowane 1 października 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 kabi zobaczyl ze litwin zrobil forme nieporownywalnie lepsza od jego i od razu oskarzenia o doping xDDD nie chce sie bawic w adwokata litiego ale o ile pamietam to cwiczy troche wiecej niz 2 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 października 2014 Ja tu mam genialne warunki do pakowania,sauny,krio komora,super sprzęt.Formę robiłem pół roku,w końcu bazę miałem,teraz po prostu się dociełem.Zyję od pół roku jak asceta,jem,pakuję i śpię,wszystko ma na celu start w debiutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 kabi zobaczyl ze litwin zrobil forme nieporownywalnie lepsza od jego i od razu oskarzenia o doping xDDD nie chce sie bawic w adwokata litiego ale o ile pamietam to cwiczy troche wiecej niz 2 miesiace Wystarczy popatrzec na twoje fotki co zrobiłes w rok zeby wiedziec ze w dwa miesiące sie tego nie da zrobić A o dwóch miesiącach chodziło mi o ostatnie fotki litiego i terazniejsze , dobra nie istotne. Kazdy ma prawo robic z wlasnym cialem co chce, tylko po co kity wciskac ze na sucho. LITI w LIPCU LITI WE WRZESNIU NIE WIEM JAK WY ALE JA JUZ BIEGNE PO MAKARON RAZOWY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Kabi, powinienes porownac dwa takie same zdjecia imo. Tym bardziej ze dodal jedno juz w tej samej pozycji teraz co nie. Wtedy widac ze nie ma tak dramatycznego przeskoku. Odtluscil sie, w dwa miechy mogl zejsc te kilka %. Oczywiscie pewnosci nie mam, ale nie bylbym az tak dalece podejrzliwy. Tak czy owak, sporo pracy chlopak w to wlozyl, nawet jak by byl na towarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 xDDDDDDDDDDDDDD No zbyt madry to liti nigdy nie byl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 xDDDDDDDDDDDDDD No zbyt madry to liti nigdy nie byl. Pysiu,nie kłóćmy się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 :* Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 2 października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 października 2014 Po koksie chyba wpadalby w wieksza furie, a jest milusi. Werdykt: jechal na sucho. Poza tym on zyje, pracuje i spi na silowni wiec dalo sie dorzezbic w takim spartanskim trybie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 października 2014 Myślisz, że po każdym saa rośnie agresja? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Myślisz, że po każdym saa rośnie agresja? To jest oczywiste że osoba , która zna sterydy z opowiadań/telewizji ma taką wizje . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Myślisz, że po każdym saa rośnie agresja? To jest oczywiste że osoba , która zna sterydy z opowiadań/telewizji ma taką wizje . Ha, ja ma swoją teorie na ten temat: Oferma często po przypakowaniu zaczyna czuć się bardziej pewnie bo bicek skoczył to i kozak się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 993 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Jacy wszyscy powazni, nikt nie wyczul ironii w moim wpisie. Pewnie saa ją blokuje:-( :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Myślisz, że po każdym saa rośnie agresja? To jest oczywiste że osoba , która zna sterydy z opowiadań/telewizji ma taką wizje . Ha, ja ma swoją teorie na ten temat: Oferma często po przypakowaniu zaczyna czuć się bardziej pewnie bo bicek skoczył to i kozak się robi. No ale tu będziemy rozkminiać nad tym, że zdarzają się debile jak w każdej dziedzinie życia? Samokontrola i tyle - a jak ktoś podbija do kogoś i jest leszczem to wpierdol zbierze i tyle. W czym jest problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Pewnie 90% społeczeństwa bierze koks bo prawie każdy chodzi jakiś wkvrvviony Huehuehuehue Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Przez jakieś dodatki w produktach pewnie, podsypują wszędzie jakieś ph co się metabolizuje w teścia i stąd problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 (edytowane) Nigdy nie miałem żadnych przebojów z typami na koksie. Wyjątkiem byli kolesie którzy brali i pili alko. Wtedy ładnie im sie w głowie pier.doliło Edytowane 4 października 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 Znam takich co nie potrzebują koksu a wystarczy alko by im odpyerdalało , przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 alko ze składem sterydów.. kabi i jego ciepanie się, jak dziecko z adhd. Z towarem czy bez, kogo to yebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 4 października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 października 2014 jak ktoś jest po porządnym treningu to na drugi dzień nawet mu nie powinno się śnic obijanie ryjów. Ja na drugi dzień zawsze jestem wymęczony nie ważne czy macham hantelkami czy po karate i nie w głowie mi gupie pomysły. Jak ktoś ćwiczy jak pyyyzda i bierze jakies suppery na speeda to potem mu we łbie się przewraca od nadmiaru energii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 października 2014 No tak mam,zdycham następnego dnia,dzisiaj po wczorajszym meczu Jednak 2 h biegania po tak długiej przerwie to hc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi